Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Evlendiğimde günden beri kavga çıkartıyormusum. Ailesini istememiştim. Çuvaldızı kendine batır diyorum. Evet lanet olsun seninle evlendiğimde güne diyor.

Benim en büyük hatam eşimin beni anlayacağını düşünerek ona herşeyi anlatmam oldu. Çok büyük yanlış yapmışım.

Esime sen ilksin. Kimsenin elini tutmadım şimdiye kadar dedim. Şimdide başıma kalkıyor. Keşke sevgililerin olsaydım beraberliğin ne olduğunu anlayınca diyor.

Yok string giymiyormusumda.bakimsizmisimda. seksi degilmisim de. Ne istediğini benden hiç anlayamadım. O kadar çok şey istedi ki. Senden sadece huzur istedim diyor!

Sakın cocuk yapıyım da düzelir , aile oldugumuzu anlar filan deme kesinlikle cocuk yapma . Ortada bi evlilikte yok ya adam başkalarına bakıyor. Calışmıyor . Cinsel hayat yok . Eeee aslında yapacağın belli yüz göz olmaya gerek yok . Böyleleri değişmez valla zaten seni aşşalamış yani , kendi neye benziyo acaba cok merak ettim. Ben bu ablaları , aileleri anlayamadım bizimde iki gelin var , abimlerin ufacık bi kırıcı hareketi olsun , hemen uyarıyoruz . Zaten abimlerde gelinlerin adı gectin savunmaya hazırlar aslan oluyolar hemen bize ay olsunlarda yani benim cok hoşuna gidiyor acıkcası . Ablası kardeşi oldugynu sizle evlenincemi anladı .

Ben ailesini hiç kabullenememişim.nefret etmişim. Aile olmak adına ben hiç çaba sarfetmemisim. Hatanın hepsini bende görüyor.

kendinize eziyet etmeyi mi seviyorsunuz siz..
bu kadar şiddete can dayanmaz..
hem seni adam yerine koyan yok hemde bu adamı besliyorsun ..

bir kere bu adamı hiç takmamakla başla..
görme duyma yokmuş gibi davran..
bırak ne istiyorsa yapsın ..ablasına mı anasına mı nereye istiyorsa gitsin yorum yapma.. sende çık arkadaşlarınla gez ..sinemaya gitmek istiyormuşsun git medet umma bu adamdan .. evinde hiçbir ihtiyacını karşılama .. git kuaföre , üsütüne başına al bitir paranı .. kalsın öyle dımdızlak..

Yazık gençliğine hepsini geçtim başkasına bakıyorsa zaten seni sevimiyordur eeee ne bekliyorsun daha ona muhtaç da değilsin tam tersi o sana muhtaç git annenin evine ye,iç,gez kira paranla da lazer epilasyon yaptır oda ablasıyla daha fazla kalmış olur tabi maddi olarak abla böyle bir yük almak istemez hemen seni arayıp suçlar ve seni sindirmeye çalışır zira öyle asalak birine ablası bile katlanamaz

Eski konularıniza söyle bir göz attım başlıklarını okurken için sıkıldı hep ayni sorun yaklaşık iki yıldır defalarca konu açmışsın esin değişmiyor seni sürekli aşağılayıcı şekilde davranıyor ve sen hala buna göz yumuyorsun o kim ki sana böyle davranmasina izin veriyorsun adam olsaymista hatunu onun için ekstra çaba sarfetseymis o senin için ne yapıyor ki yok sen string giymemissin mis bu adamlara ne oluyor anlamıyorum arkadaş kendi az becerikli olsun da seninde içinden gelse öyle şeyler yapmak tip ya gıcık oldum kocana.

Esimle yine kavga ederek konuştuk. Sinirlerime hakim olamiyorum da artık. Sen kişiliği karaktersizligini bana gösterdin diyor. Ben de ona içimdekileri resmen küstüm. Ya düzeltirsin yada defolup gidersin dedim. Şuanda icerde ağlıyor. İçim gidiyor ama yanına gitmeyeceğim. Anlasın hatasını.

Çok şükür doğru yoldasın ağlasın , sen yıllardır ağlıyorsun o yanına hiç geldi mi ? Bir de böyle düşün

Ya bu adamın nesine için gidiyor sen kesin mazoşist sin ya da benlik kavramın yok olmuş herhalde adam sana sürekli hakaret ediyor yok kadın gibi degilmissin yok yaşlılar gibi giyiniyormussun o adam olsunda önce çalışıp bir para kazansın kendi kazandığını harcasin. Off sıkıldım bir daha sana yorum yapmayacağım bu ne ya yeşil cam da sürekli kendine eziyet eden karakterler gibisin...

için mi gidiyor ?
sen seni bu kadar ezen hor gören bir adamı hala seviyormusun cidden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…