Yüz germe ameliyatıolacağım yardım lütfen!!

Ameliyat olmalimiyim ?

• Ankete Katılan
    44
Merhaba. Ben 2 hafta önce. Boyun ve çene bölgesindeki hafif sarkma ve gevşeme için endolift lazer yaptırdım. Ödem olmuştu biraz. O ödem geçti. Şu an hiç bir değişiklik yok. Eskisi gibi görüntü. Çok moralim bozuk.Burada da endolift yaptırıp olumlu sonuc alıp yazanlara pek rastlamadım..Pazartesi kontrole gideceğim
Merhaba endolift 6 ayda etkiliyor diye bilgi aldım. Sizin 1 ay olmuş sanırım hala hiç değişiklik yok mu ben gözaltı ve kazayağı için bir yöntem arıyorum ama herkes başka birşey anlatıyor. Çok kararsız kaldım.

Hayır henüz olmadım, bu işlem oldukça hassas ve pahalı bir işlem. Bu nedenle emin olmadan ameliyat yaptırmamaya karar verdim. Ama yaptığım araştırmalara göre Ozan Bitik içime sindi gibi, hasta yaklaşımı ve nezaketi gerçekten kendisini farklılaştırdı.
Merhabalar. Ozan bitik e ameliyat oldunuz mu acaba? Kendisi hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Sevgiler

Merhabalar,
Çoğu hekimle online görüştüm, daha önce bir kaç pahalı işlem yaptırıp sıfır fayda sağladığım için çooook hassas davranıyorum.
Maalesef estetik ve plastik cerrahi yapan hekimler ilk başta hayal satıyor dolayısıyla bunun bilincinde olup karar vermek zorundayız, işlem sonrası fayda göremeyince işlem öncesindeki o nezaketleri yerini tamemen paragöz milyoncu esnafa dönüşüyor :))))
Bizde paramızı ve sağlığımızı önceliğimiz olmalı dimi???
Çok değerli fark katan hekimlerimiz mutlaka vardır ama ben bir sağlık çalışanı olarak kendi yaptırdığım işlemlerde hiç karşılaşmadım....
Sizlerin varsa lütfen paylaşın ki kimse mağdur olmasın.... 💌
Aynen katiliyorum parayi alirken hersey guzel ama sonuc nedense bizim gibi ünlu olmayaanlar icin hep husran oluyor. Siz yaptirdiginiz hangi islemlerden memnun kalmadiniz. Kimleri arastiriyorsunuz bende sizinle ayni durumdayim ben zekeriya kul ersin ulkur ve erhan eryikmaz arasinda gidip geliyorum.

Aynen katiliyorum parayi alirken hersey guzel ama sonuc nedense bizim gibi ünlu olmayaanlar icin hep husran oluyor. Siz yaptirdiginiz hangi islemlerden memnun kalmadiniz. Kimleri arastiriyorsunuz bende sizinle ayni durumdayim ben zekeriya kul ersin ulkur ve erhan eryikmaz arasinda gidip geliyorum.
Erhan eryılmazın ameliyat ücreti hakkında bilgisi olan var mı?

Zekeriya kul ile erhan eryılmaz hakkında olumsuz yorum yok sanırım ya da ben denk gelmedim
Evet bende bulamadim.Erhan bey dedigim gibi akademik calsimalar falan yapiyor yuz konusunda arastirinca gormustum. Baya iyi bu konuda ama yaptirana cok rastamadim bu aralar suan herkes zekeruiya kula gidiyor,

Ozan Bitik e yüz germe ameliyatı olanlar var mıacaba. Derin yüz germe için araştırmadayım.

Ozan beyin hastaları ki burada bu ameliyatı olanlar var hiç ger dönüş yapmıyorlar.
1- Memnun değiller sonuç facia yazmaktan kaçınıyorlar
2- İşleme karar vermeden kılı kırk yararak burada soru soruyorlar bir dr ve merkeze karar verip yaptırıyorlar sonra tak kesiyorlar burada iletişimi.
Ameliyattan önceki heyecanınızı tedirginliğinizi anımsayınız lütfen. Ayıp karşıladım biraz.

Burada Ozan Bitik e ameliyat olduğunu yazıp başlık açan bir üye var. Sahte profilmiş. Diğeri de yine başlığı amış ameliyat oldum diye biraz yazmış ve o tarihten sonra yok. Takip ettiğim için sayfalarda araştırdım. Şüphelenmiştim zaten.

Muhtemelen esra adlı üye de sahte. Başlığı açtım iki gün sonra ameliyat oldum yazmış. Diğer ameliyat olduğunu yazan üye net sahte bu üye de buhar olup kaçmış. Bu üye umarım yanıltır beni. Ne kadar kötü şeyler bunlar.

Özellikle peşlerine takıldım. Çünkü Ozan beye ameliyat olmayı düşünmüştüm. Bu olay benim biraz düşünmeme sebep oldu. Neden böyle birşey yapıyorlar.

Ozan beye ameliyat olduk yazanlar ya da görüştüm yazanlar buhar olup uçmuşlar. Bir kaçı sahte üyeymiş. Zevk mi alıyorlar bundan anlamıyorum ki.
Okursanız ameliyat oldum yazanlar sorulara cevap bile vermemişler.

Ozan beye ameliyat olduk yazanlar ya da görüştüm yazanlar buhar olup uçmuşlar. Bir kaçı sahte üyeymiş. Zevk mi alıyorlar bundan anlamıyorum ki.
Okursanız ameliyat oldum yazanlar sorulara cevap bile vermemişler.
Dr. Ozan Bitik hakkında herhangi bir sonuca varabildiniz mi? instagram görselleri, Yeni yüz yeni hayat blogundaki detay bilgilendirmeler, whatsapp'dan direkt kendisine ulaşabilme, sorularıma cevap alabilme , nezaket ve alçakgönüllülük konusunda beni olumlu yönde çok etkiledi fakat bizzat canlı deneyim yaşayan ve güvenilir birisinden bilgi almak istiyor insan. Sonuçta maddi manevi çok ciddi bir karar. :)

Ben Ozan beyin o sayfasını okudum. Gayet başarılı bir izlenim bıraktı bende en önemlisi de direk kendisi ile iletişim kuruyor ve her şeyi sorabiliyorsunuz ve tüm sorularınızı yanıtlıyor. Bu çok olumlu güzel bir şey zaman ayırıyor.
Sadece yeterince görsel yok gerçi bir çok dr un görseli çok çok az. Yorumlar çok iyi ben hepsini okudum.

Merhaba operasyon geçirdiniz mi memnun kaldıysanız Dr adını atabilirmisiniz?
Alıntı yaptığınız ve soru sorduğunuz üye yok burada artık giriş yapmıyor.
Sizin ne gibi bir sorununuz var ne yaptırmak istiyorsunuz ya da nelerden rahatsızsınız belki karşılıklı yardımımız olur ne gerekiyor ne yapılmalı gibi..

X