Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

tam tamına aynısını düşündüm
koca sorunlu görümce sorunlu ikisi de suçlu da konu sahibi de suçlu
kocasının bir tarafını arşa değdirmiş
hale baksız ipsiz sapsız işsiz güçsüz koca karısını beğenmiyor
kız kardeşiyle karısının dedikodusunu yapıyorlar
ne önem vermiş konu sahibi kocasına
yok ben tüylüyüm o beni beğenmez yok ailemle görüşmeme izin vermez yok görümcem benle aynı sofraya oturmaz benle konuşmaz sı........ böyle işin içine deyip isyan etmediği için de konu sahibi de suçlu

Aynen nasıl bır sabır varsa hala yuvam yıkılıyr dıye uzuluyr... byle kcalıgı herkes yapar bu adamlık degıl ablasının yaptıgı ınsanlık degıl knu sahıbıde ozguvenımı yıtırıyrum dıyor bence oz saygısını yıtırmıs adına uzuldum ınsallah onu hakeden bırıyle gercek bır yuva kurar da bu yasadıgı seyın olsa olsa bı kabus oldugunun farkına varır

Sabrım kalmadı. Kendimden geçtim resmen.depresyondayım ne. Kendimi yerlerde sürünür hissediyorum. Hayattan bezdim. Hiç mutlu olamıyorum. Hayat sevincim kayboldu. İntihar bile düşünür oldum. İyi değilim dedikçe esime üstüme üstüme geliyor. İnanmıyor bana. Buraya yazdıklarımın çoğunu esime de söyledim. Bazen sakince bazen sinirlenip bağırarak. En sonunda ama hep gözyaşlarıma yenik düştüm. Eşim söylediğim bir kelimeye dahi ınanmadigini söylüyor. Benim ailesi hakkında yalan söyledigimi ve uydurduğumu söylüyor. Benden iyi senarist olurmuş ona göre. İçimde öyle bir yangın var ki anlatamam. Çaresizlik. Bezginlik...

Anlatma görmesini sağla.

Şimdi benim annemin gelini olsa ve ona kötü davransa gelin şikayet etse ben inanmam çünkü bana damadına iyi davranıyo .

E eşine iyi davranıyokar niye kondursunki ?

helal olsun budur işte

o adam seni hic hak etmiyor gurursuz sey hem calisiyosun hemde kocana gorumcene katlaniyosun ohh ne guzel ailenle konus bence bu durumu seni ezik yerine koyup somuruyolar cnm

sen bu kafayla devam et canım çok merak ediyorum canına nerede tak edecek

Görmesini nasıl saglayacagim.görmeye niyeti yok. Hep bana saydırıyor.

Sen anlatmaya çalıştığında eşin ya kırıcı okur ya kırıcı okup ailesini savunur sen sinirlenir söylenirsin sesin yükselir adın dırdırcı olur

bu kısmı tamamen unut

Masaya oturmuyo ben varken diyosun ya eşinle otur eşinle kalk eşin oturunca oda oturur eşin yokken oturmaz

eşinin yanında mesaj at ara biyerlere çağır söyleme kimle konuştuğunı zaten reddedicek üzüldüğünü söyle neoldu derse söyle

birlikte otururken hadi resim çekelim abla kardeşte kaçar yada istemezse bi resmimiz yok de

bunlar anlattıklarına göre söylediğim şeyler daha yaşadığınız nevarsa ona före şekillendir

sonrada sen görümceyi yoksay hani eşin iyi niyetli okduğunu görsün bisüre sonuç alamayınca umursamaz ol

ozaman hakverir

Ne biçim adam bu ya ,böyle adam için uğraşsan ne olacak sanki.
Valla açık söyleyeyim ben olsam boşanırdım .Benim yanımda olmayacaksa,benle eğlenmeyecekse,fiziksel olarak beğenmeyip başkalarına bakacaksa,beni yüreklendirmeyecekse neden onla olacakmışım ki ?
Boşanmak istemiyorsanız da bırakın daha onun için çaba harcamayı,kendinize bakın ,kendinize vakit ayırın,ne yaparsa yapsın.

dzüeltme: son paragrafını okumamışım iyi... yazdığım tüm ılımlı şeyleri sildim.
yüzüne bile bakma. resti çek. gerekirse evden ayrıl. kendine çeki düzen versin. bir de senin güvenini çökertmeye çalışıyor en nefret ettiğim erkek tipi üzgünüm

Işte bak canım ıntıharı dusunuyosunda ayrılmayı neden dusunmuyrsun neden kendıne ezıyet edıysun nıye trnagını dahı hak etmeyen bı adam ıcın genclıgını hayatını tuketıyrsun

Görmesini nasıl saglayacagim.görmeye niyeti yok. Hep bana saydırıyor.
eşinin seni sevdiğinden emin misin?
niye bu acayip insanların kahrını çekiyorsun, daha ne kadar ezilmeyi düşünüyorsun?
seni paspas etmişler. kocan için bile dış kapı mandalısın, eşi değilsin.

T turkuaz86 benim kuzenim bu adamın çalışan ve karısını çalıştırmayan versiyonuyla evliydi..
onda bir de kocasının ailesi onun evinden çıkmazdı... ilk yıllar başka şehirde olan görümce geldi sonra bir de yakına, kızın hayatı cehenneme döndü. hiç uygun olmadığı halde kızı bir ev hanımına çevirdiler. öyle ağır bir depresyona girdi ki.. zorladık doktora git en azından diye.. çünkü o evden ayrılmaya güç bulamıyordu.
sonra kocasını ikna edip bir psikiyatriste gitti.. onu bile koca izniyle yapabildi kuzum...
bir buçuk yıl sürdü gidip gelmeleri. kocasını da çağırdı arada psikiyatrist. hatta kocasına bile antidepresan başlattı...
ve bir gün canım kuzenim kendinde güç buldu ve bir geceyarısı küçük bir çanta ile evi terk edip ailesinin yanına döndü. bir daha da dönmedi kocasına. görüşmedi bile. tek celsede de boşandılar. tek bir iğnesini bile almadı..
şimdi kuzenim çalışıyor, kendi ayakları üzerinde duruyor, ve mutlu bir kadın. eski hallerinden eser yok..
lütfen bir doktora git kendin için.. o gücü bulacaksın merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…