Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

aslında hikayeniz o kadar ibret verici ki..eltiniz ve kaynınız anlaşamıyor,eltiniz yuvası kurtulsun diye 1 çocuk yapıyor..ama o çocuk da yuvayı toparlamaya yetmiyor bu kız oldu bari erkek yapayım diyor oğlu oluyor...o da gördüğü şiddete uğradığı hakarete engel olamayınca birde 3.yü yapıyor..çünkü korunma yöntemi diye birşey yok ya ne gerek var dimi, ard arda doğuralım gitsin!

kaynınıza gelince ilk çocuğu size,ortancayı k.validenize,en küçüğü de görümcenize bırakmayı düşünmüş..tabii bunlar su bidonuyu oradan oraya taşınır,durduğu yerde de durur zaten...

eğer eltiniz yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünde çocuk yapmayı değil de boşanmayı göze alsaydı şimdi bu zavallı 3 çocuk böyle rezil olmayacaktı.aklının başına gelmesi için ille cinsel anlamda birşeylere uğramış olması gerekiyormuş demek ki..en çok size üzüldüm,evde 6 çocuk başta anlayışsız bir kaynana ve kıymet bilmeyen bi başka koca daha! Allah size sabır,o çocuklara da huzurlu bir yuva nasip etsin..

Son düzenleme:
esinizden bir bardak su icin bile siddet görürken, akliniza gelen sey bu mu oldu?

siz basiniza fazla darbe almissiniz sanirim...

evet darbe aldım şuanda da stresten saçlarım çok döküldüğü içinde kafamı sıfıra vurdurdum kafam kel kaldı daha çok pisikoloşim bozuldu saçlarım yumak yumak çıkıyordu bende sıfır kestirdim ki ilerde kel kalmayayım diye ama çok strese girdim dahada inanın şuan kafam b.. gibi""

Rabbim iste, kimini evlat hasretiyle yakarken kiminede boyle cocuk veriyor cocuklar ortada...bastan eltinin tutumu yanlismis cocuk olunca yanlis bir adam duzelir mi??? yazik cocuklarin boyle seylere alet edilmesi..ama olan olmus..

kucucuk cocuklar sonucta akillari var fikirleri yok...ne yapsalar gunahsiz yavrucaklar...onlara birsey yapamazsin. birde kadin birini sana birini ona birini buna birakayim diyor cocuklari icin...tovbe estagfirullah..kolay elde edince herhalde degersiz oluyor...Rabbime hos varsin.

bir an once cocuklardan kurtul..oyle yaralanma islerine filan girme...istemiyorsun bakamazsin 6 cocuga birden...birde zorunda misin eltinin kayninin cocuklarina bakmaya? anasi babasi hayatta.....ayrica kotu gelin olursanda ol milletin gozunde...senin evinde huzur kalmaz bu sekilde. el keyfini yasasin ceremesini sen cek, boyle olmamali.

Son düzenleme:
ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur

siz burada esinizi mi cezalandirdiginizi saniyorsunuz...

gercekten o 3 yavruya üzüldüm ben anne almamis baba bakmamis

milletin evine siginti olmus cok üzüldüm cocuklar icin

bilmiyorum sizi tanimiyorum ama lütfen o cocuklara kötü davranmayin baktigniz sürece

ne bileyim insan kendi cocugunu dövmez baskasininki kolay gelebilir lütfen yapmayin böyle birsey

cok üzüldüm cocuklara..

ayrica sizin su düsüncenizede cok üzüldüm kocaniza mi yapiyordunuz cocuklari yapmasaydiniz keske,aileniz mi kabul etmiyor bilmiyorum ama anne cocugunu ne olursa olsun birakmamali...

Son düzenleme:

kesinlşkle el kaldırırmıyım ayyy zaten onlar yaralı kızıyla oturup sohbet ediyorum neler anlatıyo neler babası sürekli onları dövüyomuş allah sizi kahretssin diyomuş annelerini gözlerinin önünde dövüyor çocuklarda şahit oluyor çocuklarında psikoloşi alması şart kız çok üzgün sürekli ağlıyor gece oldu gelmedi güneş çıktı annem yine gelmedi deyip ağlıyo annen doktora gitti demiş babası bende gelir ağlama dedim

kusura bakma kirmak icin demedim ama nebileyim gercketen cok etkilendim ben bu konudan

o kadar cok üzüldüm ki anlatamam sizi tanimiyorum o yüzden dedim kirmak adina degil,

yazik olan cocuklara oluyor ama sizde lütfen bakin eger esinizle problem olursa onu cezalandirmak icin

cocuklari birakmayin bilmiyorum aileniz mi kabul etmez ama lütfen bunu aklinizdan gecirmeyin su olanlari görüyorsunuz daha iyi bilirsiniz nasil oluyor

kesinlikle yardim almalisiniz.

suan cok baska odak noktaniz var, asil olayi kaciriyorsunuz.

üstelik, hem kendinize hem de cocuklariniza zarar veriyorsunuz.

esinizin de mutlak ama mutlaka bir psikiyatra gitmesi sart.

iyi hoş haklısın da o küçük bebeler siz telefonda ya da eşinle vs konuşurken duyuyorlardır.ben bakmam sen bak alın başımdan diye.yazık günah yaa.hem onlar nasıl anasız duruyorlar anlamadım.daha ana kuzusu onlar.hangi yüzyılda yaşıyoruz yazıklar olsun beee

önemli değil ama bırakamam ben yanımda götürürüm kesin çünkü oğlum doğduğunda gitmeye kalktım üçünüda yanımda götürüyodum eşim geri çevirdi beni babam tel açmış gönderme demiş .

Dört tane koca koca insan tepisiyor.olan cocuklara oluyor..artik herkes sorumlulugunu bilsin..bir insan yetistiriyorsunuz....eltinizin ici nasil cocuklarini birakmis gitmis..sakin ayni hatayi siz yapmayin.cocuklar szde kadigi sürece kalplerini kirmayin..ama sürekli bakmakta orunda degilsiniz...sonucta onlarin bir anne ve babasi var...tabi ana baba denilebilirse..tövbe yarabbim..

Elti 2.5-4-5 yaşlarındaki çocukları bırakıp gidiyor...
Gayın çocukları akrabalara dağıtıp sorumluluğu üstünden atıyor..
Kaynana bakacaksın diyor...
Görümce kardeşine değil gaynına mecbursun çocuklarına bakmaya diyor..
Koca kafanı neşterle çizelim psikolojim bozuk de diyerek senaryolar yazıyor...
Nasıl aile nasıl akrabalık nasıl insanlar bunlar :26:
Yazık çocuk onlar kendi çocukların da varmış gözünün önüne getir kötü davranma ama bakmak da istemiyorum de...
Ne olacak yaaa o çocuklar valla içim ezildi hallerine...

Şaka gibi bir aile.
Ben o çocukların 6 sına birden acıdım.
Bu yavruların bu zihniyette gelecekleri ne olacak acaba?

bu konuda ben en çok o 3 masum yavruya üzüldümgeri kalan herkesde anormallik var kimse normal ve mantıklı düşünemiyor kaynına kocana kocanın ailesine şaştım kaldım sanki kin bürümüş gözlerini çocukları düşünen yok:26:sen bu çocuklara bakmak zorunda değilsin tabiki ama yanında kaldıkları sürece kol kanat ger canım seninde işin zor Allah yardımcın olsum umarım yavrucakları anneleri alır götürür daha çok küçükler hepsi anne şefkatine muhtaç

Sırf anasına yaranmak onu üzmemek için kafanı mı çizecek?Pe sübaneallah.Böylesini de ilk kez duydum.Kaynın sapık,kocan da psikopat.

Eşinizde dahil, bütün sülale neşterle kafayı çizdirmiş heralde.
Eşinizde normal değil, 1 bardak su için yaptıklarına bakın.
Eltiye ne demeli şimdi, gitmiş canını kurtarmış böyle bir sülaleden.
Tabi olan çocuklara olmuş, bir anne çocuklarını nasıl bırakır, nasıl aramaz ona aklım ermedi.
Çocuklarınıda alıp gitseymiş keşke, tabi kocası neler yaptı çocukları almaması için, onu da bilemiyoruz şuan.
Sizin içinde durum zor ama sabredin biraz, o yavrucaklar ne yapsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…