Ben burundan nefes alma sıkıntısı yaşıyorum bunu düzelttirmek istiyorum aynı zamanda olmuşken estetik ve derin olmayan yüz gerdirmeAlıntı yaptığınız ve soru sorduğunuz üye yok burada artık giriş yapmıyor.
Sizin ne gibi bir sorununuz var ne yaptırmak istiyorsunuz ya da nelerden rahatsızsınız belki karşılıklı yardımımız olur ne gerekiyor ne yapılmalı gibi..
Doğru karar bence de. Yaşla da ilgisi var bu operasyonun. Normal seyirde ise yüz yaşlanması 50 üstünde düşününüz bence. 50 üstü iseniz bence de o şekilde radikal çözüm mantıklıBen burundan nefes alma sıkıntısı yaşıyorum bunu düzelttirmek istiyorum aynı zamanda olmuşken estetik ve derin olmayan yüz gerdirme
Maalesef yardımcı olamıyorsunuz. Dönüş yapmıyorsunuz. Dönerseniz seviniriz.Merhaba. 5 gün önce dr ozan bitik derin plan yüz germe yaptım ve inanılmaz güzel geçti. Umarım yardımcı olmuştur
Erhan Eryılmaz'ın ameliyat ücretini öğrenebildiniz mi acabaErhan eryılmazın ameliyat ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Erhan Eryılmaz'ın ameliyat ücretini öğrenebildiniz mi acaba uErhan eryılmazın ameliyat ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Maalesef. Yakında fiyat alan arkadaşlar varsa yazabilerlerse aydınlanırız hep birlikte
Maalesef. Yakında fiyat alan arkadaşlar varsa yazabilerlerse aydınlanırız hep birlikte
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun. Ama dolar üzerinden ilerliyor sanırım ameliyat fiyatları.
Çok teşekkür ederim, inşallah fiyatı öğreniriz de, uygunsa hesabımıza, araştırma bölümünü atlatarak harekete geçeriz hemen biz deDilerim gönlünüzce olur. Şimdiden geçmim olsun
Ben de randevı bekliyorum kendisinden geri dönmediErhan Eryılmaz'ın ameliyat ücretini öğrenebildiniz mi acaba
Fiyat öğrenince yaptıracağınız işlemleri ve fiyatını yazarsanız çok sevinirimmmBen de randevı bekliyorum kendisinden geri dönmedi
Randevu aldıktan sonra dönüşünüzü merakla bekliyoruz Jotenempa arkadaşımızla birlikteBen de randevı bekliyorum kendisinden geri dönmedi
Euro canım:))Cok geçmiş olsun. Ama dolar üzerinden ilerliyor sanırım ameliyat fiyatları.
Ozan Bitik’ten de fiyat aldım binlerce dolarRandevu aldıktan sonra dönüşünüzü merakla bekliyoruz Jotenempa arkadaşımızla birlikte
Aldığınız fiyat ne fiyatı idi acaba .ajl