Arkadaşım ne yapıyorsun sen?Evet kliniğe yattım ağır depresyondan dolayı. Hap veriyorlar sakinleşmek için. Esimde zaten haklıydım diyo.psikolojik normal değildin diye. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sasirdim.kendime güvenim. Kalmadı. Kaçıp kurtulmak istiyorum bu hayattan.
Allah Allah yav!Hayat sevincimi nasıl kazanacağım. Kilo aldıkça aldım. Hicbirseyi yakıştıramıyorum kendime.igrenc hissediyorum kendimi.
Baştan beri konu sahibine o kadar haksızlıklar yapıldıki... Bir türlü kendini ifade edemedi, yüzde yüz haklıyken bile haksız duruma düştü suçlandı, bu çok ağır bir travma,Allah Allah yav!
Bir boşanma dilekçesi vermek o kadar zor mu?
Estağfurullah neden salak olasın?Yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Salağım evet. Boşanmaların aslında evet. Benim değerimi hiç bilmedi. Ama hayatım her güzel olacak dediğim şey hep hüsranla bitti. İçim acıyor.
Haliyle psikolojiniz darma dagin olmus. Kendinizle ilgilenjn su an ve bence bu surecte esinizle gorusmeyin. Esinize hissettiginiz sevgi degil sizi o kadar degersizlestirmiski ona mahkum hissediyorsunuz kendinizi. Esiniz bir sapik bence esas problem orda.benimde erkek kardesim var sarilirim ederim ama o bu degil. Zaten hunlar disardan anlasilabilicek seyler.bakin bunlari bahane edip sizi resmen kapinin onune koyacaklar siz once davranin ve verin dilekcenizi. Ilk adimi siz attiginiz icin hem kendiniz guclu hissedeceksiniz hemde zamanla hersey rayina oturacak. Baska biri olsa bunu soylemezdim ama anlasmali yek celsede bosanmaya bakin. Siz bosanmazsaniz o adam sizi bosayacakYalnız kalmaktan çok korkuyorum. Salağım evet. Boşanmaların aslında evet. Benim değerimi hiç bilmedi. Ama hayatım her güzel olacak dediğim şey hep hüsranla bitti. İçim acıyor.
Aynen katılıyorum,Haliyle psikolojiniz darma dagin olmus. Kendinizle ilgilenjn su an ve bence bu surecte esinizle gorusmeyin. Esinize hissettiginiz sevgi degil sizi o kadar degersizlestirmiski ona mahkum hissediyorsunuz kendinizi. Esiniz bir sapik bence esas problem orda.benimde erkek kardesim var sarilirim ederim ama o bu degil. Zaten hunlar disardan anlasilabilicek seyler.bakin bunlari bahane edip sizi resmen kapinin onune koyacaklar siz once davranin ve verin dilekcenizi. Ilk adimi siz attiginiz icin hem kendiniz guclu hissedeceksiniz hemde zamanla hersey rayina oturacak. Baska biri olsa bunu soylemezdim ama anlasmali yek celsede bosanmaya bakin. Siz bosanmazsaniz o adam sizi bosayacak
Tam acik acik yazamadim siz yazmissiniz aynen katiliyorum. Kobu sahibu sizi harvayacaklar... arayin ya da mesaj yazin bosanmak istiyorumbtek celsede bitirelim diye.sizden giden gitmis zaten. Bu adamin sizr hic bir yarari yok zarari var. Boyle bi adamin yoklugunun size ne kaybettirecegini saniyorsunuzAynen katılıyorum,
Konu sahibi pis bir tuzağın içinde bence,
Adamın sürekli ben zaten sorunlu olduğunu söylemiştim deyip durmasından belli!
Belki de onlara paravan bi evlilik lazımdı işleri bitti boşanmaya çalışıyor şimdi de!
Hiç iyi şeyler hissetmiyorum,
Harcatma kendini iyi bir avukat tut bu iğrenç insanlardan kurtul!
Yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Salağım evet. Boşanmaların aslında evet. Benim değerimi hiç bilmedi. Ama hayatım her güzel olacak dediğim şey hep hüsranla bitti. İçim acıyor.
Anlayamadığım bu. Benden fazla onunla vakit geçiriyorum. Şimdi ayrıyız ben hastanedeyim. Kendisi evde olması gerekirken ablasının yanında. Eniştesinin tatile gitmiş. O yardımcı oluyormuş ablasına. Benim en ihtiyacım olduğu zamanda yok. Ama hep ablasının yanında oldu.Bunun ablam dedigi kadınla arasında bir şey mi var yoksa sadece bana mı öyle geldi.
Bir insan bilmem kaç saat boyunca her gün ama her gün ne konusur ki ?
Ailen var mı arkadaşım?Alışveriş merkezlerinin dolaşıyorum kendime değişiklik yapayım diye çok sıkılıyorum. Kendime hicbirseyi yakıştıramıyorum. Napcam bilmiyorum.kendim bir hiç gibi hissediyorum.hocbir ise yaramayan.
Yazık kendine arkadasım yapma.Alışveriş merkezlerinin dolaşıyorum kendime değişiklik yapayım diye çok sıkılıyorum. Kendime hicbirseyi yakıştıramıyorum. Napcam bilmiyorum.kendim bir hiç gibi hissediyorum.hocbir ise yaramayan.
Evet var.destek verdiklerini söylüyorlar ama birşey danistigindada bazı şeylerin kararını kendin ver diyorlar. Geçen yanlarına gittim hemen geliyoruz dediler 3 saat bekledim.oncelik hep başkaları. Bilmiyorum.Ailen var mı arkadaşım?
Sinirden üzüntüden sadece yemeğe saldırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?