Yüz germe ameliyatıolacağım yardım lütfen!!

Ameliyat olmalimiyim ?

• Ankete Katılan
    44
Merhaba herkese, ben 7 ay önce Ankara'da bir doktora gözaltı torbalarimi aldirdim ancak sanırım tüm yağları aldığından göz pinarlarim hala sis ve gözlerim çökmeye başladı, bir yığın da para verdim çok üzgünüm. Şimdi gozaltlarimi duzelttirmek ve gidi aldırıp yuzumu kaldırmak istiuotum, Ünal Sahinle ilgili olumlu şeyler duydum, onunla görüştüm. Ama tabi artık çok korktugumdan bir iki yerle daha görüşmek istiyorum, Ozan Beyi de merak ediyorum, acaba önerir misiniz? Ve tabii fiyat bilgisine ihtiyacım var... Acaba yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden ...

Dr. Altuğ Çetınkaya Ankarada çok iyidir

arkadaşlar..endoskopik orta yüz germe ameliyatı olacağım..bu ameliyatı önerir misiniz..istanbulda işin ehli bir doktor arıyorum...

2 yılı geçti benim çok memnunum iyi ki olmuşum çoktandır girmiyordum sorulariniz varsa özelden yardımcı olabilirim
merhaba ..ben erhan eryılmaza endoskopik yuz germe ve kaş kaldırma ameliyati olacağim..ama forumdan gördüğum iki yıl sonra fazlaca sarkma oldu seklinde ifadeler..beni korkuttu...özelden yazacaktım ama yeni üye olduğumdan bilemiyorum ...bana yardimci olur musunuz...teşekkürler

Öerhabalar bende çarşamba yüz germe yaptırdım ve alt göz kapağı fakat şu bandaj olayı çok can sıkıcı ara sıra çıkarıp yekrar takıyorum sizin kaç gün bandajlı kaşdı?

canım gecmiş olsun güzel günlerde kullan yüzünü sizden ricam ne yaptırdınız ve ücreti ne tuttu bbanada bilgi verirmisiniz rica etsem

canım merhaba yüz resminizi gönderirseniz yorumlayalım yaş kac ve kaş liraya anlaştınız

Merhaba. Ben 2 hafta önce. Boyun ve çene bölgesindeki hafif sarkma ve gevşeme için endolift lazer yaptırdım. Ödem olmuştu biraz. O ödem geçti. Şu an hiç bir değişiklik yok. Eskisi gibi görüntü. Çok moralim bozuk.Burada da endolift yaptırıp olumlu sonuc alıp yazanlara pek rastlamadım..Pazartesi kontrole gideceğim

Tunç Tirkayi mi?
Kaça yaptirdin acaba?

ameliyat oldunuz mu.. aklınıza yatan dr bulabildiniz mi
Hayır henüz olmadım, bu işlem oldukça hassas ve pahalı bir işlem. Bu nedenle emin olmadan ameliyat yaptırmamaya karar verdim. Ama yaptığım araştırmalara göre Ozan Bitik içime sindi gibi, hasta yaklaşımı ve nezaketi gerçekten kendisini farklılaştırdı.

muayene oldunuz mu....ameliyat ücreti ne kadar söylediler.....bende yüz gençleştirme ile lgili çok araştırıyorum...en iyi dr u bulmak için.... bana da dr. düşünceniz netleştikçe yazarmısısnız...teşekkürler..

ameliyat oldunuz mu...aklınıza yatan dr bulabildiniz mi
Merhabalar,
Çoğu hekimle online görüştüm, daha önce bir kaç pahalı işlem yaptırıp sıfır fayda sağladığım için çooook hassas davranıyorum.
Maalesef estetik ve plastik cerrahi yapan hekimler ilk başta hayal satıyor dolayısıyla bunun bilincinde olup karar vermek zorundayız, işlem sonrası fayda göremeyince işlem öncesindeki o nezaketleri yerini tamemen paragöz milyoncu esnafa dönüşüyor :))))
Bizde paramızı ve sağlığımızı önceliğimiz olmalı dimi???
Çok değerli fark katan hekimlerimiz mutlaka vardır ama ben bir sağlık çalışanı olarak kendi yaptırdığım işlemlerde hiç karşılaşmadım....
Sizlerin varsa lütfen paylaşın ki kimse mağdur olmasın....

Merhaba Ayşe hanım, endoliftin kalıcılığı devam ediyor mu

Ayşe hanım etrafınızda yüz germe olan arkadaşınız var mı dr unu referans verebileceğiniz, anladığım kadarıyla bir arkadaşınız Tunç beye mini germe yaptırmıştır, benim merak ettiğim tabiiki güzel olmasının yanında kalıcı olması da çık önemli, duyuyorum ist da iyi bilinen dr a yaptırıyor ama 3 sene sonra yüzü düşüyor, yaşlanma süreci devam eder tabii normal olarak ama bu vaka doğal yaşlanma süreci gibi değil, amerikada beğendiğim bir dr var kalıcılığın çok altını çiziyor ve bazen hastalarının 5 sene sonraki resmini gösteriyor, herneyse çok konuştum, tecrübeniz varsa paylaşın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…