Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Iyi de senin ne isin var boyle bir kadinin evinde sofrasinda. Seni sevmiyorsa ostemiyorsa sende ona bayilmoyorsundur herhalde. Gitme. Ayni ortamda bulunma. Niye adam yerine koyup totosunu kaldiriyorsun. Haa abla-kardes ne yapiyorsa yapsinlar. Zaten ortamda sen olmayinca, kardesinin elini de tutmaz. Opmez de. O seninle ugrasmak icin yapiyor...

Ama sevgimi kullandılar. En başta esim. Artık beni sevdiğinide düşünmüyorum. Herseyde beni suçluyor. Ailesine toz kondurmuyor.

Yazık böyle ailelerin erkeklerine , eziyet çektirdikleri eşlerine yazık..
Allah kolaylık ve sabır ihsan etsin çok zor çünkü
Ama eşinizin gözleri kapanmış, sizi duymuyor ve görmüyor gibi
Bunun altında bir sebep aranmalı
Siz yokken sizin hakkınızda farklı birşeyler mi konuluyor da eşiniz bu kadar mesafeli ve gözü kör
Tutturmuş diline bir kıskançlık

ya ben mi fesadım bu yazdıkların kur yapmak gibi bişey

Esimi rahat bıraksam hergün ablasının yanına gidecek. Ablası ben isteyken.önemli sürekli arabayla alıyor çarşı pazar geziyorlar. Benimle bir kere bile gittiğini hatırlamıyorum görümcenin.benimle bir problemi var ne olduğunu çözemedim.

Ya çok özür dilerim de güldüm. Görümcenin saçma kıskandırma hallerine güldüm.
Şu yazını baz alarak konuşuyorum: Görümcen senin karşında ne olarak yarışabilir seninle?
Onun eşin ile bağı sadece ablalık, sen ise koynuna aldığı (ya da şu ara almadığı) karısısın.
Ya şu hallere girecek bir görümce olacak karşımda, oturur izler gülerim ciddi söylüyorum.

Ne yapacak yahu ne yapabilir en fazla?
Sürekli sürekli el ele tutuşmuyorsunuz ben tutayım dediğinde çok uyuz olursam "Yerime french kiss de yapıver abla" der basar giderim. Siz niye çekiyorsunuz bu insanları?

Bakın sizin rahatsız olduğunuzu gördükçe, bunları yapmaya devam edecektir zaten o karakterde bir görümce.
Ama ben size esas suçlulun kim olduğunu söyleyivereyim tüm konu için: Eşiniz.
Siz eşinize kızın. Sizi bu denli ezdiği, ezdirdiği, özgüveniniz üzerine oynadığı için.
Ve siz de sağlıklı düşünemiyorsunuz artık, aşırısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuğumda olmuyor zaten bir senedir. Belkide benim için hayırlısı olan bu.
Görümcenden daha önemli bir problemin var senin.Birinci problem çalışmayan sırtını sana dayayan eşin.Diğer problemde kendinsin.Sürekli eşinin gözüne girme çabası,onu mutlu etme çabası,ona odaklanmışsın.Kira ödüyorsun onu bunu yapıyorsun hediye alıyorsun.....Bir de hala çocuğum olmuyor diyorsun.Yani onu da yapmaya çalışıyorsun.Ablasının ne yaptığının nasıl davrandığının hiç önemi yok.Sen de güvensizlik takıntı haline gelmiş.Abla da biraz anormal hareketler varsa da,senin gözüne haddinden fazla takılıp kafanda kurmaya başlamışsın.Kimse vazgeçilmez değil.Kendine değer ver önce.

ya ayağını uzatıp dokundurmalar falan okudum kaldı ki bu gözler bdv de ne konular okudu normal mi yani bu hareketler
Olsun okuyoruz da bir ablayla kerdesin birbirine yan gozle baktigi aklimiza bile gelmemeli. Cidden iyiye gitmiyoruz. Boyle seyler dusunup dillendirmeyelim lutfen.

Onun seninle bir problemi yok ki. Senin onnla bir problemın var bence. Ne yapacan yani, görümce gelmiyo gitmiyo dıyorsun da. Çok mu lazım sankı sana. Senin hiçbirşeyin değiller. Niye bu kadar dert ediyorsun yaaa. Gerçekten sende bi problem var. Millet uzak kalmaya çalışır görümcesinden, sen neden benimle birşeyler yapmıyor diyorsun. İyi misin sen ya

Olsun okuyoruz da bir ablayla kerdesin birbirine yan gozle baktigi aklimiza bile gelmemeli. Cidden iyiye gitmiyoruz. Boyle seyler dusunup dillendirmeyelim lutfen.
valla inan kk ya yeni üye olsam bende derdim senin gibi tabiki de olmaz olmasın da zaten ama işte çok gördüm böyle konu olmaz ama olsa şaşırır mıyım hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…