- Konu Sahibi kardelen200808
-
eşim bu zamana kadar beni hiç ailesine ezdirmedi sağolsun bana karışamadılar şiddet görme sebebim de başlı başına büyü etkisi olabilir
eşim bu zamana kadar beni hiç ailesine ezdirmedi sağolsun bana karışamadılar şiddet görme sebebim de başlı başına büyü etkisi olabilir
büyü dedim çünkü yastığımın içinde bıçak buldum arasındada tersden yazılmış arap harfleri niyeti eşimle ben aramız bıçak gibi acıtsın diyemi bilemiyorum her dediğim bıçak gibi batsın diyemi yaptı kimbilir
sana kayınvaliden bakacaksın diyebiliyosa kardelen hanım eşin buna müsade ettiği içindir..
büyü etkisi ile bu adam seni dövse bile..kocamdır hem sever hem döver sınıfına mı sokalım..
bilinçsiz yaptı sucsuz diyemicem ben maalesef...
boşver bu konu zaten uyarı alacak bu büyü meselesi yüzünden bune devam ettirmeyelim.
Doğurmakla anne olunmuyor bunu bilmeniz lazım önemli olan doğurduktan sonra ona güzel bir hayat sunabilmek tamam inkanlar vs haklı olabilirsin ama bir anne aç kalır dışarda kalır ama evlatlarınıda alıp götürür ben şahsen böyle yaparım ayrıca imkansızlığa ben inanmıyorum herkes kendi imkanını kendi yaratır...Gider temizlik yapar 5 kuruş kazanır o çocuklara bakar anne dediğin...Ayrıca kimse çocuğu üzerinden siyaset yapmıyor olanı söylüyor...Anladığım kadarıyla da anne değilsiniz galiba ne demekk istediğimi anlamıyorsunuz!!!
Kardelen bence sen bi terapiste gitsen iyi olur savunmaya bile geçtin yok artık...Birazdan aaa kocam bana kıyamaz eli kendi vurdu bana dersen hiç şaşırmam.
Doğrumakla anne olunmuyor cümlesini en iyi bilenlerdenim. Bunu burada anlatmama luzum yok.
Düşüncelerimden dolayı anne olmadığımı düşünmeniz çok acımasızca.
Hem doğurmakla anne olunmaz diyorsunuz hemde çocuk sahibi olmadığım için böyle düşündüğümü öne sunuyorsunuz, üstelik bunu bilip bilmeden.
Öyle her maddi sıkıntı olduğunda ''gider temizlik yapar, merdiven siler '' demekle olmuyor haknur.
Biraz daha mantıklı düşünmelsiniz.
Öyle kolay değil hemen bir ev tut, anında temizliğe başla, sonra gelsin paralar olmuyor.
Hayat o kadar kolay değil.
Üstelik psikolojisi bozuk olması doğru kararlar almasını engellemesi demek.
Yargılamak kolay.
kesinlikle savunmuyorum hala affetmedim içimde yara kaldı zaten şimdi bu olaydada eşim yüzünden böyle başım ağrıdı başta getirmeyin benim eşim ameliyatlı zaten hasta bakamaz kardeşim eşinden iyi geçinseydi cezasını biz mi çekicez deseydi kimse bişey diyemezdi bakıcaksın diye.
Biliyorum canımınici. Anlamaya da çalışıyorum. Sadece iki birey olsa biraz daha sağduyulu seyler yazabileceğim belki ama o kadar cok görüyorum ki bilinçsizce coğalanların evlatlarının durumunu. İçim acıyor her okuduğumda.
Evet cok haklısın, annenin anne olduğu kadar baba da baba fakat. Böyle durumlarda annenin annelik duygularının daha ağır basması gerekir. Bizim annelerimiz? Cektikleri onca cileye rağmen neden bizi bırakıp gitmediler?
Doğrumakla anne olunmuyor cümlesini en iyi bilenlerdenim. Bunu burada anlatmama luzum yok.
Düşüncelerimden dolayı anne olmadığımı düşünmeniz çok acımasızca.
Hem doğurmakla anne olunmaz diyorsunuz hemde çocuk sahibi olmadığım için böyle düşündüğümü öne sunuyorsunuz, üstelik bunu bilip bilmeden.
Öyle her maddi sıkıntı olduğunda ''gider temizlik yapar, merdiven siler '' demekle olmuyor haknur.
Biraz daha mantıklı düşünmelsiniz.
Öyle kolay değil hemen bir ev tut, anında temizliğe başla, sonra gelsin paralar olmuyor.
Hayat o kadar kolay değil.
Üstelik psikolojisi bozuk olması doğru kararlar almasını engellemesi demek.
Yargılamak kolay.
aynen size katılıyorum götürebilseydi zaten götürürdü ailesi kabul etmedi biz seni tek verdik tek geliyosan gel demişler durumlarıda çok zayıf anne ve babasının
Beree, bunun böyle olduğunu konu sahibi söylüyor, olayın nasıl geliştiğini bilmiyoruz.
Konu sahibide şiddet görüyor ama 3 çocuğu var. Böyle bir ailede ilk şiddet olduğunuda söyleyemeyiz.
Bu yüzden konuyu kendi içinde değerlendirmek lazım.
Tamam yaşanmışlıkları bir kenara bırakalım. Bundan sonrası icin planınız nedir? Durum neyi gösteriyor?
bundan sonra ayrılık çocuklarda babaanne eline kaldı
bundan sonra ayrılık çocuklarda babaanne eline kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?