Yok ya. bu tür sapkınlıklar erkeklerde çıkıyor. Ben daha kadınlarda çıkanı görmedim.valla inan kk ya yeni üye olsam bende derdim senin gibi tabiki de olmaz olmasın da zaten ama işte çok gördüm böyle konu olmaz ama olsa şaşırır mıyım hayır
Bisver boyle konulari. Kk da olsun baska mecrada olsun, herkes herseyi der. Kimi sapkindir kimi sizofren kimi dikkat cekmek ister filan... haa gerceklik payi olsa bile bir insanin abla-kardes hakkinda yanlis seylerin aklina gelmeside dusunenin de yanlis yola girdigini gosterir. Kalbinizi be beyninizi temiz tutun. Guzel dusunen guzel gorur.valla inan kk ya yeni üye olsam bende derdim senin gibi tabiki de olmaz olmasın da zaten ama işte çok gördüm böyle konu olmaz ama olsa şaşırır mıyım hayır
kv lerle ilgili konular hatırlıyorum böyle balataları öyle öyle sıyırdım yaYok ya. bu tür sapkınlıklar erkeklerde çıkıyor. Ben daha kadınlarda çıkanı görmedim.
bilemiyorum ya diyorum şaşırmam artık tmm çevremde duymadım ama tv internet ,hayır güzel düşünmeye çalışınca sonunda kendimi saf hissettiğim konular gördüm ya neyse serin konular bunar dalmamak lazım o kadar haklısınBisver boyle konulari. Kk da olsun baska mecrada olsun, herkes herseyi der. Kimi sapkindir kimi sizofren kimi dikkat cekmek ister filan... haa gerceklik payi olsa bile bir insanin abla-kardes hakkinda yanlis seylerin aklina gelmeside dusunenin de yanlis yola girdigini gosterir. Kalbinizi be beyninizi temiz tutun. Guzel dusunen guzel gorur.
eşin bahane arıyor yok kıldır yok tüydür tam anlamıyla mükemmel olsanızda yaranamazsın sen bu adama.ablasının yaptıkları ne öyle saçmasapan hareketler.çekmeyin bence hiç imkanınızın varsa boşanın derim ben.Anlatamıyorum hep beni suçluyor. Ablasını kiskaniyormusumda, benim ailemin ona gösterdiği ilgiyi kiskaniyormusumda, ailesiyle olan ilgisini kiskaniyormusumda. Kendisinden hiç hata bulmuyor. Kafayı yedirtecek bana artık. Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Git arkadaş çevresi edin kendine diyo. Kendine biraz bak biraz güven diyo. Gecelerinde yatak odasında sevişmekten istediğinde de ben istemiyorum artık. Soğuttu kendini benden zevk alamıyorum. Bir keresinde zorla yapmaya çalıştı. Sonra beni kenara artıp insan biraz istekli olur dedi. Biraz tüy problemi yaşıyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu onun için tiksindirici oldu hep. Kadın olsaydin da kendine baksaydın diyor. Gururum, kendime güvenim hepsi yerle bir. Ben ona hediyeler alıyorum, y emeğini eksik etmiyorum.ona bana tasindigimizdan bu yana çiçek dahi almadı. Onada parayı bile ortak yapıyorum. Kirayı ben ödüyorum. Yinede memnun edemiyorum. Ne istiyor benden artık yoruldum. Ona sorduğumda huzur istiyorum diyor. Sürekli dır dır etme ailem hakkında diyor.
tek mi gitti sen neden gitmedinEşim tatile gider,
off okurken başım çatladı sen bunlara nasıl dayanıyosun anlamadım neden dayanıyosun onu da anlamadımBen ablasının kardeşine abla gibi davranmasını normal karşılarım. Ama bunu sürekli benim yanımda yapması garip. Görümcem in eşiyle olan diyaloğun bakıyorum. Kalabalık ortamda ters ters cevap verir. Yanına bile oturmaz. Görümcem in kocası bile eşiyle pek vakit geçirmez. Oda kardeşiyle bu mu kompensieren etmeye çalışıyordur normalde karşılarım. O arada ben güme gidiyorum ama. Eşim ablam yalnız ablam çocuklarla diyip sürekli dibinde olmak istiyor. Çocuk yaptılar engelliye bi çocuğu var. Eşim tatile gider, biz görümcemde kalırız haftalarca neymiş iki çocukla zor olurmuş. Iyide çocuk yapıyorlar madem gerisini onlar düşünsün biz mi düşüncem. Ben gene insaniyet namına gittim kaldım yardım ettim. Ben işten geldiğimde bebek emziriyormus diyip oturdu. Yemek bile hazırlamadiye. Eşim gelince hemen ayaklanıyor. Ben yaparım diyorum.sen geç otur diyor. Anlamıyorum ki amaç ne. Beynim sulanıyor artık. Kendi eşi ama işten geldimi oturuyor kalk kendin yAP diyen biri görümcem. Onlarda kaldığımızda kahvaltıyı bile ben hazırlıyorum o yatıyor.
Cep telefonumdan yazdığım için klavye hata veriyor. Görümcem in eşi tatile gider. Çocukları düşünmez. Biz görümcemde gider kalırız iki çocuğa bakamaz diye!tek mi gitti sen neden gitmedin
hmm ben eşin gitti anladım ama haklısın sonuçta sana güvenerek yapmadı kimse kimseye güvenip çocuk yapmazCep telefonumdan yazdığım için klavye hata veriyor. Görümcem in eşi tatile gider. Çocukları düşünmez. Biz görümcemde gider kalırız iki çocuğa bakamaz diye!
Ben eşimden ziyade bu kadının beni kıskandığını düşünüyorum.
Eşimin yegenkeriyle çok iyi diyaloğun vardı. Hergün beni ararlar hergün yazarları. Ben onlara hediyeler alıp gönderirdim. Onlar bana gelirdi misafirliğe. Ve ne olduysa aniden. Benimle diyaloğu kestiler şimdi sadece görümcem le ler. Görümcem markalı şeyler cep telefonları falan alıyor. Parası var. Ben daha çok kitap manevi değeri olan seylerica yapıyordum. Inanirmisiniz bana yazmaz ve gelmez oldular .ben gorumcene gittiğimde hep onları arıyor görüşüyor. Sanki bana nispet yapar gibi. Soğudum. Çok soğudum. Kayinvalidem erde köyde hepimiz yürüyüşe çıkardık akşamları. Yeğenleri derdi turkuaz abla gel sende. Giderdim.gorumcene sorarlarsa yok derdi. Bir kaç saat sonra ra görümcem onlarla yürüyüşe çıkardı bizden bağımsız. Benimle konuştuğunda bile başka yere bakar. Görumcemin benimle bir resmi dahi yok. Düğünde bile biraraya gelmemeye çalıştı.