Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

okurken sinirden öldüm yemin ederim
hiç ilgilenme yaa maaşınıda verme eve bir şey alma
evin maddiyatını kes odunun teki git gez toz eğlen
sanıyor ki ondan ayrılamazsın bunu hissettir
hiç bir şekilde ilgilenme eve geldiğinde müzik dinle kahkaha at tv izlerken
bırak gitsin ablasına sen gitme kendi ailene git hatta kal orda bile
affedirsin bunun k.ç kalkmış
ne olduda 2. şans veriyorsun bu adama

Valla yorumlarıni okydukça aklima bişey geliyo ama dillendirmek istemiyorum seni üzmemek için

ben olsam yazdıklarının aynisini yapardim

Esim kaç kere sen nasıl ensest bir ilişkiyi aklından geçirebilirsiniz diyo. Ben öyle birşey demediğim halde.

Ağlamak istiyorum. Çok mutsuzum bir volkan gibi dolu içim. Çok seviyordum. Bunu ona göstermem hataydı. Herşeyi kabullendim kabul ettim. Artık yoruldum.
Artik üzulmeyi birak da
Üzülmek hiç bıseye çare deil
kendine bak önce tedavi ol sonra onsuzluğu kabullenmeye çalış
kendin icin bişeyler yap mutlu ol seni mutlu edebilicek etkinliklere katil kimsese olmayan çocuklara yardim et kocani beslicene hiç olmazsa kendini daha verimli hissedip mutlu olursun
değişim çok güzel bişey bende eskidem kagama çok takardim ama insan dğişim yaşadimi daha mutlu oliyo kendini değiştir hatta gerekirse aileni bile...
değişimden korkarsan mutlu olamazsin
EVren boşluk kabul etmez bunu hiç unutma evrene nasi bi düşünce birakirsan oda sana aynisini verir ALLAHIMher insani evrene bir ruh ve bi nur olarak indirmiştir
beden sadece bi araç bi kalıp maddesel
ruhuna kadar mutlu olki
o mutlu luk nurunun ışığında evrene yansisin ki etrafindaki insanlar acaba bu kadina nelwr oldu desin
Ne gerek var evrene mutsuzluk yaymaya
inan evren bile mutsuzluğu istemiyoken sen mutsuz olup kendi nurunla mutsuzluk yayiyon ki
M7zik aç şarki dinle ankaranin bağllarini veye bi çifttetelli aç ver oyunun gozune hem de eşinin yaninda oda şaşirsin bunane oldi diye boş ver umursama mutlu olmana bak

Allahim bu kadinlari bu durima getirem erkekleri Cehennemin narina atki çeksinlaer

Üzülmüştüm üzüleceğim kadar. Söyleyebilirsin.ne geliyo aklına?
Dilim varmiyo bunu söylemeye amayani burada KK'de okadar ağza dahi alinmicak konular okudum ki hatta bi kadının kocasina annesinin duyduğu aşki yani iliskisi yani sen bi yorimlaei eşinin ablasi kendi kocasina bile kötü davranip senin eşin yokken hic bi iş yapmayip senin eşin varken kendini beğendirtmeler iş yapma çabasi bana hiç mormal gelmedi tamam kendi eşine kalk kendin yap yemeği deyip te abisinin elini tutup tensel temas kuruyosa sen bu abladan kork derim belki ben yanliş yorumlamişdirim ama her seçenegi de göz önunde bulundur yani kimsenin haksiz yere günahını da almak istemem günahlari boynuna olsun
ama burda öyle konular açıldıki herşeyi düşünür oldum
nu kadinlar kulubu beni hem çok akillandirdi hamde psikolijimi bozdu ama yaşayansensin icininin sesini dinle 6. Hissine kulak ver ve artik üzülme mutlu olmana bak

Bence burda tek suçlu sizsiniz kendinizi bu kadar ezdirdiğiniz için. Hayır yani anneniz 15 gün hastanede kalmış iki kere gitmişsiniz. Evlendikten sonra ağaç kovuğundan çıkmış gibi davranan kocam diye ortada dolanan kadınlardan haz etmiyorum.

Üzülmüştüm üzüleceğim kadar. Söyleyebilirsin.ne geliyo aklına?
Ya konunun hepsini okudum ve şu kanıya vardim sen seni haketmeyene değerini bilmeyene o kadar değer vermişsin ki hatta okadar çook sevmişsinki kendinden bile çok sevmişsin ben konularini okurken kendini paralayip yipratmişsin bu evliliği duzeltcem diye
şimdi eşin senin sevdiginin yarisi kadar sevseydi seni hatta yarısını bırak azıcik sevseydi şimdi bu duruma gelmezdi evliliğiniz deilmi ama haksızmıyim
sana değer vermeyene hatta seni haketmeyene sen hiç değer verme boş ver bu konuda bi üye heçen sayfalarda bi yorum yazmışti
Ver eline valizi gitsin ablasinin ailesinin yanina onlarla mutluysa birak sonsiza kadar onlarla mutlu olsun hep seni ailene ablana birakim de kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen ne hali varsa gorsun zaten seni se viyosa birak biraz oda çabalasin evliliginiz için hep sen fedakarlik göstermişsin herşey karşılıklı olunca güzel olur şimdi onda fedakarlik gosterme sırasi bence
bence herşey karşılıklı olmali sevgide fedakarlikta aklina gelebilcek herşey karşılıklı olunca güzel oliyo birak boşver eşine de yol ver gitsi. Baksana yuzugunü bile çıkarıp gidene yolveririm demiş bence o ablasına ailesimi seçmiş hala ana kuzusu a bla kuzusu olmuş bence sende kabullen onun seni sevmedini ve yol ver gitsin mutlu olmanabak önüne bak gelecek te yaşayacan mutluluklara odaklan ve değişime hazir ol ve gerekirse herşeyini değiştir değişim güzeldir mutluluk verir insanin ruhunada nurunada tek tavsiyem değişimi yaşa derim yinede kendin bilirsin

Son düzenleme:
benzer konu benim başımda da var.şuan mecburiyetten ailesinin olmadığı ama benim ailemin olduğu şehirde yaşıyoruz.ama yinede telefonlada olsa yönlendiriyorlar.o şehre gitme planımızı yapıyorlar ki bazen bazı olaylar oluyor ve ben bile burdan gitmeliyim diyorum.ben vazgeçme kapısındayım ancak ailem bu konuda beni çok bunaltacaklar biz demiştiklerle başlayacak ve öyle devam edecek.beni tutan tek şey bu.çünkü sınır bilmeden yer ve zaman bilmeden daha şimdiden duyuyorum bu sözleri ve tavırları.
ailen eğer anlayışlıysa bırak gitsin

Birkaç gündür annemlerin yanındayım. Ve esimle görüşmüyorum. Ancak bu görüşmediğim süre zarfında sabahlara kadar ablasiyla yazısmis. Birkaç öncede ikisi onlinedi. Bakıyorum yine yazidiyorsunuz dedim.sanane seni ne ilgilendirir dedi. Diğerleriyle değilde neden bu ablasiyla bu kadar özel özel yazışmalar özel görüşmeler anlam veremiyorum. Sen karışma sen kendi işine bak diyo. Ve ben senden artık soğudum dedi. Ben yazdıkça adam uzaklaşıyor. Yazışmalarını gördükçe çıldırıyorum. Kalbim çarpıyor. Benimle ilgilenmiyo konusmuyo bile. Bu kadınla ne buluyo hergün konusaçak aklım almıyor. Mutsuzum. Psikolojim man yerin dibindeyim.. Ben ablan böyle yapiyor dedikçe o ınada bindirip inadına görüşüyor. Ablası bir kere demiyo ki turkuaz nerde...

Ya ne halleri varsa görsünler boş verin. Annenize gelmişsiniz tadını keyfini çıkarın. Aramayın, yazmayın biraz sabredin. Alışmış adam tabi sizdeki sevgiye, ısrara kıymete bi tarafı kalkmış. Kendinize değer verin azıcık. Ne diye soruyorsunuz daha anlamadım. Beyefendide kaybetme korkusu yok tabi biliyor turkuaz bişey yapamaz. Dik durun biraz bakın nasıl değişecek

Evet doğru söylüyorsunuz. Annemde aynısını söyledi. Artık ondan biraz uzaklaşmak iyi olacak.

e boşan
hayırlı bir eşsin vesselam
ama hayırlı bir evlat değilsin ,hastanedeki anneye iki kere 30 dk gitmek nedir yahu.
hala beni sevsin beni görsün derdindesin.

buluyordur bir şeyler devir kötü kan bağı diye bir şey kalmadı insanların gözünde.

Esim hiç arayıp halimi hatrimi sormuyor. Benim kıskançlık krizlerimden ve sorgulamalarimdan vazgeçersem düsünebilecegini söyledi. Sevgim var ama umudum tükendi değişeceğine nasıl inanacak dedi. Ablasına herşeyi anlatmış. Tabii tek taraflı duyduğu için beni aradı ben sana iyilikten başka birşey yapmadım. O bizim göreceğimiz. Asla kötü birşey olsun istemeyiz. Seni böyle düşüncelere kapılmadan anlam veremiyorum
Unutma kimse dört dörtlük değil. Ben iki yüzlü değilim en azından direk insanın yüzüne söylerim düşüncemi dedi.hatayi biraz kendinde ara dedi. Uydurma bazı şeyleri dedi. Eşimı özledim ;( yüzüğünü çıkartmış. Ablasında kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…