- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
Valla yorumlarıni okydukça aklima bişey geliyo ama dillendirmek istemiyorum seni üzmemek içinBen ablasının kardeşine abla gibi davranmasını normal karşılarım. Ama bunu sürekli benim yanımda yapması garip. Görümcem in eşiyle olan diyaloğun bakıyorum. Kalabalık ortamda ters ters cevap verir. Yanına bile oturmaz. Görümcem in kocası bile eşiyle pek vakit geçirmez. Oda kardeşiyle bu mu kompensieren etmeye çalışıyordur normalde karşılarım. O arada ben güme gidiyorum ama. Eşim ablam yalnız ablam çocuklarla diyip sürekli dibinde olmak istiyor. Çocuk yaptılar engelliye bi çocuğu var. Eşim tatile gider, biz görümcemde kalırız haftalarca neymiş iki çocukla zor olurmuş. Iyide çocuk yapıyorlar madem gerisini onlar düşünsün biz mi düşüncem. Ben gene insaniyet namına gittim kaldım yardım ettim. Ben işten geldiğimde bebek emziriyormus diyip oturdu. Yemek bile hazırlamadiye. Eşim gelince hemen ayaklanıyor. Ben yaparım diyorum.sen geç otur diyor. Anlamıyorum ki amaç ne. Beynim sulanıyor artık. Kendi eşi ama işten geldimi oturuyor kalk kendin yAP diyen biri görümcem. Onlarda kaldığımızda kahvaltıyı bile ben hazırlıyorum o yatıyor.
Haklisinsen çalışıyorsun o çalışmıyor.eziliyorsun.aşağılanıyorsun.muhatap alınmıyorsun.sana değer verilmiyor.e daha ne bekliyorsun.paket yap ailesine iade et. yada düzelecek diye bi ömür bekle .belki yaşlanınca kıymetini bilir.
Üzülmüştüm üzüleceğim kadar. Söyleyebilirsin.ne geliyo aklına?Valla yorumlarıni okydukça aklima bişey geliyo ama dillendirmek istemiyorum seni üzmemek için
ben olsam yazdıklarının aynisini yapardimSenin yerinde olsam bu herifi boşardım , sil başta hayatıma yön verirdim. Aldığım tüm kiloları bir güzel verirdim , ciddi ciddi kendime yönelirdim basardım kıçına tekmeyi git ana bacına ne halt ediyorsan et derdim. Korkuyorsun özgüvenin o kadar bitmiş ki gözünü karartamıyorsun böyle devam edersen ruh sağlığından olucaksın.
Artik üzulmeyi birak daAğlamak istiyorum. Çok mutsuzumbir volkan gibi dolu içim. Çok seviyordum. Bunu ona göstermem hataydı. Herşeyi kabullendim kabul ettim. Artık yoruldum.
Allahim bu kadinlari bu durima getirem erkekleri Cehennemin narina atki çeksinlaerSeviyorum ayrılmakta istemiyorum.kalbim açıyor ağlayıp duruyorum. Değişir mi acaba diyorum. Yüzüğü çıkartmış parmağında. Hiç konusmadi. Yol isteyene yol veririm dedi sadece. Keşke beni azda olsa anlasaydın. Keşke... kazasıyla kokusuyla yattım. Benim için sığınacak bir limandı. Çok sevdim birçok kez alttan aldım.ama hiçbir dediğime inanıyormuş ki artık. Hep yalan söylüyormusum. Çok fedakarlık yaptım onun için ama görmedi.
Dilim varmiyo bunu söylemeye amayani burada KK'de okadar ağza dahi alinmicak konular okudum ki hatta bi kadının kocasina annesinin duyduğu aşki yani iliskisi yani sen bi yorimlaei eşinin ablasi kendi kocasina bile kötü davranip senin eşin yokken hic bi iş yapmayip senin eşin varken kendini beğendirtmeler iş yapma çabasi bana hiç mormal gelmedi tamam kendi eşine kalk kendin yap yemeği deyip te abisinin elini tutup tensel temas kuruyosa sen bu abladan kork derim belki ben yanliş yorumlamişdirim ama her seçenegi de göz önunde bulundur yani kimsenin haksiz yere günahını da almak istemem günahlari boynuna olsunÜzülmüştüm üzüleceğim kadar. Söyleyebilirsin.ne geliyo aklına?
Ya konunun hepsini okudum ve şu kanıya vardim sen seni haketmeyene değerini bilmeyene o kadar değer vermişsin ki hatta okadar çook sevmişsinki kendinden bile çok sevmişsin ben konularini okurken kendini paralayip yipratmişsin bu evliliği duzeltcem diyeÜzülmüştüm üzüleceğim kadar. Söyleyebilirsin.ne geliyo aklına?
e boşanMerhaba arkadaslar. Eşimle yepyeni bir başlangıç yapmak için başka bir şehre taşındık. Ancak bu şehirde ablasına yakınımızda olacaktı. Herşey düzelir diye göz yumdum. Nasılsa bende esimle bir aile olacak ve herşey yoluna girecek sandım.
Ancak iş sandığımdan sarpa sardı. Görümcem in yakınına taşınmasında esimle ablasının tek başlarına buluşmaları çoğaldı. Ben isteyken.önemli görüşmeleri vs vs. Hep eşimin dediğinde yeğenimi özledim o yüzden. Ben zaten başından görümcem le problem olduğu için tepki vermeye başladım esime. Eşimı bunu sürekli kıskançlık olarak algıladığı. Ben kızdığımı söyledikçe o ınada bindirdi. Ben beraber gidelim dedikçe beraber vakit geçirelim dedikçe o evde oturdu yada gitti arkadaşlarıyla buluştu. Ben arkadaş çevremi bile kaybettim evlendiğimde bu yana. İş ev güç derken. Esime haftalardır sinemaya gidelim sürekli kavga sürekli problem. Hiç birşeyler yapalım demiyor. Sürekli anlamlara gidelim diyor. Baktım gittikçe büyüyor problemler. Çözüm arayışlarına girdim.benim ailemle aynı ortamda bulunmak dahi istemiyor. Ailem onu çok sever bana gösterdiklerini fazla ilgi gösterirler ona. Ancak eşimin ailesi bana çok mesafeli. Sürekli sadece esimi ararlar yada taşırlar ben yokmuşum gibi davranırlar. Onlara gittiğimde nasılsın diye bile sormaz görümcem. Eşimin yanına oturur onunla sohbet et eder. Görümcem le aynı odada yalnız kaldımı kendisi kalkar gider. Benim le gozgoze bile gelmek istemiyor. Esime bunları söylediğimde kıskançlıkları başladı yine bıktım artık diyo. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık. Eşimin hattı için gidiyorum onlara. Sorun çıkıncaya gelmeseydin diyor. İki haftadır ailemi görmüyorum. Annem hastanede iki kere gittik yanina. Ama esim sürekli kendi ailesini düsünüyo. Ben kiskaniyormusumda vs vs vs. Ben artık çok sinirli bir insan haline dönüştüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Esime göre herseyin sebebi ve suçlusu benim. Cinsel ilişki bile o kadar azaldi ki. Eşim ailesi olduğunda hiç yanımda bile olmak istemiyor rahatsız oluyor sanki görümcem sürekli esimle tansel temas kurmaya çalışıyor. Kardeş iyi hosta yani benim yanımda bu kadar aşırı yakın davranma amacı ne. Sırf esime sorar nasılsın diye. Ben öylece otururum.
Eşim farkına varmıyor ama. Bunu dillendirdigimde kıskanıyorsun. Paranoyaksin kıskançlık hastasının diyor. Ben bazı şeyleri çözmeye çalışıyorum ama o üstüme üstüme geliyor.
Bu hafta ailesinin yanına gittik. Fazla oturmayalim dedim. Gece yarısına kadar kaldı. Dinlemedi beni. Anneme gittiğimizde 30 dk oturuyor hadi kalkalım diyor. Anneme sarılmamız görünceye sonrada. Bebek gibisin ana kuzusu kucağından ayrılma diyor.
Bana yardım edin . Sinirlerim yıprandı artık. Her hafta aileler yüzünden kavga. Cinsel ilişki sıfıra düştü. Sokakta başka kadınlara bakiyor. Kendine bak diyor. Yemek yapmıyorsun diyor. Ben elimden geleni yapmaya çalıştıkça memnun edemiyorum onu. Şuanda çalışmıyor ben calisiyorum. Çabasında göremiyorum. Ablası hiç bu konuda bana destekte vermiyor bilakis onu özendirici evde oturmaya. Ehliyetini ben öderim diyo. Gidiyo üst baş alıyor ona. Daha televizyonunuz yok biz alalım diyo. Sürekli hava atma çabasında. Bıktım artık. Benim yaptıklarımı görmüyor bile. Napcan imi bilmiyorum. Kendimi dine güvenim zaten azdı tamamen kaybettim artık. Beni rahat bırak diyo. Evli olduğunun farkında değil sanırım.
buluyordur bir şeyler devir kötü kan bağı diye bir şey kalmadı insanların gözünde.Birkaç gündür annemlerin yanındayım. Ve esimle görüşmüyorum. Ancak bu görüşmediğim süre zarfında sabahlara kadar ablasiyla yazısmis. Birkaç öncede ikisi onlinedi. Bakıyorum yine yazidiyorsunuz dedim.sanane seni ne ilgilendirir dedi. Diğerleriyle değilde neden bu ablasiyla bu kadar özel özel yazışmalar özel görüşmeler anlam veremiyorum. Sen karışma sen kendi işine bak diyo. Ve ben senden artık soğudum dedi. Ben yazdıkça adam uzaklaşıyor. Yazışmalarını gördükçe çıldırıyorum. Kalbim çarpıyor. Benimle ilgilenmiyo konusmuyo bile. Bu kadınla ne buluyo hergün konusaçak aklım almıyor. Mutsuzum. Psikolojim man yerin dibindeyim.. Ben ablan böyle yapiyor dedikçe o ınada bindirip inadına görüşüyor. Ablası bir kere demiyo ki turkuaz nerde...