Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

eşim bu zamana kadar beni hiç ailesine ezdirmedi sağolsun bana karışamadılar şiddet görme sebebim de başlı başına büyü etkisi olabilir

sana kayınvaliden bakacaksın diyebiliyosa kardelen hanım eşin buna müsade ettiği içindir..
büyü etkisi ile bu adam seni dövse bile..kocamdır hem sever hem döver sınıfına mı sokalım..
bilinçsiz yaptı sucsuz diyemicem ben maalesef...

eşim bu zamana kadar beni hiç ailesine ezdirmedi sağolsun bana karışamadılar şiddet görme sebebim de başlı başına büyü etkisi olabilir

Yapma kardelen yaa. Eşinin içindeki canavarı büyü mü cıkardı ortaya? Ailesinin ezmesine fırsat vermemiş ki kendi ezmiş zaten.

büyü dedim çünkü yastığımın içinde bıçak buldum arasındada tersden yazılmış arap harfleri niyeti eşimle ben aramız bıçak gibi acıtsın diyemi bilemiyorum her dediğim bıçak gibi batsın diyemi yaptı kimbilir

boşver bu konu zaten uyarı alacak bu büyü meselesi yüzünden bune devam ettirmeyelim.

Kardelen bence sen bi terapiste gitsen iyi olur savunmaya bile geçtin yok artık...Birazdan aaa kocam bana kıyamaz eli kendi vurdu bana dersen hiç şaşırmam.

haklısın tabiki suçlu ama en azından pişman olup afdilemesi günlerce özür dileyip kendini affetrmek için çaba harcaması olmasaydı ozaman daha zor..

Doğrumakla anne olunmuyor cümlesini en iyi bilenlerdenim. Bunu burada anlatmama luzum yok.

Düşüncelerimden dolayı anne olmadığımı düşünmeniz çok acımasızca.
Hem doğurmakla anne olunmaz diyorsunuz hemde çocuk sahibi olmadığım için böyle düşündüğümü öne sunuyorsunuz, üstelik bunu bilip bilmeden.

Öyle her maddi sıkıntı olduğunda ''gider temizlik yapar, merdiven siler '' demekle olmuyor haknur.
Biraz daha mantıklı düşünmelsiniz.

Öyle kolay değil hemen bir ev tut, anında temizliğe başla, sonra gelsin paralar olmuyor.
Hayat o kadar kolay değil.

Üstelik psikolojisi bozuk olması doğru kararlar almasını engellemesi demek.
Yargılamak kolay.

Son düzenleme:
Kocasını terk eden kadın neden ve nasıl çocuklarını bırakmış ki..ben de bunu anlamadım.. Bir kadın,bir anne evi terk ediyorsa çocuklarını da alır gider boşanma davasını da açar,çocuklarını asla bırakmaz..

Allah akıl fikir versin, yardımcı olsun..

Kardelen bence sen bi terapiste gitsen iyi olur savunmaya bile geçtin yok artık...Birazdan aaa kocam bana kıyamaz eli kendi vurdu bana dersen hiç şaşırmam.

kesinlikle savunmuyorum hala affetmedim içimde yara kaldı zaten şimdi bu olaydada eşim yüzünden böyle başım ağrıdı başta getirmeyin benim eşim ameliyatlı zaten hasta bakamaz kardeşim eşinden iyi geçinseydi cezasını biz mi çekicez deseydi kimse bişey diyemezdi bakıcaksın diye.

aynen size katılıyorum götürebilseydi zaten götürürdü ailesi kabul etmedi biz seni tek verdik tek geliyosan gel demişler durumlarıda çok zayıf anne ve babasının

bir kadını rezil edende erkek vezir edende erkek

Kesinlikle katılıyorum, bir anne daha duyarlı daha baskın olmalı çocuklarının üzerinde.
Fakat azıcık yazılanlara baktığımda o kadının başka çaresinin olmadığı aşikar.

Yaşadığı bir travma bile olabilir.

Ben anne olmadığınızı o anlamda söylemedim yanlış anlamanızı istemem sizi tanımadığım için anne olup olmadıığınızı bilmediğim için sadece anneliğin zorluğundan bahsetmek isttedim ve bu tarz kişilerin anneliği basite indirgenmesinden rahatsız olduğumu savunuyoruum sizi kırmak değil amacım...

Mantıklı düşünüyorum çevremde bu söylediklerimi yapabilen çok insan var...Ayrıca bizi o babalardan ayıran özellik değilmidir bu?Bizde o çocuklara böyle davranırsak ne farkımız kalıyor bu insanlardan?

aynen size katılıyorum götürebilseydi zaten götürürdü ailesi kabul etmedi biz seni tek verdik tek geliyosan gel demişler durumlarıda çok zayıf anne ve babasının

İşte ''tek gel, yoksa gelemezsin'' diyen çok aile vari burada okuyup gördük. Onlarca nedeni tartmıştır o anne kafasında zaten, ya da yaşadığı psikolojiye yenilmiştir.

Bu kadar sıkıntı çeken bir anne herşeyden önce bir insan bunu untmamak lazım.

Tamam yaşanmışlıkları bir kenara bırakalım. Bundan sonrası icin planınız nedir? Durum neyi gösteriyor?

daha 3 günlük evliyken...
seni deniyorum bakalım bana karşı gelecekmisin diyerek 10'dan fazla tokat atan biri konu sahibinin eşi...
bunlar gerçekten normal değiller..
evet içlerini bilemeyiz..
ama gerçekten konu sahibesinin anlattığı gibiyse durum çok içler acısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…