- 9 Eylül 2013
- 12.035
- 27.701
- 798
tam tamına aynısını düşündümOkudukca ıcım karardı okudukca daraldım ya yazdım sıldım sussam olmadı knussam olmayacak sen o adamın carıyesı hızmetcısı yada kolesımısın kendısı aıle manyagı annesınden gelmek bılmıyor sen yarımsaat oturup annene sarıldın dıye ana kuzusumu olyrmussun ayrıca kendıne guvenın nıye sarsılıyormus hem evıne hem kcagına bakıyrsun hem ev ısı hem ıs hemde nemrut aıleyle ugrasyrsun bırde o adamın nazını cekıyrsun ne bu bulunmaz hınt kumasımıda bırakmadın bunu cok mu aradın sen ezılmek ıstyrsan buyur hayatınıbu adama paspas yap kendı paranla hor goruldgın yetmıyrmus gıbı bırde yakında bynuzu yersen sasrma burada yuvam dagılıyr yerıne bu adamdan nasıl kurtulabılırım dıye knu acman lazımdı aycoksınırlendım adam hem calışmasınhem asagılasın hem karısının yanında baskasına baksın
koca sorunlu görümce sorunlu ikisi de suçlu da konu sahibi de suçlu
kocasının bir tarafını arşa değdirmiş
hale baksız ipsiz sapsız işsiz güçsüz koca karısını beğenmiyor
kız kardeşiyle karısının dedikodusunu yapıyorlar
ne önem vermiş konu sahibi kocasına
yok ben tüylüyüm o beni beğenmez yok ailemle görüşmeme izin vermez yok görümcem benle aynı sofraya oturmaz benle konuşmaz sı........ böyle işin içine deyip isyan etmediği için de konu sahibi de suçlu