- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Iyi de senin ne isin var boyle bir kadinin evinde sofrasinda. Seni sevmiyorsa ostemiyorsa sende ona bayilmoyorsundur herhalde. Gitme. Ayni ortamda bulunma. Niye adam yerine koyup totosunu kaldiriyorsun. Haa abla-kardes ne yapiyorsa yapsinlar. Zaten ortamda sen olmayinca, kardesinin elini de tutmaz. Opmez de. O seninle ugrasmak icin yapiyor...Kendimden çok ödün verdim. Kendimi hırpaladim resmen.
Ablasiyla olan konuya değinelim. Arabada benim yanıma oturuyor esim. Ablası da onun yanına. Görümcem in benim yanıma oturup sohbet ettiğini hiç hatırlamam. Hatta benim görüntüyle ilgili birçok kez söz söyledi gülerek. Ama araba esim benim elimi tutunca rahatsız oluyo gidiyo ablasının da elini tutuyo. Eşim benim yanımda oturur sarılır görümcem yüz aşar esim saniyesinde onun yanına gider. Görümcem benimle gozgoze dahi gelmiyor. Eşimle yanana otururum. Niye elele değilsiniz der. Gider eşimin yanına geçer elini tutar. Benimde erkek kardeşim var. Ve kardeşimin eşi olduğunda onun eşini düşünerek aşırı hareketlerde bulunmam. Ne demek yani ben eşimin elini tutmuyorum diye gelip oturup onun elini tutması. Benden hazetmiyor bunu hissediyorum. Onlara gideriz ben eşimin yanına otururum. Niye oraya oturdun der. Ben sofraya oturunca aynı masada benimle yemek yemez. Ben kalkınca oturur. Esime kaç kere bunları anlattim. Paranoyaksin kıskançlık der. O kadar. Onun huyu öyle diyor. Ama sadece bana karşı böyle. Diğerleriyle gayet sohbet ediyor konuşuyor gidip geliyor. Ben kaç kere buluşalım dedim. Sürekli çocuklarını bahane etti. Ne anlatayım ki daha. Eşim birşey bakmak için ayağa kalkar görümcem ayağını hemen uzatır onun ayağına demek için. Öylede kalır.
ya ben mi fesadımKendimden çok ödün verdim. Kendimi hırpaladim resmen.
Ablasiyla olan konuya değinelim. Arabada benim yanıma oturuyor esim. Ablası da onun yanına. Görümcem in benim yanıma oturup sohbet ettiğini hiç hatırlamam. Hatta benim görüntüyle ilgili birçok kez söz söyledi gülerek. Ama araba esim benim elimi tutunca rahatsız oluyo gidiyo ablasının da elini tutuyo. Eşim benim yanımda oturur sarılır görümcem yüz aşar esim saniyesinde onun yanına gider. Görümcem benimle gozgoze dahi gelmiyor. Eşimle yanana otururum. Niye elele değilsiniz der. Gider eşimin yanına geçer elini tutar. Benimde erkek kardeşim var. Ve kardeşimin eşi olduğunda onun eşini düşünerek aşırı hareketlerde bulunmam. Ne demek yani ben eşimin elini tutmuyorum diye gelip oturup onun elini tutması. Benden hazetmiyor bunu hissediyorum. Onlara gideriz ben eşimin yanına otururum. Niye oraya oturdun der. Ben sofraya oturunca aynı masada benimle yemek yemez. Ben kalkınca oturur. Esime kaç kere bunları anlattim. Paranoyaksin kıskançlık der. O kadar. Onun huyu öyle diyor. Ama sadece bana karşı böyle. Diğerleriyle gayet sohbet ediyor konuşuyor gidip geliyor. Ben kaç kere buluşalım dedim. Sürekli çocuklarını bahane etti. Ne anlatayım ki daha. Eşim birşey bakmak için ayağa kalkar görümcem ayağını hemen uzatır onun ayağına demek için. Öylede kalır.
neyi bekliyosun peki boşanmak içinAma sevgimi kullandılar. En başta esim. Artık beni sevdiğinide düşünmüyorum. Herseyde beni suçluyor. Ailesine toz kondurmuyor.
sen fesatsınya ben mi fesadımbu yazdıkların kur yapmak gibi bişey
sen fesatsın
Ya hu ne kuru. Ulkece aklımız bacak arasında. Tövbe tòvbe. Herkesi aklı selime davet ediyorum.ya ben mi fesadımbu yazdıkların kur yapmak gibi bişey
hehehehefesat olmak iyidir iyi ayakta uyuyacağına dimi
ya ayağını uzatıp dokundurmalar falan okudum kaldı ki bu gözler bdv de ne konular okudu normal mi yani bu hareketlerYa hu ne kuru. Ulkece aklımız bacak arasında. Tövbe tòvbe. Herkesi aklı selime davet ediyorum.
Çocuğumda olmuyor zaten bir senedir. Belkide benim için hayırlısı olan bu.
Kendimden çok ödün verdim. Kendimi hırpaladim resmen.
bdv beni manyak yaptı napim kaç kez yok artkhehehehesen olsaydın konu sahibinin yerinde, o görümceyle kocayı düşünemiyorum zaten. Yazık olurdu onlara
Görümcenden daha önemli bir problemin var senin.Birinci problem çalışmayan sırtını sana dayayan eşin.Diğer problemde kendinsin.Sürekli eşinin gözüne girme çabası,onu mutlu etme çabası,ona odaklanmışsın.Kira ödüyorsun onu bunu yapıyorsun hediye alıyorsun.....Bir de hala çocuğum olmuyor diyorsun.Yani onu da yapmaya çalışıyorsun.Ablasının ne yaptığının nasıl davrandığının hiç önemi yok.Sen de güvensizlik takıntı haline gelmiş.Abla da biraz anormal hareketler varsa da,senin gözüne haddinden fazla takılıp kafanda kurmaya başlamışsın.Kimse vazgeçilmez değil.Kendine değer ver önce.Çocuğumda olmuyor zaten bir senedir. Belkide benim için hayırlısı olan bu.
Olsun okuyoruz da bir ablayla kerdesin birbirine yan gozle baktigi aklimiza bile gelmemeli. Cidden iyiye gitmiyoruz. Boyle seyler dusunup dillendirmeyelim lutfen.ya ayağını uzatıp dokundurmalar falan okudum kaldı ki bu gözler bdv de ne konular okudu normal mi yani bu hareketler
Onun seninle bir problemi yok ki. Senin onnla bir problemın var bence. Ne yapacan yani, görümce gelmiyo gitmiyo dıyorsun da. Çok mu lazım sankı sana. Senin hiçbirşeyin değiller. Niye bu kadar dert ediyorsun yaaa. Gerçekten sende bi problem var. Millet uzak kalmaya çalışır görümcesinden, sen neden benimle birşeyler yapmıyor diyorsun. İyi misin sen yaEsimi rahat bıraksam hergün ablasının yanına gidecek. Ablası ben isteyken.önemli sürekli arabayla alıyor çarşı pazar geziyorlar. Benimle bir kere bile gittiğini hatırlamıyorum görümcenin.benimle bir problemi var ne olduğunu çözemedim.
valla inan kk ya yeni üye olsam bende derdim senin gibi tabiki de olmaz olmasın da zaten ama işte çok gördüm böyle konu olmaz ama olsa şaşırır mıyım hayırOlsun okuyoruz da bir ablayla kerdesin birbirine yan gozle baktigi aklimiza bile gelmemeli. Cidden iyiye gitmiyoruz. Boyle seyler dusunup dillendirmeyelim lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?