Anlatamıyorum hep beni suçluyor. Ablasını kiskaniyormusumda, benim ailemin ona gösterdiği ilgiyi kiskaniyormusumda, ailesiyle olan ilgisini kiskaniyormusumda. Kendisinden hiç hata bulmuyor. Kafayı yedirtecek bana artık. Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Git arkadaş çevresi edin kendine diyo. Kendine biraz bak biraz güven diyo. Gecelerinde yatak odasında sevişmekten istediğinde de ben istemiyorum artık. Soğuttu kendini benden zevk alamıyorum. Bir keresinde zorla yapmaya çalıştı. Sonra beni kenara artıp insan biraz istekli olur dedi. Biraz tüy problemi yaşıyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu onun için tiksindirici oldu hep. Kadın olsaydin da kendine baksaydın diyor. Gururum, kendime güvenim hepsi yerle bir. Ben ona hediyeler alıyorum, y emeğini eksik etmiyorum.ona bana tasindigimizdan bu yana çiçek dahi almadı. Onada parayı bile ortak yapıyorum. Kirayı ben ödüyorum. Yinede memnun edemiyorum. Ne istiyor benden artık yoruldum. Ona sorduğumda huzur istiyorum diyor. Sürekli dır dır etme ailem hakkında diyor.