- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.296
-
- Konu Sahibi ShellShock
Ben olayı yeni öğrendim baktım kadın gerçekten güzel senin kadar olmasa da:)) Güzellikle alakası yok tabii de... Bergüzar da güzeldi ama bir aralar.Bence de en iyisini yapmış. Bir de çok güzel bir kadın maşallah. Ben çok beğenmişimdir. Buraları görmez ama yazmak istedim niyeyse. Çok güzel gözleri var, ben güzel buluyorum valla.Aldatılan kadınların bir kısmı çirkin miyim vs. gibi düşüncelere kapılıyor ama yanlış işte.
Benim bir arkadaşım vardı üst komşum, bayan evine işyerinden hatta bekarlığından çok samimi olduğu arkdaşını evine çok sık alırdı, bizlerle enden bu kadar görüşmüyor diye arada kızardım çünkü ellerimiz aşırı samimi arkadaşlardı ama biz bayanlar olamadık çünkü bize mesafe koyardı neyse bir gün bir duyduk adam ben kafamı dinlemek istiyorum deyip birgün de ayrılmak istediğini yeterki beni boşa ev araba senin üstüne olsun diyor arkadaşım, kabul etmeyince ucuz yollu satarım herşeyi sende birşey göremezsin diyor ve arkadaşım sadece evi üzerine alıp boşanıyor, bir kaç ay sonra duyuyorki eşiyle evine aldığı en samimi arkadaşı evlenmiş, ama ne oldu 2 yıl sonra onlarda boşandı hiç anlaşamadılarAllah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Ay teşekkür ederim canım.Ben olayı yeni öğrendim baktım kadın gerçekten güzel senin kadar olmasa da:)) Güzellikle alakası yok tabii de... Bergüzar da güzeldi ama bir aralar.
Bizim bı komşumuz vardı 58li yaşlarda.adı x olsun. Bana devamlı söylerdi eve asla eşin varken arkadaşını komşunu vs alma diye. Meğer x in ,çocukluktan beridir arkadaşı olan kardeş gibi yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen komşusu,x in kocasıyla kaçmış. X tabi yıkılmış,çok büyük ah etmiş. Sonra kaçanlar anlasamamis bı kaç yıl sonra ayrılmış,x in eski kocası 15tmmuz sonrası cezaevine girmiş,kanser vs olmuş..x daha da beter olsun bı gram acımiyorum ,bana yaptıkları bir bir çıkıyor der hala..Benim bir arkadaşım vardı üst komşum, bayan evine işyerinden hatta bekarlığından çok samimi olduğu arkdaşını evine çok sık alırdı, bizlerle enden bu kadar görüşmüyor diye arada kızardım çünkü ellerimiz aşırı samimi arkadaşlardı ama biz bayanlar olamadık çünkü bize mesafe koyardı neyse bir gün bir duyduk adam ben kafamı dinlemek istiyorum deyip birgün de ayrılmak istediğini yeterki beni boşa ev araba senin üstüne olsun diyor arkadaşım, kabul etmeyince ucuz yollu satarım herşeyi sende birşey göremezsin diyor ve arkadaşım sadece evi üzerine alıp boşanıyor, bir kaç ay sonra duyuyorki eşiyle evine aldığı en samimi arkadaşı evlenmiş, ama ne oldu 2 yıl sonra onlarda boşandı hiç anlaşamadılar
Ay teşekkür ederim canım.
Ama Bergüzar hanımdan güzel bence ya. Meghan Markle havası var Gizem hanımda biraz, havalı.Geçen bir filmde rastladım Güzelliğin Portresi diye, orada gördüm aynı duruyor valla yaşlanmamış da.
Ama işte kaderin güzel olacak derler ya, oraya varıyor iş.
Bizim bı komşumuz vardı 58li yaşlarda.adı x olsun. Bana devamlı söylerdi eve asla eşin varken arkadaşını komşunu vs alma diye. Meğer x in ,çocukluktan beridir arkadaşı olan kardeş gibi yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen komşusu,x in kocasıyla kaçmış. X tabi yıkılmış,çok büyük ah etmiş. Sonra kaçanlar anlasamamis bı kaç yıl sonra ayrılmış,x in eski kocası 15tmmuz sonrası cezaevine girmiş,kanser vs olmuş..x daha da beter olsun bı gram acımiyorum ,bana yaptıkları bir bir çıkıyor der hala..
Gizem hanım da Jennifer Aniston gibi gencecik duruyor valla. Allah'ın işi işte, ikisi de çıtır çıtır.kadın zaten tiyatrocuymuş yaa şimdi ekşiden okudum
ama çook seviyormuş adamı
bir kere bi arkadaşım avm de görmüş kadın halitimm diye boynuna sarılmış yaa
kızcağızın konusunu da sabote ettik
bu arada aldatılan jennifer aniston yıllar içinde güzelleşirken, yuva yıkan kadın angelina -ki kendisine her şekilde taparım- resmen çöktü pislik brad yüzünden.
Yani angelinayı bile vurdu karma, keşke biraz da bradi vuraydı.
O da yaşlandı etti ama ruhsal çöküntü yaşayacak vicdan tabi yok erkeklerde
Adana mı baraj yolu yazıncaVar
Kadının biri hep bize gelirdi küçükken mosmor olmuş bacaklarini gösterirdi anneme kocam beni demirle dövüyor yakıyor deyip ağlardı kadinin yaşlı bir babasından başka kimsesi yoktu
Mahallenin kızı bunun kocasıyla aşk yaşadı .adam içerdi dama çıkıp bağırirdı sizin kizinizdan bebek yaptım denize attım küfürler havada uçuşuyor kızın babası silahla kapıya dayanıyor o adam arabayla ezmeye çalısiyor Teksas gibi mahalleydi.
Sonra mahallemizin kizi bu adamla! Kaçtı 1 kaç ay sonra babasının evine ozleyip gitti diye kadını baraj yolunda yanılmıyorsam öldüresiye dövdü ve hamileydi karnına taşlarla vurdu .o kızı canlı canlı gördüm yüzü taninmicak haldeydi gazeteye çıktı öyle dehşet bir haldeydi
Bu adamla ! tekrar barışti yine dayaklar küfürler daha neler neler şimdi 2 çocukla baba evinde . duyduğuma göre her haltı yemiş kadın satıcılığı torbacilik müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
O ilk karısını gördüm kadının yüzüne nur inmiş sanki öyle mutlu .iyikide hapise girdi dedi yoksa bizide öldürdü dedi.simdi kaynanasiyla yaşıyor.
Buna yuva yıkmak denirmi bilmem ama bile bile lades oldu halbuki mahallenin kızı karısına bunlari yaptığını biliyordu .öyle bir hale getirdiki onu ilk karisindan beter bı hale
Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Evet asla mutlu olmuyorlarHanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Arkadaşım evine aldığı arkadaşı bekardı 40 yaşında hiç evlenmemiş, okadar samimiydilerki aslında bacı kardeş gibi gözükürlerdi okadar iyi dostlardı, bu arkadaşım biz normalde tayinciyiz Herzaman aynı şehirlerde denk geldik ama herkeze mesefeli olurdu takiii en son kendi memleketine geldiğinde bekarlık arkadaşını üniversitedeki oda arkadaşını evine tekrar almaya başladı ozaman olanlar oldu, ne olursa olsun eğerki eşi iş attıysa kıza dicektiki işim gücüm var sana gelemem bayan kocasına iş attıysa dicektiki arkadaşın evimize gelmesin ama bunlar çok fenaymış arkadan hep iş çevirmişler,Bizim bı komşumuz vardı 58li yaşlarda.adı x olsun. Bana devamlı söylerdi eve asla eşin varken arkadaşını komşunu vs alma diye. Meğer x in ,çocukluktan beridir arkadaşı olan kardeş gibi yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen komşusu,x in kocasıyla kaçmış. X tabi yıkılmış,çok büyük ah etmiş. Sonra kaçanlar anlasamamis bı kaç yıl sonra ayrılmış,x in eski kocası 15tmmuz sonrası cezaevine girmiş,kanser vs olmuş..x daha da beter olsun bı gram acımiyorum ,bana yaptıkları bir bir çıkıyor der hala..
EvetAdana mı baraj yolu yazınca
Olmaz net.Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu