Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Kardeşiyle tensel temas kısmı beni gerdi ! O kısma hiç girmek istemiyorum cok saçma geldi sizin gibi düşünen yenge yüzünden abimi yanağından bile opemez hale geldim niye çünkü babalar ayrı üveylik sokuyorlar ne dinen ne de tıbben üveylik yok ama o sığ kafalar böyle dusundugu için abimin kokusunu özledim !!!!! Bir kere buna ifrit oldum !!! Diğer yandan konuya gelecek olursam böyle koca çekilmez boşa demem ama gözünü korkut derim ! Madem ailesi çok değerli o zaman evinde oturacakti baba evinde mutlu olan bir kızı da alıp karı diye koymayacakti eve ! Kim ne yediriyor arkadaş bu erkeklere de bu erkekler böyle canavar oluyor !!!

Farkindaysan fedakarlık yapan sensin
Üzülen sensin
Suçlanan sensin
Çalışan sensin
Asagilanan sensin
Bu durumdan rahatsız olan yine sensin
Ve çözüm de sensin
Buna bir son verebilirsin sen tek başına kendine zulm ediyorsun tek başına sürdürüyorsun bitir

Hakikaten bende takıldım tensel temas mevzusuna ablası ne var bunda? bu kadar psikolojik sıkıntıya düşmeniz iyi değil ve rahatsız edici. size tahammül edemeyen bir aile var karşınızda sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak bu sonuç çıkıyor maalesef...
Eşinize gelince ailesine düşkün erkek tipi bu modellerden çok ne yazıkki! Siz tavır aldıkça eşiniz sizden uzaklaşacak ve daha da kötü olacak.eşiniz sizi seviyor ve sizde buna inanıyorsanız mücadele edin eleştirmeyin,yok değilse daha fazla kendinizi hırpalamayın.....

Mazoşist misin sen arkadaşım??
Adam işsiz güçsüz, seni beğenmiyor, aile kuzusu.
Bir de o nedir ya başka kadınlarla karşılaştırılmak filan.
Sen aynısını yap bakalım ne hissedecek.
İğrenç herif.

valla bence de evlilikten ziyade sado-mazo ilişkisi hakim

Tamam işte sizi sinirlendirmek için yapıyor ve kıskanıyor sizi, istediğini de almış.

Sizi kıskandirmis, oozguveninizi zedelemis, eşinizle aramızı bozmaniza sebep olmuş.

Ilk.sorum , lütfen cevaplayın , neden herseye rağmen devam.ediyorsunuz ? Çalışıyorsunuz, tek başına yaşayacak imkanınız var ; sizi hor gören, kıyaslayan, saygı duymayan, çalışmayan bir adamı neden çekiyorsunuz ?

Ikinci olarak , eşiniz " biraz kendine bak, ozguvenin olsun, arkadaşların olsun diyor size , siz nasıl hazmediyorsunuz bu cümleleri?

Hala ablasını dert ediyorsunuz. Hayret ediyorum.

Madem ayrılmiyorsunuz bari hayatınızı düzenleyin. Grup kurun, kahve içmeye gidin, akşamları bir şey yapmaya gidin o ablasına gidince.

Ablasından asla soz etmeyin. Bana böyle yapıyor, yok benimle konusmuyor deme tenezzulunde bile bulunmayın.

Ya muhtaç misiniz ona ? Ya da muhtaç misiniz eşinizin bunu bilmesine ?

Biraz burnunuz havada olsun yahu.

Hepimiz boşa nefes tüketiyoruz yazıyoruz yazıyoruz konu sahibi hala görümcem yüzüme bakmıyor ben varken masaya oturmuyor derdinde. Kadının psikolojisi bozulmuş, bir kendini saydırmaya çalışma ben de bir bireyin görün beni çabası var. Geri kalan şeyler umrunda değil. Tabiri caizse kocasına kendini paspas etmiş ailesine yaranmaya çalışan bir kadın var karşımızda ve kulakları tıkalı. Çocuğum da olmuyo zaten dediği an ne desek boş ben anladım. Çalışmayan kendisini önemsemeyen bir koca var ve çocuk istiyor bu adamdan.

sen çalışıyorsun o çalışmıyor.eziliyorsun.aşağılanıyorsun.muhatap alınmıyorsun.sana değer verilmiyor.e daha ne bekliyorsun.paket yap ailesine iade et. yada düzelecek diye bi ömür bekle .belki yaşlanınca kıymetini bilir.

Sadece kadının istemesiyle olmaz eşin aile kavramını ve seni benimseyememiş demekki, sende yolunu aç gitsin ,ablasına ,annesine .....bende kendi yoluma bakarım de !!
Eğer seviyorsa bi mesafe koyar onlara ama yok seni sevmiyor değer vermiyorsa onun da işine gelir. ama bu şekilde olmaz!
sen kukla değilsin bir köşede oturacaksın, Beyefendinin yemeğinden tut herşeyini yapacaksın, annene bile o istemiyo diye fazla gitmeyip, senin istemediğin kv ve görümcede gece yarısına kadar oturacaksın...
öyle bi dünya yok beyefendi diyeceksin!!
yoksa bu böyle devam eder .....

mesleğinde varmış çalışıyomuşsun ne diye muhattap olacaksın ki böyle seviyesiz insanlarla yol yordam bilmeyenlerle aynı durum bende de bu oğlan ailelerinin dertlerini ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…