Dr. Altuğ Çetınkaya Ankarada çok iyidirMerhaba herkese, ben 7 ay önce Ankara'da bir doktora gözaltı torbalarimi aldirdim ancak sanırım tüm yağları aldığından göz pinarlarim hala sis ve gözlerim çökmeye başladı, bir yığın da para verdim çok üzgünüm. Şimdi gozaltlarimi duzelttirmek ve gidi aldırıp yuzumu kaldırmak istiuotum, Ünal Sahinle ilgili olumlu şeyler duydum, onunla görüştüm. Ama tabi artık çok korktugumdan bir iki yerle daha görüşmek istiyorum, Ozan Beyi de merak ediyorum, acaba önerir misiniz? Ve tabii fiyat bilgisine ihtiyacım var... Acaba yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden ...
merhaba ..ben erhan eryılmaza endoskopik yuz germe ve kaş kaldırma ameliyati olacağim..ama forumdan gördüğum iki yıl sonra fazlaca sarkma oldu seklinde ifadeler..beni korkuttu...özelden yazacaktım ama yeni üye olduğumdan bilemiyorum ...bana yardimci olur musunuz...teşekkürler2 yılı geçti benim çok memnunum iyi ki olmuşum çoktandır girmiyordum sorulariniz varsa özelden yardımcı olabilirim
Öerhabalar bende çarşamba yüz germe yaptırdım ve alt göz kapağı fakat şu bandaj olayı çok can sıkıcı ara sıra çıkarıp yekrar takıyorum sizin kaç gün bandajlı kaşdı?Arkadaşlar merhaba. Arastırma yaparken bu siteyi çok kullandım. Vefa borcumu ödemek için süreci sizinle paylasacagım.
Yüz germe gıdı lipo ve alt göz kapagı opr birlikte oldum. İlk gece hastanede kaldım. İkinci gün çıkış verdiler. Agrı sancı sızı hiççç olmadı. Amaa o ödemlerrrr. İnt sitelerinde dr lar 2/3 haftaada ödemler gecer diyor ya yok öle bir şey. 1 ay boyunca başımı büyük bir şal ile örtüp gözlük takarak çıkabldim. 1. Ayı bi iki gün geçtikten sonra sapka ve gözlükle idare ettim. Şu an 1.5 ay oldu hala şişlik var ama kilo almış gibi gözüküyor ve dışarı şapkasız çıkabiliyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim. Ben 42 yaşındayım antalyada yaptırdım opr 26 bin odedim
Yüz germe oldunuz mu?Ben ne yüzler gördüm hiç ameliyat olduğu belli bile değildi...
Sadece dinlenmiş görüntüsü vardı.
Sanırım tekniğe göre değişiyor.
canım gecmiş olsun güzel günlerde kullan yüzünü sizden ricam ne yaptırdınız ve ücreti ne tuttu bbanada bilgi verirmisiniz rica etsemArkadaslar konuyu açtıktan iki gun sonra ameliyat oldum ameliyatın ikinci haftasindayim çok endiseliydim su an biraz daha yiyim dikislerim alındı sonucu bekliyorum merakla hepinize teşekkür ederim güzel görüşleriniz icin
canım merhaba yüz resminizi gönderirseniz yorumlayalım yaş kac ve kaş liraya anlaştınızArkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba. Ben 2 hafta önce. Boyun ve çene bölgesindeki hafif sarkma ve gevşeme için endolift lazer yaptırdım. Ödem olmuştu biraz. O ödem geçti. Şu an hiç bir değişiklik yok. Eskisi gibi görüntü. Çok moralim bozuk.Burada da endolift yaptırıp olumlu sonuc alıp yazanlara pek rastlamadım..Pazartesi kontrole gideceğimBen 45 yaşındayım. Fazla sarkmam yoktu o yüzden endolift yapildi. 1.5 yıl oldu gittikçe daha iyi oldu. Daha önce yaptıran tanıdıklarım oldu sonucları mukemmeldi o yüzden Tunç beyi sectim bir de ne biliyim guvendim ticari bir tip değil pahalı ama asil bir adam bana doktor tanıdıklarım da Iyi seyler soyledi hakkinda kendi gorduklerim de iyiydi benim yüzüm de cok iyi oldu. O yuzden herkese oneriyorum memnun kalmayan tanidigim olmadi henüz.
Kaça yaptirdin acaba?Ben 45 yaşındayım. Fazla sarkmam yoktu o yüzden endolift yapildi. 1.5 yıl oldu gittikçe daha iyi oldu. Daha önce yaptıran tanıdıklarım oldu sonucları mukemmeldi o yüzden Tunç beyi sectim bir de ne biliyim guvendim ticari bir tip değil pahalı ama asil bir adam bana doktor tanıdıklarım da Iyi seyler soyledi hakkinda kendi gorduklerim de iyiydi benim yüzüm de cok iyi oldu. O yuzden herkese oneriyorum memnun kalmayan tanidigim olmadi henüz.
bende düşünüyorum...yorumlarda ankarada tevfik sözeni okudum ..siz hangi dr ları araştırdınız..iiYüz gerdirme düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz
ameliyat oldunuz mu...aklınıza yatan dr bulabildiniz mibende düşünüyorum...yorumlarda ankarada tevfik sözeni okudum ..siz hangi dr ları araştırdınız..ii
ameliyat oldunuz mu.. aklınıza yatan dr bulabildiniz miYüz gerdirme düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz
Hayır henüz olmadım, bu işlem oldukça hassas ve pahalı bir işlem. Bu nedenle emin olmadan ameliyat yaptırmamaya karar verdim. Ama yaptığım araştırmalara göre Ozan Bitik içime sindi gibi, hasta yaklaşımı ve nezaketi gerçekten kendisini farklılaştırdı.ameliyat oldunuz mu.. aklınıza yatan dr bulabildiniz mi
Hayır henüz olmadım, bu işlem oldukça hassas ve pahalı bir işlem. Bu nedenle emin olmadan ameliyat yaptırmamaya karar verdim. Ama yaptığım araştırmalara göre Ozan Bitik içime sindi gibi, hasta yaklaşımı ve nezaketi gerçekten kendisini farklılaştırdı.
muayene oldunuz mu....ameliyat ücreti ne kadar söylediler.....bende yüz gençleştirme ile lgili çok araştırıyorum...en iyi dr u bulmak için.... bana da dr. düşünceniz netleştikçe yazarmısısnız...teşekkürler..Hayır henüz olmadım, bu işlem oldukça hassas ve pahalı bir işlem. Bu nedenle emin olmadan ameliyat yaptırmamaya karar verdim. Ama yaptığım araştırmalara göre Ozan Bitik içime sindi gibi, hasta yaklaşımı ve nezaketi gerçekten kendisini farklılaştırdı.
muayene oldunuz mu....ameliyat ücreti ne kadar söylediler.....bende yüz gençleştirme ile lgili çok araştırıyorum...en iyi dr u bulmak için.... bana da dr. düşünceniz netleştikçe yazarmısısnız...teşekkürler..
Merhabalar,ameliyat oldunuz mu...aklınıza yatan dr bulabildiniz mi
Merhaba Ayşe hanım, endoliftin kalıcılığı devam ediyor muBen 45 yaşındayım. Fazla sarkmam yoktu o yüzden endolift yapildi. 1.5 yıl oldu gittikçe daha iyi oldu. Daha önce yaptıran tanıdıklarım oldu sonucları mukemmeldi o yüzden Tunç beyi sectim bir de ne biliyim guvendim ticari bir tip değil pahalı ama asil bir adam bana doktor tanıdıklarım da Iyi seyler soyledi hakkinda kendi gorduklerim de iyiydi benim yüzüm de cok iyi oldu. O yuzden herkese oneriyorum memnun kalmayan tanidigim olmadi henüz.
Ayşe hanım etrafınızda yüz germe olan arkadaşınız var mı dr unu referans verebileceğiniz, anladığım kadarıyla bir arkadaşınız Tunç beye mini germe yaptırmıştır, benim merak ettiğim tabiiki güzel olmasının yanında kalıcı olması da çık önemli, duyuyorum ist da iyi bilinen dr a yaptırıyor ama 3 sene sonra yüzü düşüyor, yaşlanma süreci devam eder tabii normal olarak ama bu vaka doğal yaşlanma süreci gibi değil, amerikada beğendiğim bir dr var kalıcılığın çok altını çiziyor ve bazen hastalarının 5 sene sonraki resmini gösteriyor, herneyse çok konuştum, tecrübeniz varsa paylaşın çok teşekkür ederimBen 45 yaşındayım. Fazla sarkmam yoktu o yüzden endolift yapildi. 1.5 yıl oldu gittikçe daha iyi oldu. Daha önce yaptıran tanıdıklarım oldu sonucları mukemmeldi o yüzden Tunç beyi sectim bir de ne biliyim guvendim ticari bir tip değil pahalı ama asil bir adam bana doktor tanıdıklarım da Iyi seyler soyledi hakkinda kendi gorduklerim de iyiydi benim yüzüm de cok iyi oldu. O yuzden herkese oneriyorum memnun kalmayan tanidigim olmadi henüz.