Sakın cocuk yapıyım da düzelir , aile oldugumuzu anlar filan deme kesinlikle cocuk yapma . Ortada bi evlilikte yok ya adam başkalarına bakıyor. Calışmıyor . Cinsel hayat yok . Eeee aslında yapacağın belli yüz göz olmaya gerek yok . Böyleleri değişmez valla zaten seni aşşalamış yani , kendi neye benziyo acaba cok merak ettim. Ben bu ablaları , aileleri anlayamadım bizimde iki gelin var , abimlerin ufacık bi kırıcı hareketi olsun , hemen uyarıyoruz . Zaten abimlerde gelinlerin adı gectin savunmaya hazırlar aslan oluyolar hemen bize ay olsunlarda yani benim cok hoşuna gidiyor acıkcası . Ablası kardeşi oldugynu sizle evlenincemi anladı .Benim en büyük hatam eşimin beni anlayacağını düşünerek ona herşeyi anlatmam oldu. Çok büyük yanlış yapmışım.
Esime sen ilksin. Kimsenin elini tutmadım şimdiye kadar dedim. Şimdide başıma kalkıyor. Keşke sevgililerin olsaydım beraberliğin ne olduğunu anlayınca diyor.
Yok string giymiyormusumda.bakimsizmisimda. seksi degilmisim de. Ne istediğini benden hiç anlayamadım. O kadar çok şey istedi ki. Senden sadece huzur istedim diyor!
Esimi 4 yıldır tanıyorum. Bir sene sonra nişanlandı ardından evlendik iki senedinde evliyim.
Evlenmeden önce herşeyi konuştuk. Ona güvendim. O zamanlar bile ablası sorun yapiyodu. Faceden yada whatsappta ikimizin online olduğunu görüyordüşünüyor du eşimi arardi. Bir dakika ablam aradı görüşmediğim. Ablam görüntülü konuşmak istiyo vs. Kayinvalidem çocuk yapın sizi rüyamda gördüm dedi. Arkadan kendisi bize kış kış gülüyor. 5 ayda sonra öğrendik ki hamile. Herkes sizinde olur inş dedi. O bir kere bile demedi. Mutluluklar dahi dilemedi bize evlendiğimde. Bize çocuk yapmayın test yaptırın bizim çocuğumuz gibi engelli olur dedi. Parayla test yaptırın dedi ama cooook pahalı dedi kursağımızda bırakmaya niyeti var herşeyi. Bize geldi birkere. Esime yarın zamanın var mı dedi. Bende hayırdır diye sordum komik bir şekilde. Bana seni ilgilendirmez sen calisiyosun. Esime canım gel beni bebekle arabaya götür orda konuşuruz dedi. Ben şok!!! Soru sorarım duymazdan gelir.
Ben anlamıyorum bu kadar şeyi ve fazlasını nasıl görmez bir insan? Esim nasıl bu kadar kör. Bana diyor ki sen art niyetlisin ailemi sevmiyorsun o yüzden yaptıkları herşey sana batıyor. Sen hep senin ailenle olalım ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor.halbuki alakası yok. Gitsin görüşsün, ama onların yanındada beni korusun. Milletin içinde görümcem benimle dalga geçti. Sen uyduruyorum diyor esim.
Bende
Bilmiyorum artik. İçimdekileri buraya yazıp rahatlamak istiyorum. Yoksa herkes söyledi yapılması gerekeni farkindayim da. Kendime yitirdiğim öz saygımı nasıl geri kazanacağım. İnsanlarla diyalog haline girmek bile benim için çok güç geliyor artık.
Öffff daral geldi ya. Bu ne be. Miktirsin gitsin pezevenk. Tohumuna para mi saydin?
Esimle yine kavga ederek konuştuk. Sinirlerime hakim olamiyorum da artık. Sen kişiliği karaktersizligini bana gösterdin diyor. Ben de ona içimdekileri resmen küstüm. Ya düzeltirsin yada defolup gidersin dedim. Şuanda icerde ağlıyor. İçim gidiyor ama yanına gitmeyeceğim. Anlasın hatasını.
Ya bu adamın nesine için gidiyor sen kesin mazoşist sin ya da benlik kavramın yok olmuş herhalde adam sana sürekli hakaret ediyor yok kadın gibi degilmissin yok yaşlılar gibi giyiniyormussun o adam olsunda önce çalışıp bir para kazansın kendi kazandığını harcasin. Off sıkıldım bir daha sana yorum yapmayacağım bu ne ya yeşil cam da sürekli kendine eziyet eden karakterler gibisin...Esimle yine kavga ederek konuştuk. Sinirlerime hakim olamiyorum da artık. Sen kişiliği karaktersizligini bana gösterdin diyor. Ben de ona içimdekileri resmen küstüm. Ya düzeltirsin yada defolup gidersin dedim. Şuanda icerde ağlıyor. İçim gidiyor ama yanına gitmeyeceğim. Anlasın hatasını.
Bazen geldi düzeltmek için. Geldi sardı öptü. Bazende gelmedi.Çok şükür doğru yoldasın ağlasın , sen yıllardır ağlıyorsun o yanına hiç geldi mi ? Bir de böyle düşün
Cep telefonumdan yazıyorum. Klavyem hata veriyor bazen.Kompensiener nedir ya? Bu kadar sıradan bir konu için fazla afilli.
Esimle yine kavga ederek konuştuk. Sinirlerime hakim olamiyorum da artık. Sen kişiliği karaktersizligini bana gösterdin diyor. Ben de ona içimdekileri resmen küstüm. Ya düzeltirsin yada defolup gidersin dedim. Şuanda icerde ağlıyor. İçim gidiyor ama yanına gitmeyeceğim. Anlasın hatasını.
Sevgi göreceli bir kavramsa demekki bizim anladığımız la arkadaşın gördüğü yaşadığı başkaiçin mi gidiyor ?
sen seni bu kadar ezen hor gören bir adamı hala seviyormusun cidden ?