Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Eeee tabi calışan bakan sensin , resti cektin ya pacaları tutuldu. Timsh gözyaşları yaw ver eline bavulunu daha ne bekliyorsun . Adam başka kadınlara bakıp , sizi aşşagılıyor siz hala için gidiyo diyorsunuz.
Bu kadar istikrarlı bir şekilde yıllardır benzer konular açmamış olsa yemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kadın derdim ama maalesef içinde bulunduğu durumu idrak edemiyor diye düşünüyorum

Bu kadar istikrarlı bir şekilde yıllardır benzer konular açmamış olsa yemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kadın derdim ama maalesef içinde bulunduğu durumu idrak edemiyor diye düşünüyorum
Aynen ne kadar ciddi sorunların , psikolojiyı etkileyen olaylar oldugunun farkında değil , hemde seviyo , ay erkekler neyse o , hiç değişmezler bence cok nadirdir, belkide ama konu sahibinin eşi işini biliyor , duygu sömürsü yapıyor. Hele de calışmayan erkeğe hiç tahammülüm yok . Evlatlık mı alıyoruz . Kimse kusura bakmasın el oğluna bakacagıma , bide aşşalanıp , derdini cekeceğime gider , anama babama bakarım .

Adam senin iyi niyetini kullanıyor koy tavrını hiç ilgilenme kendine hobi bul başka şeyler ile meşgul ol ailesinede sayma gitme. Ailenide onun için ihmal etme deymez

Sadece konuyu okudum dger yorumları okumadım konu sahibi aklın varsa çocuk yapmaz ve arkana bile bakmadan kac.

Esim 4 aydır çalışmıyor. Öncesinde calisiyodu. Neden sürekli beni yalancı çıkartıp ailesini haklı görüyor anlamış değilim. Belkide beni hiç sevmedi...

Esim 4 aydır çalışmıyor. Öncesinde calisiyodu. Neden sürekli beni yalancı çıkartıp ailesini haklı görüyor anlamış değilim. Belkide beni hiç sevmedi...

Ne zaman kendine acımayı bırakırsan şu kurban psikolojisinden çıkarsan hayatın bambaşka olucak. Yok cnım sen acı çekmek sürünmek istiyorsun. Vallahi yoruldum sana msj yazmaktan bu kadar üzülüyorsun bari o herif hak etse içim yanmicak

Inanirmisiniz bu kadar ciddi olduğunun farkında değildim. Beni yıldırma istiyor ailesiyle yakın olmamı istiyor suç belkide bende diyordum. Bir hafta önce anlaşma yaptım bana zaman değişmeye çalışacağım psikolojim iyi değil evet dedim. Kendimize zaman ayıralım dedim. Kavgalardan kendimizi unuttuk dedim.beraber birşeyler yapalım. Sinemaya dahi iki yılda iki kere gittik. Haftada bir ailelerimize gidelim dedim düzelecek herşey dedim. Ama iki gün geçmedi ben ablamı abimi yeğenlerim özledim dedi.bunun üstüne ben sinirlendim kendimi tutamadım koluna vurdum o sinirle.şerefsizsin dedim. Sinirle ağladım evden çıktım gittim dahada kötü olmasın diye. Bana mesajda sadece seni denemek istedim yaptığımız anlaşmaya sadıkmisin diye dedi. Bana destek olacağını söylemişti psikoloğa beraber gidelim demişti. Böyle mi destek olacaksın bana dedim.sen beni sevsen böyle yapmazsın dedim. Son zamanlarda zaten benim çenemi tutup sıkıyordu. Ailem ailem yeter artık diyodu. Ailem sana napti. Sen onlara karşı suratsiz olmasaydın. Onlar böyle yapmazdı diyo. Herseyde ben hatalıyim.ne ekersem onu bicermicim.

Bu kadar kişi yanlış söylüyor olamaz bu kadar şeye rağmen ailesini tercih etti beni harcadı. İçim yanıyor hala seviyorum azda olsa iyi şeylerde oldu.benim ilkimdi. Sonsuz olsun istemiştim. Olmadı. Boşanma işlemlerine geçelim dedi. Hayallerimiz umutlarımız hepsi yerle birica oldu. Belkide bu şehirde yapamadı. Aile olamayacağı kesin. Ne baba nede es olur. Çok üzülüyorum. Hiç mutlu olamadım hayatımda. İçim yanıyor.

Seviyorum ayrılmakta istemiyorum.kalbim açıyor ağlayıp duruyorum. Değişir mi acaba diyorum. Yüzüğü çıkartmış parmağında. Hiç konusmadi. Yol isteyene yol veririm dedi sadece. Keşke beni azda olsa anlasaydın. Keşke... kazasıyla kokusuyla yattım. Benim için sığınacak bir limandı. Çok sevdim birçok kez alttan aldım.ama hiçbir dediğime inanıyormuş ki artık. Hep yalan söylüyormusum. Çok fedakarlık yaptım onun için ama görmedi.

Günaydın.
Daha önce de bir çok konuna yazdım.
Bunu da okudum okudum...
Belli ki boşanamıyorsun,boşanma sonrası maddi/manevi gücün yok sanırım.
Ailen de arkanda değil.
Olabilir,insanlık hali,herkesin hayatı bambaşka.
Yoksa hiç kimse bu eziyeti bile isteye çekmez.
Yerinde olsam para biriktir,kaçar giderim uzaklara.
Sığınma evlerini araştırırım.
Yazık etme gençliğine.

Ooofffff seviyorum seviyorum seviyorum!
Kalbin copluk mu senin adamin etmediği kalmamis hala seviyorum diyorsun!
Nasil duygulariniz var Allah askina azcik kiymet verin kendinize ya, onca sey yasaniyor hala sevebiliyorsun masallah Mevlana gibi kadinsin.
Esim bana sesini yukseltse buz gibi olur kalbim, sen bunca seye ragmen seviyorsun hic mi oynamıyor duyguların?
Bosanamazsin sen burda oyle gostermeye calisip ne kendini ne baskalarini yorma
Ayni eve mi cikarsin kayinvalidenle gorumcenle, alt katlarina mi oturursun git yap bir sey.
Bir de cocuk dogur, eşini onlara teslim et sen de bebeginle oyalan,
Senin yapacagin tek sey bu

Adam seni hasta olduguna inandirmis sen de tedavi olmaktan bahsediyorsun!
Herkes normal bir sen manyaksin sanki!
Senin sonun timarhane farkina var artik!
Kazagiyla yatmismis kokusunu duymusmus iyyyy icim daraldi

profil fotonuzdaki gibi sportif biri misiniz?

konu ile alakası ne derseniz, bence gönlüne spor sanat veya başka bir hobi koyanlar bu konulara bu kadar takmıyorlar.

aynen eşinizin söylediği cümleyi kuruyorlar, "isteyene yol veririm",

mesela eşinizin hobisi de kendi ailesi. o yüzden bu lafı bu kadar kolay kurabiliyor.

sizin evliliğinizin sonucunda ben mutluluk görmüyorum.
aynı şeyleri yaşasam kısa yoldan boşanırım.

sonrasında ise full "goha ve zevkleri, hobileri" hayatına geçiş yaparım, dünyaya bir kere daha mı gelicem

Konunu sonuna kadar okumadanhemen yorum yapiyorum ama bunlari yazmassam çatlarim hem sen çalişiyon hem kirayi sen ödüyon ooh bulmuş yoluncak kazi bide trip yapiyo. yok böyle bişey yok boyle bi rahatlik acaba o ne ile meşgul oliyo ailesinden başka
bak kardeş sen onunla evlenmişsin ama o evliliğin ve sorumluliğun neoldunu bile bilmiyo kaç yaşinda oldunu bilmiyom ama hala ailesinden kopamamış tamam kimsee ailesinden kppamaz ama bi erkek evlendiğinde kendi aile babasi ilarak sorumluluk almasıni ve o sorumluluğu kendine bir görev yapar senin eşin hala bi evliliğin sorumluuğun ne oldunu ögrenememişki barda yokda ailesi sen ona sormadimmi senin bu evde görevin ne diye hem ben çalişip kirayi da ben oduyorum sen bu evde bostan korkulugumusun diye sordunmu git çok sevdiğin ablan baksin seni de ben kendi kendime yeterim de
bakalim sana ne diycek
ben anlamiyorum ki hem kiraya kadar sen o duyosun hemde onamuhtac gibi bu evliligi kurtarmaya çalişin işte biz kadinlar boyleyiz hep biz fedakarlik gösteriyor hep biz problemleri düzeltmeye çalişıyoruz yaa esini ablasiina birak al işte sana ablan de seni sonsuza kadar ablana verim de gitsin ablasinin yanina bakalum ne olcak birak nerden inceldiği yerdem koparsa kopsun bakalim beu efendi ne yapcak ozaman...

Konunu sonuna kadar okumadanhemen yorum yapiyorum ama bunlari yazmassam çatlarim hem sen çalişiyon hem kirayi sen ödüyon ooh bulmuş yoluncak kazi bide trip yapiyo. yok böyle bişey yok boyle bi rahatlik acaba o ne ile meşgul oliyo ailesinden başka
bak kardeş sen onunla evlenmişsin ama o evliliğin ve sorumluliğun neoldunu bile bilmiyo kaç yaşinda oldunu bilmiyom ama hala ailesinden kopamamış tamam kimsee ailesinden kppamaz ama bi erkek evlendiğinde kendi aile babasi ilarak sorumluluk almasıni ve o sorumluluğu kendine bir görev yapar senin eşin hala bi evliliğin sorumluuğun ne oldunu ögrenememişki barda yokda ailesi sen ona sormadimmi senin bu evde görevin ne diye hem ben çalişip kirayi da ben oduyorum sen bu evde bostan korkulugumusun diye sordunmu git çok sevdiğin ablan baksin seni de ben kendi kendime yeterim de
bakalim sana ne diycek
ben anlamiyorum ki hem kiraya kadar sen o duyosun hemde onamuhtac gibi bu evliligi kurtarmaya çalişin işte biz kadinlar boyleyiz hep biz fedakarlik gösteriyor hep biz problemleri düzeltmeye çalişıyoruz yaa esini ablasiina birak al işte sana ablan de seni sonsuza kadar ablana verim de gitsin ablasinin yanina bakalum ne olcak birak nerden inceldiği yerdem koparsa kopsun bakalim beyefendi ne yapcak ozaman...

Hem evde yatıp hem bu kadar özgüvenli olmasının sebebi sizsiniz herhalde
Hala rest çekmeyip ablaısyla yakınlığını sorun ettiğinize göre
Dışarda başka kadınlara bakıyor ne demek ? Sana kendine bak diyomuş bi de
Dönüp aynaya baksın önce, o ne kadar adam olmuş ?

ya ayağını uzatıp dokundurmalar falan okudum kaldı ki bu gözler bdv de ne konular okudu normal mi yani bu hareketler
Ya çook haklisin
ben bişey sorcam ama sormaya da çekiniyorum
düşundüğüm ve hissettiğim gibiyse eğer........
yaa kimsenin günahınida almak istemim günahlari boynu na yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…