- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
Bu kadar istikrarlı bir şekilde yıllardır benzer konular açmamış olsa yemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kadın derdim ama maalesef içinde bulunduğu durumu idrak edemiyor diye düşünüyorumEeee tabi calışan bakan sensin , resti cektin ya pacaları tutuldu. Timsh gözyaşları yaw ver eline bavulunu daha ne bekliyorsun . Adam başka kadınlara bakıp , sizi aşşagılıyor siz hala için gidiyo diyorsunuz.
Aynen ne kadar ciddi sorunların , psikolojiyı etkileyen olaylar oldugunun farkında değil , hemde seviyo , ay erkekler neyse o , hiç değişmezler bence cok nadirdir, belkide ama konu sahibinin eşi işini biliyor , duygu sömürsü yapıyor. Hele de calışmayan erkeğe hiç tahammülüm yok . Evlatlık mı alıyoruz . Kimse kusura bakmasın el oğluna bakacagıma , bide aşşalanıp , derdini cekeceğime gider , anama babama bakarım .Bu kadar istikrarlı bir şekilde yıllardır benzer konular açmamış olsa yemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kadın derdim ama maalesef içinde bulunduğu durumu idrak edemiyor diye düşünüyorum
Esim 4 aydır çalışmıyor. Öncesinde calisiyodu. Neden sürekli beni yalancı çıkartıp ailesini haklı görüyor anlamış değilim. Belkide beni hiç sevmedi...
Esim 4 aydır çalışmıyor. Öncesinde calisiyodu. Neden sürekli beni yalancı çıkartıp ailesini haklı görüyor anlamış değilim. Belkide beni hiç sevmedi...
Ooofffff seviyorum seviyorum seviyorum!Seviyorum ayrılmakta istemiyorum.kalbim açıyor ağlayıp duruyorum. Değişir mi acaba diyorum. Yüzüğü çıkartmış parmağında. Hiç konusmadi. Yol isteyene yol veririm dedi sadece. Keşke beni azda olsa anlasaydın. Keşke... kazasıyla kokusuyla yattım. Benim için sığınacak bir limandı. Çok sevdim birçok kez alttan aldım.ama hiçbir dediğime inanıyormuş ki artık. Hep yalan söylüyormusum. Çok fedakarlık yaptım onun için ama görmedi.
Konunu sonuna kadar okumadanhemen yorum yapiyorum ama bunlari yazmassam çatlarim hem sen çalişiyon hem kirayi sen ödüyon ooh bulmuş yoluncak kazi bide trip yapiyo. yok böyle bişey yok boyle bi rahatlik acaba o ne ile meşgul oliyo ailesinden başkaAnlatamıyorum hep beni suçluyor. Ablasını kiskaniyormusumda, benim ailemin ona gösterdiği ilgiyi kiskaniyormusumda, ailesiyle olan ilgisini kiskaniyormusumda. Kendisinden hiç hata bulmuyor. Kafayı yedirtecek bana artık. Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Git arkadaş çevresi edin kendine diyo. Kendine biraz bak biraz güven diyo. Gecelerinde yatak odasında sevişmekten istediğinde de ben istemiyorum artık. Soğuttu kendini benden zevk alamıyorum. Bir keresinde zorla yapmaya çalıştı. Sonra beni kenara artıp insan biraz istekli olur dedi. Biraz tüy problemi yaşıyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu onun için tiksindirici oldu hep. Kadın olsaydin da kendine baksaydın diyor. Gururum, kendime güvenim hepsi yerle bir. Ben ona hediyeler alıyorum, y emeğini eksik etmiyorum.ona bana tasindigimizdan bu yana çiçek dahi almadı. Onada parayı bile ortak yapıyorum. Kirayı ben ödüyorum. Yinede memnun edemiyorum. Ne istiyor benden artık yoruldum. Ona sorduğumda huzur istiyorum diyor. Sürekli dır dır etme ailem hakkında diyor.
Konunu sonuna kadar okumadanhemen yorum yapiyorum ama bunlari yazmassam çatlarim hem sen çalişiyon hem kirayi sen ödüyon ooh bulmuş yoluncak kazi bide trip yapiyo. yok böyle bişey yok boyle bi rahatlik acaba o ne ile meşgul oliyo ailesinden başkaAnlatamıyorum hep beni suçluyor. Ablasını kiskaniyormusumda, benim ailemin ona gösterdiği ilgiyi kiskaniyormusumda, ailesiyle olan ilgisini kiskaniyormusumda. Kendisinden hiç hata bulmuyor. Kafayı yedirtecek bana artık. Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Git arkadaş çevresi edin kendine diyo. Kendine biraz bak biraz güven diyo. Gecelerinde yatak odasında sevişmekten istediğinde de ben istemiyorum artık. Soğuttu kendini benden zevk alamıyorum. Bir keresinde zorla yapmaya çalıştı. Sonra beni kenara artıp insan biraz istekli olur dedi. Biraz tüy problemi yaşıyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu onun için tiksindirici oldu hep. Kadın olsaydin da kendine baksaydın diyor. Gururum, kendime güvenim hepsi yerle bir. Ben ona hediyeler alıyorum, y emeğini eksik etmiyorum.ona bana tasindigimizdan bu yana çiçek dahi almadı. Onada parayı bile ortak yapıyorum. Kirayı ben ödüyorum. Yinede memnun edemiyorum. Ne istiyor benden artık yoruldum. Ona sorduğumda huzur istiyorum diyor. Sürekli dır dır etme ailem hakkında diyor.
Çok haklisin kocasi bulmuş bunun gibi yoluncak kazzı ooh yok böyle bi rahatlik yanineresinden tutsan elinde kalıyo niye çekersin kahrını anlamadım yuvam dağılıyo demişsin de ortada yuva değil sömürü var
Sen de onu sonsuza kadar ailesine birak bakalım ne olcakAma sevgimi kullandılar. En başta esim. Artık beni sevdiğinide düşünmüyorum. Herseyde beni suçluyor. Ailesine toz kondurmuyor.
Ya çook haklisinya ayağını uzatıp dokundurmalar falan okudum kaldı ki bu gözler bdv de ne konular okudu normal mi yani bu hareketler