- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi kardelen200808
-
esinizden bir bardak su icin bile siddet görürken, akliniza gelen sey bu mu oldu?
siz basiniza fazla darbe almissiniz sanirim...
ben aileme haber verdim ailemden destek aldım dahada bana şiddet uygularsa bende 3 çocuğu ona bırakırım krdeşi gibi rezil olur
siz burada esinizi mi cezalandirdiginizi saniyorsunuz...
gercekten o 3 yavruya üzüldüm ben anne almamis baba bakmamis
milletin evine siginti olmus cok üzüldüm cocuklar icin
bilmiyorum sizi tanimiyorum ama lütfen o cocuklara kötü davranmayin baktigniz sürece
ne bileyim insan kendi cocugunu dövmez baskasininki kolay gelebilir lütfen yapmayin böyle birsey
cok üzüldüm cocuklara..
ayrica sizin su düsüncenizede cok üzüldüm kocaniza mi yapiyordunuz cocuklari yapmasaydiniz keske,aileniz mi kabul etmiyor bilmiyorum ama anne cocugunu ne olursa olsun birakmamali...
kesinlşkle el kaldırırmıyım ayyy zaten onlar yaralı kızıyla oturup sohbet ediyorum neler anlatıyo neler babası sürekli onları dövüyomuş allah sizi kahretssin diyomuş annelerini gözlerinin önünde dövüyor çocuklarda şahit oluyor çocuklarında psikoloşi alması şart kız çok üzgün sürekli ağlıyor gece oldu gelmedi güneş çıktı annem yine gelmedi deyip ağlıyo annen doktora gitti demiş babası bende gelir ağlama dedim
evet darbe aldım şuanda da stresten saçlarım çok döküldüğü içinde kafamı sıfıra vurdurdum kafam kel kaldı daha çok pisikoloşim bozuldu saçlarım yumak yumak çıkıyordu bende sıfır kestirdim ki ilerde kel kalmayayım diye ama çok strese girdim dahada inanın şuan kafam b.. gibi""
kusura bakma kirmak icin demedim ama nebileyim gercketen cok etkilendim ben bu konudan
o kadar cok üzüldüm ki anlatamam sizi tanimiyorum o yüzden dedim kirmak adina degil,
yazik olan cocuklara oluyor ama sizde lütfen bakin eger esinizle problem olursa onu cezalandirmak icin
cocuklari birakmayin bilmiyorum aileniz mi kabul etmez ama lütfen bunu aklinizdan gecirmeyin su olanlari görüyorsunuz daha iyi bilirsiniz nasil oluyor
Kafayı neşterle çizme kısmından sonrasını okumadım.
Aklı başında insanlardan çıkamaz bu fikirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?