- Konu Sahibi kardelen200808
-
burda ben sizden akıl almaya çalışırken siz beni daha da eleştiriyorsunuz ben şuan ki durumumdan dertlendim olmuş üç çocuktan değilki ailem destek vermedi dedim çünkü babam alkoliğin teki annem bile şuan babam dan hala çekiyor üstel,ik evde çoluk çocuk kalmamış ama el gün ne der çocukları bitirdi kocaya tekme mi vurdu desinler bende gidecim gözüyle bakmadım hiç birinci isteyerek ikincide tedaviden üçüncüde istemiyerek oldu üç tanede olunca artık bir yerde ne çekersen çek mahkum kalıyosun eşlerden bu durumdan istifade ediyor
Şu cümleleri senden okuyunca haksız olmadığımı gördüm..Dayakçı kocalara bu cesareti veren biz KADINLARIZ ANACIM..
ben zaten hep eltimi savunup durduğum içim eşim diyoki onun yuvası yıkıldı gitti dahada geri gelmicek ne onu savunuyosun bizimde tadımızı bozma diyo am çocuklara çok üzülüyorum dün gittim 3 ünede hediyeler adlım sevinsinler diye ellerini birbirlerine vuruyorlar sevindiler
elini masaya vuramayan sahıs karısının kafayı patlatıyor ee şimdi erkekmidir....
ay kıyamam yavrucaklaraaa yaaaaaaa ahhh yavrumyaaa bir kere cocuk esirgeme kurumuna gittimmm ah zavallılar bir görseniz nasıl tatlılar ayy suan aglama geldi haa yavrularım yaaa
ülkemizde erkeklik bu güzelim karısını döven dısarı atan ama anaya ablaya hertürlü boyun egen dısarıdaki insanları önde tutan erkek oluyor bizdeee
aynen erkeklik sanıyolar karısını dövmeyi ..bana zaten sen bakmazsan yuvaya veriririm görmek isteyen oraya gider görür dedi bende ben bakamam dedim git nereye ver verirsen dedim farzett ki 6 çocuk doğurdun farzet dedi bana çocuklarını yıkmaya yer arıyo
Eltinin ki tam bi kör cahillik,
Dur biz gecinemiyoz sen adam olmiycan ama ben bi doguruyum belki olursun.
-Uuupppssss!!!!
-Adam olmadin
-Neyse ikinciyi yapayim bu sefer kesin tutacak
-Tuhh ya nerde yanlis yapiyorum:44:
-Tabiii ya erkek, erkek doguruyum kesin benim ÖKÜZ adam olur bu evlilikte kurtulur.
-Eee erkekde dogurduk adam adam olmadi ama dahada hayvanlasti...
-Ne yapalim ben elimden geleni yaptim evliligimi kurtarmaya calistim, olmadi...
-Cocuklarada kim bakarsa baksin, zaten istedigim icin, onlara bakacagim icin dogurmamistim evlilik kurtaricisi adam terbiyecisi olarak gordum.
-Simdi elbet bakan olur ben basimin caresine bakayim."
Demis senin CAHİL eltin. Allah herkese calistirsin kendi kendini yonetsin diye bir beyin vermis oyle saksida cicek niyetine tasiyin diye degil.
Ne olacak simdi o cocuklara yazik degilmi?
Senin durumun da hic parlak degil,
esin super sahane fikirleri siddeti vs vs.
Senin kafayi buyuydu haciydi hocaydi ile bozman,
İlerde bende atarim cocuklari bi kenara diye dolanman hiccccccc normal degil.
arkadaş sen nasıl bir yere düşmüşsün yahu.
kafanı neşterle çizelim anamı kandıralım diye parlak (!) bir fikirle gelen koca.
pazardan domates alırcasına ne olur sanki 3 çocuğa sen bakıver eline yapışmaz ya diyen aile efradı.
sanki onun 3 çocuğuna bakmak zorundasın.
o ısrar edenler otursun kendileri bakıversin o kadar kolaymış ya 6 çocuğa bakmak.
sen kayınvalidene kafanı çizdirmeden ver çocukları.
bahane sunmak zorunda değilsin çocuklara bakmamak için,öyle bir zorunluluğun yok.
çok istiyorsa kocanın kafasına çizik atarsınız.
arkadaşın kendiside çok normal değil ki?
eşim bana gene şiddet uygularsa giderim ailemin yanına 3 çocuğu atarım başına,abisinin durumuna düşer diyen bir anne(!)
ben ilk defa böyle sülale boyu garip insanlar görüyorum
eger gecmiş sayfaları da okuyabilseydim eger bombardımanlarıma seni de eklerdim konu sahibi anne(!)
bu ne yaa..nasıl insanlarsınız siz?ben de bırakırım abisinin durumuna düşer yorumunu son sayfada bir yorumda okudum..
sizlere sadece oha!! diyorum..sen onların ekmegini yiye yiye onlara mı benzedin nedir???
Annelik vasfı yok çünkü bu tip kadınlarda doğur doğur sal sokağa bir şey lounca at babanın babannenin üstüne hangi merhametli bir canlı yavrusunu böyle acımadan bırakıp gidebilir kedi köpek bile terk etmiyor yavrsunu ya. Ben de bu olatda sadece çocuklara üzüldüm onun dışında da kimseye üzülemedim pek kusura bakmayın.
Kimse kimsenin anneliğini sorgulama hakkına sahip değil. Herkes önüne bakmalı.
Hiç bir ANNE çocuklarını bırakıp gitmez.
Demekki gücü yoktur, psikolojisi bozuktur, saha sonra aldıracaktır, o an maddi gücü yoktur v.s v.s onlarca neden sayılabilir ve hepsi haklı nedenler.
Üstelik hep çocuklar annelerin yanında götürüldüğü için erkekler babalıklarını unutuyor, hadlerini aşıyorlar.
Bazen kadınlar çok acımasız oluyor.
Bir konuyu değerlendirirken kültürel şartları, maddi olanakları, o kişinin yaşam KABULUNU v.s göz önünde bulundurmalı. Herkesin evi aynı ev değil.
.................
AYRICA her sıkıntılı evlilik bittiğinde doğum kontrol yöntemini sunmak çok saçma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?