ikisi de birbirini tamamlaması lazım.ama bir kadına güzel sıfatını yakıştırmak için önce yüzüne bakıp söyleriz bunu..tabiki daha sonrasında fiziği gelir.kusursuz bir fizik mankenlerin işi.normal ölçülerde biçimli ideal kiloda bir vucudumuz olsun yeter.fizik ne kadar güzel olursa olsun yüzü çirkin olursa güzel demiyoruzki.ve yüzü çok güzel kadınların peşinde sayısız erkek olur okul yıllarında falan hatta en çok teklifi onlar alır:) tabiki yüz ya baktığında içini açacak.gözlerinle iletişim kuracaksın göğüslerinle değil.
makyajla bir yere kadar.bunun somut örnekleri de var gördüğüm.
ikisi bir bütün bence bakarsanız victoria's secret angellara fizik boy ve yüz güzelliği. hemcinsleri olmama rağmen ben bile gözlerimi alamıyorum:)
o sebepten dış güzellik= boy+orantılı vücut hatlarıı+ orantılı yüz hatları=))
Benceee fizik.Çünküüü erkeklerin ilk baktıkları yer(kadınlarda) vücutları.Yüzüne makyajla idare edebilirsin ama zayıf olsan bile çekici görünemezsin.Şöyleee bir yürüdünmü arkandan bakmalılar.
ikiside mevcut bende yani duyumlara göre öle iltifat alıyorumneyse şımarıklığüı bırakimde fikrimi söylimbence yüz güzelliği daha sonra fizik...güzel bir yüz tatlı mimikler çok cici olurfizikte bozuksa eğer bi spor salonuna ve azime bakar
kızlar bişi sorcam.şimdi dünyanın en seksi kadınları arasında rihanna shakira beyonce j.lo mariah carey gibi ünlü şarkıcılar geçmekte. ama bu kadınların mesela bacaklarına bakarsanız aslında çok da ince olmadığı ortada o kadarda dans falan ediolar ama aynı. bu bünye meselesimi yani biz genelde bacaklarımızdan şikayet ediyoruz ya aslında onlarında ince bacakları yok ve en açık sekilde de sergiliyolar.
baharkaynak'a katılıyorum iç güzelligi olunca dışada yansır ama yinede birini seçmek gerekirse
ikiside olabilir mesela yüzü güzel olan biri ideal kilosunda olup bacakları falan çarpıksa bazı egzersizlerle biraz daha düzgün göstermeye çalışıp yüzünü ön plana çıkarır yada fizigi olupta yüzü olmayan biri uygun kıyafetlerle dikkatleri fizigine atar (açık saçık kıyafetlerden bahsetmiyorum uygun olsun yeter)yüzünede biraz bakım yapabilir burnu falan büyük diyelim göz makyajıyla gözlerini büyütüp burnunun fazla sırıtmasına engel olabilir zaten her insanın bir kusuru vardır ya fizikte olur yada yüzde yüzü çok güzelse bile kepçe kulaklar kusuru olabilir önemli olan güzel yanlarının dikkat çekmesini saglamak mesela ben fizigimden ve yüzümden çok memnunum tek taktıgım 1.64 boyum inş. zamanla uzar ama pek uzamasa bile küp şeklimle uzun bacaklarımla fizigimi beğenmeye çalışırım
ilk bakışta en çok dikkat çenek fiziktir yüz daha sonra gelir hem yüzü çirkin olan bi şekilde çok çok olmasada güzelleşeblir (makyaj, estetik vs.)üstelik önemli olan tarzdır duruştur ve dışarı çıktığımızda en kendine güvenli havalı insanların genelde fiziğide güzel olur istisnalar var tabi
Bence ikisinden de mutlaka biraz olmalı ama, öncelikli olanı sorarsanız yüz derim ben. Çünkü vücudunu kıyafetlerle kamufle edebilir insan, giyim avantajlarını öğrenerek daha güzel gösterebilir vücudunu ama yüz hep ön planda. Bir kişiyle konuşurken hep yüze bakılır. Gözlerinin içine.
benim bir gözlemim var bu konuda hafiften kilolu olan hanımlarda yüz zaten güzel oluyor yağ dokusundan yüz fazlaca etkileniyor galiba parlak pürüzsüz yanaklar kanlı canlı kemiksiz keskin hatları olmayan yüzü zaten güzel oluyor.ama bazen zayıf hanımlarda yüzleri çirkin oluyor çünkü zayıf olunmca yüz hatları kemikleri keskinleşiyor falan.sadece bi genelleme her ikiside güzel olan yok mu var tabi..ama en önemlisi içi güzel olsun güzelllik geçici
Bunu erkeklere sormak gerekir aslında bayanlar açısından değerlendiriyorsak ama yine de genel bir kanı oluşturulamaz bireysel farklılıklardan ötürü. Nedense erkekler için fizikmiş gibi geliyo bana bayanlar için de yüz, kadınlar daha duygusal bakıştan bile etkilenebilir ama erkeğin aklı mantığı cinsellik olduğundan genel olarak fiziğie bakarlar gibi geliyor. .
Mükemmel bir yüzü tercih ederdim, güzel yüzün olduktan sonra gerisi boş fiziğini sen kurtarabilirsin, aksi takdirdi estetik ya da makyaj güzeli olursun, belki onlarla bile güzel olamazsın.