- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
bdv beni manyak yaptı napim kaç kez yok artkdediğimi ben bile bilmiyorum yanlışım varsa konu sahibi düzeltsin
dimi o yüzden ben olmaz demiyorum artıkEn bombası da damadına yürüyen kayınvalideydi.
Ben o günden beri kendimde değilim yani.
valla bence de evlilikten ziyade sado-mazo ilişkisi hakimMazoşist misin sen arkadaşım??
Adam işsiz güçsüz, seni beğenmiyor, aile kuzusu.
Bir de o nedir ya başka kadınlarla karşılaştırılmak filan.
Sen aynısını yap bakalım ne hissedecek.
İğrenç herif.
sana bişey diyim mi sizin evliliğiniz sado-mazo ilişkisinden beşka bişey değil
dimi o yüzden ben olmaz demiyorum artık
yok kız konu sahibiyle eşi için dedim başka mantıklı açıklaması yok çünküBizim ilişkimiz mi?
şu kv konusuna mı
Kendimden çok ödün verdim. Kendimi hırpaladim resmen.
Ablasiyla olan konuya değinelim. Arabada benim yanıma oturuyor esim. Ablası da onun yanına. Görümcem in benim yanıma oturup sohbet ettiğini hiç hatırlamam. Hatta benim görüntüyle ilgili birçok kez söz söyledi gülerek. Ama araba esim benim elimi tutunca rahatsız oluyo gidiyo ablasının da elini tutuyo. Eşim benim yanımda oturur sarılır görümcem yüz aşar esim saniyesinde onun yanına gider. Görümcem benimle gozgoze dahi gelmiyor. Eşimle yanana otururum. Niye elele değilsiniz der. Gider eşimin yanına geçer elini tutar. Benimde erkek kardeşim var. Ve kardeşimin eşi olduğunda onun eşini düşünerek aşırı hareketlerde bulunmam. Ne demek yani ben eşimin elini tutmuyorum diye gelip oturup onun elini tutması. Benden hazetmiyor bunu hissediyorum. Onlara gideriz ben eşimin yanına otururum. Niye oraya oturdun der. Ben sofraya oturunca aynı masada benimle yemek yemez. Ben kalkınca oturur. Esime kaç kere bunları anlattim. Paranoyaksin kıskançlık der. O kadar. Onun huyu öyle diyor. Ama sadece bana karşı böyle. Diğerleriyle gayet sohbet ediyor konuşuyor gidip geliyor. Ben kaç kere buluşalım dedim. Sürekli çocuklarını bahane etti. Ne anlatayım ki daha. Eşim birşey bakmak için ayağa kalkar görümcem ayağını hemen uzatır onun ayağına demek için. Öylede kalır.
yok kız konu sahibiyle eşi için dedim başka mantıklı açıklaması yok çünkü
Hepimiz boşa nefes tüketiyoruz yazıyoruz yazıyoruz konu sahibi hala görümcem yüzüme bakmıyor ben varken masaya oturmuyor derdinde. Kadının psikolojisi bozulmuş, bir kendini saydırmaya çalışma ben de bir bireyin görün beni çabası var. Geri kalan şeyler umrunda değil. Tabiri caizse kocasına kendini paspas etmiş ailesine yaranmaya çalışan bir kadın var karşımızda ve kulakları tıkalı. Çocuğum da olmuyo zaten dediği an ne desek boş ben anladım. Çalışmayan kendisini önemsemeyen bir koca var ve çocuk istiyor bu adamdan.Tamam işte sizi sinirlendirmek için yapıyor ve kıskanıyor sizi, istediğini de almış.
Sizi kıskandirmis, oozguveninizi zedelemis, eşinizle aramızı bozmaniza sebep olmuş.
Ilk.sorum , lütfen cevaplayın , neden herseye rağmen devam.ediyorsunuz ? Çalışıyorsunuz, tek başına yaşayacak imkanınız var ; sizi hor gören, kıyaslayan, saygı duymayan, çalışmayan bir adamı neden çekiyorsunuz ?
Ikinci olarak , eşiniz " biraz kendine bak, ozguvenin olsun, arkadaşların olsun diyor size , siz nasıl hazmediyorsunuz bu cümleleri?
Hala ablasını dert ediyorsunuz. Hayret ediyorum.
Madem ayrılmiyorsunuz bari hayatınızı düzenleyin. Grup kurun, kahve içmeye gidin, akşamları bir şey yapmaya gidin o ablasına gidince.
Ablasından asla soz etmeyin. Bana böyle yapıyor, yok benimle konusmuyor deme tenezzulunde bile bulunmayın.
Ya muhtaç misiniz ona ? Ya da muhtaç misiniz eşinizin bunu bilmesine ?
Biraz burnunuz havada olsun yahu.
mesleğinde varmış çalışıyomuşsun ne diye muhattap olacaksın ki böyle seviyesiz insanlarla yol yordam bilmeyenlerle aynı durum bende de bu oğlan ailelerinin dertlerini ben anlamadımMerhaba arkadaslar. Eşimle yepyeni bir başlangıç yapmak için başka bir şehre taşındık. Ancak bu şehirde ablasına yakınımızda olacaktı. Herşey düzelir diye göz yumdum. Nasılsa bende esimle bir aile olacak ve herşey yoluna girecek sandım.
Ancak iş sandığımdan sarpa sardı. Görümcem in yakınına taşınmasında esimle ablasının tek başlarına buluşmaları çoğaldı. Ben isteyken.önemli görüşmeleri vs vs. Hep eşimin dediğinde yeğenimi özledim o yüzden. Ben zaten başından görümcem le problem olduğu için tepki vermeye başladım esime. Eşimı bunu sürekli kıskançlık olarak algıladığı. Ben kızdığımı söyledikçe o ınada bindirdi. Ben beraber gidelim dedikçe beraber vakit geçirelim dedikçe o evde oturdu yada gitti arkadaşlarıyla buluştu. Ben arkadaş çevremi bile kaybettim evlendiğimde bu yana. İş ev güç derken. Esime haftalardır sinemaya gidelim sürekli kavga sürekli problem. Hiç birşeyler yapalım demiyor. Sürekli anlamlara gidelim diyor. Baktım gittikçe büyüyor problemler. Çözüm arayışlarına girdim.benim ailemle aynı ortamda bulunmak dahi istemiyor. Ailem onu çok sever bana gösterdiklerini fazla ilgi gösterirler ona. Ancak eşimin ailesi bana çok mesafeli. Sürekli sadece esimi ararlar yada taşırlar ben yokmuşum gibi davranırlar. Onlara gittiğimde nasılsın diye bile sormaz görümcem. Eşimin yanına oturur onunla sohbet et eder. Görümcem le aynı odada yalnız kaldımı kendisi kalkar gider. Benim le gozgoze bile gelmek istemiyor. Esime bunları söylediğimde kıskançlıkları başladı yine bıktım artık diyo. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık. Eşimin hattı için gidiyorum onlara. Sorun çıkıncaya gelmeseydin diyor. İki haftadır ailemi görmüyorum. Annem hastanede iki kere gittik yanina. Ama esim sürekli kendi ailesini düsünüyo. Ben kiskaniyormusumda vs vs vs. Ben artık çok sinirli bir insan haline dönüştüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Esime göre herseyin sebebi ve suçlusu benim. Cinsel ilişki bile o kadar azaldi ki. Eşim ailesi olduğunda hiç yanımda bile olmak istemiyor rahatsız oluyor sanki görümcem sürekli esimle tansel temas kurmaya çalışıyor. Kardeş iyi hosta yani benim yanımda bu kadar aşırı yakın davranma amacı ne. Sırf esime sorar nasılsın diye. Ben öylece otururum.
Eşim farkına varmıyor ama. Bunu dillendirdigimde kıskanıyorsun. Paranoyaksin kıskançlık hastasının diyor. Ben bazı şeyleri çözmeye çalışıyorum ama o üstüme üstüme geliyor.
Bu hafta ailesinin yanına gittik. Fazla oturmayalim dedim. Gece yarısına kadar kaldı. Dinlemedi beni. Anneme gittiğimizde 30 dk oturuyor hadi kalkalım diyor. Anneme sarılmamız görünceye sonrada. Bebek gibisin ana kuzusu kucağından ayrılma diyor.
Bana yardım edin . Sinirlerim yıprandı artık. Her hafta aileler yüzünden kavga. Cinsel ilişki sıfıra düştü. Sokakta başka kadınlara bakiyor. Kendine bak diyor. Yemek yapmıyorsun diyor. Ben elimden geleni yapmaya çalıştıkça memnun edemiyorum onu. Şuanda çalışmıyor ben calisiyorum. Çabasında göremiyorum. Ablası hiç bu konuda bana destekte vermiyor bilakis onu özendirici evde oturmaya. Ehliyetini ben öderim diyo. Gidiyo üst baş alıyor ona. Daha televizyonunuz yok biz alalım diyo. Sürekli hava atma çabasında. Bıktım artık. Benim yaptıklarımı görmüyor bile. Napcan imi bilmiyorum. Kendimi dine güvenim zaten azdı tamamen kaybettim artık. Beni rahat bırak diyo. Evli olduğunun farkında değil sanırım.