Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

butun bunlari yuzune soyledinmi?
hicde sakin olmadan bagira cagira herseyi sayar dokerim ebn olsam. restide cekerim boyle bir ese.
hem calisma yan gel yat, hem bana saygi duyma, hem benle vakit gecirmeyip ablana saril. ben olsam coktan cildirmistim.
arada atarlanmak gerekiyor boyle tiplere, sen lattan aldikca kendini iyice havalara sokmus.

Abla - kardeş ten teması kısmı nedir? Bu sizin bir abartınız mıdır acaba emin olamadım, çünkü sevgi sarılmak da ister, omza yaslanmak da ister. Ablalar da sarılır. Burada ne görmüş olabilirsiniz?

Hem diğer kısımlar için; niçin bu kadar yüz verdiniz?
Sizin memnuniyetinizi düşünmeyen adamı, niçin memnun etme çabasındasınız?

Kendine saygı duymayana kimse saygı duymaz.Adama paspas olmuşsun.Bu kadar da olmaz gerçekten.

1.si görümce ye gitme o oraya gidecegi zaman sen annene git yada başka bir plan yap(zira görümce ye çok takmissin)

2.si bakımlı degilsen bak kendine
Sende sokakta ki erkeklere bak madem

İşine gücüne bak görümce yi salla iş te bulur belki sen arasan

Sizin daha önceki konularınızı biliyorum ve hepsi aynı şeyler üzerine. Bir arpa boyu yol katedememissiniz. Size hep söylendi eşinizin ailesinin sizinle ilgilenmesini beklemeyin sizi takmayanı siz de takmayın diye ama hiç dinlemiyorsunuz. Onlar sizi takmadıkça surekli esinize söylediğiniz için de adınız dirdirciya çıkmış. Haklıyken haksız olmuşsunuz. Bu adamdan koca zaten olmaz bu belli de siz daha ne kadar çabalamaya devam edeceksiniz onu merak ediyorum. Bu gidişle sağlığınızdan olacaksınız. Beni umursamayani ben hiç umursamam kendimi saydirmaya çalışmam. Deneyin artık bunu.

Kendimden çok ödün verdim. Kendimi hırpaladim resmen.

Ablasiyla olan konuya değinelim. Arabada benim yanıma oturuyor esim. Ablası da onun yanına. Görümcem in benim yanıma oturup sohbet ettiğini hiç hatırlamam. Hatta benim görüntüyle ilgili birçok kez söz söyledi gülerek. Ama araba esim benim elimi tutunca rahatsız oluyo gidiyo ablasının da elini tutuyo. Eşim benim yanımda oturur sarılır görümcem yüz aşar esim saniyesinde onun yanına gider. Görümcem benimle gozgoze dahi gelmiyor. Eşimle yanana otururum. Niye elele değilsiniz der. Gider eşimin yanına geçer elini tutar. Benimde erkek kardeşim var. Ve kardeşimin eşi olduğunda onun eşini düşünerek aşırı hareketlerde bulunmam. Ne demek yani ben eşimin elini tutmuyorum diye gelip oturup onun elini tutması. Benden hazetmiyor bunu hissediyorum. Onlara gideriz ben eşimin yanına otururum. Niye oraya oturdun der. Ben sofraya oturunca aynı masada benimle yemek yemez. Ben kalkınca oturur. Esime kaç kere bunları anlattim. Paranoyaksin kıskançlık der. O kadar. Onun huyu öyle diyor. Ama sadece bana karşı böyle. Diğerleriyle gayet sohbet ediyor konuşuyor gidip geliyor. Ben kaç kere buluşalım dedim. Sürekli çocuklarını bahane etti. Ne anlatayım ki daha. Eşim birşey bakmak için ayağa kalkar görümcem ayağını hemen uzatır onun ayağına demek için. Öylede kalır.

Aaa oyle mi, eski konularini hatirlamiyorum. Biz istiyoz ki bizi rahat biraksin eslerimizin aileleri, konu sahibi de benle ilgilenmiyorlar mi diyor???

Kendimden çok ödün verdim. Kendimi hırpaladim resmen.

Ablasiyla olan konuya değinelim. Arabada benim yanıma oturuyor esim. Ablası da onun yanına. Görümcem in benim yanıma oturup sohbet ettiğini hiç hatırlamam. Hatta benim görüntüyle ilgili birçok kez söz söyledi gülerek. Ama araba esim benim elimi tutunca rahatsız oluyo gidiyo ablasının da elini tutuyo. Eşim benim yanımda oturur sarılır görümcem yüz aşar esim saniyesinde onun yanına gider. Görümcem benimle gozgoze dahi gelmiyor. Eşimle yanana otururum. Niye elele değilsiniz der. Gider eşimin yanına geçer elini tutar. Benimde erkek kardeşim var. Ve kardeşimin eşi olduğunda onun eşini düşünerek aşırı hareketlerde bulunmam. Ne demek yani ben eşimin elini tutmuyorum diye gelip oturup onun elini tutması. Benden hazetmiyor bunu hissediyorum. Onlara gideriz ben eşimin yanına otururum. Niye oraya oturdun der. Ben sofraya oturunca aynı masada benimle yemek yemez. Ben kalkınca oturur. Esime kaç kere bunları anlattim. Paranoyaksin kıskançlık der. O kadar. Onun huyu öyle diyor. Ama sadece bana karşı böyle. Diğerleriyle gayet sohbet ediyor konuşuyor gidip geliyor. Ben kaç kere buluşalım dedim. Sürekli çocuklarını bahane etti. Ne anlatayım ki daha. Eşim birşey bakmak için ayağa kalkar görümcem ayağını hemen uzatır onun ayağına demek için. Öylede kalır.

görümcem sürekli esimle tansel temas kurmaya çalışıyor.
Bu kısmı gerçekten anlamdım
Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var,herzaman ona sarılırım,severim,öperim gayet normal yani.
Bence siz görümceyi kafanızda çoook büyütüp paranoya yapmışsınız ...

ablasının tensel temas kurması sızın kıskandıgınızı dusundugu ıcındır kı bu cok sacma. o bir abla. bi evlılıkte cınsellık bittiğinde herseyı de beraberınde getırır. O evde durmasna gerek yok ustelık calısmayacak etmeyecek aılesı deger vermeycek ve BASKA KADINLARA BAKACAK. Daha fazla kendınızı ezdırmeyın lutfen. toparlanmacak yanı olsa konusun dıcem ama adam resmen bosanalım dıye bahaneler uretıor ve evlılıgını kurtarmak ıcın bısey yapmıyor. sizin bu evlılıkten ne beklentınız var kı artık ?? Gidin bakalım o cok seevdgı ablası ne kadar yanında olabılecek.

Aaa oyle mi, eski konularini hatirlamiyorum. Biz istiyoz ki bizi rahat biraksin eslerimizin aileleri, konu sahibi de benle ilgilenmiyorlar mi diyor???
Açıp bir okuyun konularını bana hak vereceksiniz. Konu sahibine haksız demiyorum haklı ama bu durumu takıntı haline getirmiş sürekli onlarla görüşmek ve konuşmak istiyor. Gereksiz iyilikler yapmaya çalışıyor eşinin ailesine.ama karşı tarafta takan yok.

Allah Allah. Bu gorumce kac yasinda? Gercekten cocukca hareketlerle sizi iyice kiskandirmaya mi calisiyor, yoksa siz herseyi abartiyor musunuz? Gercekten anlattiklariniz garip.

Evet haklısınız söylenenleri de denedim oda kar etmedi. Eşim tam tersine görüşmenin istiyorum dedi. Bende benimle görüşmek istemiyorlar ki dedim. Esimde bak benim dediğimi yap düzelecek dedi. Ama düzelmedi. Şimdi çok çok daha kendine güvenli rahat davraniyorlar ki. Resmen şaşırıyorum.

Ne diyelim, Allah basiretini acsin.

Görümcemle
Allah Allah. Bu gorumce kac yasinda? Gercekten cocukca hareketlerle sizi iyice kiskandirmaya mi calisiyor, yoksa siz herseyi abartiyor musunuz? Gercekten anlattiklariniz garip.
Görümcem le eşimin arasında 4 yaş var. Benimle de 7. Kendisi 37 yaşında.

Senin eşin teraziyi dengeleyemiyor bacım Allah yardımcın olsun sen sofradayken oturmayıp sonrasında oturan görümce düşman başına!
Bu adamdan da sana koca olmaz yol yakınken dehle gitsin ...

Bacim Allah askina bosan yav. Valla bak bizi burda sıkıntı bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…