Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

Ben olayı yeni öğrendim baktım kadın gerçekten güzel senin kadar olmasa da:)) Güzellikle alakası yok tabii de... Bergüzar da güzeldi ama bir aralar.

Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Benim bir arkadaşım vardı üst komşum, bayan evine işyerinden hatta bekarlığından çok samimi olduğu arkdaşını evine çok sık alırdı, bizlerle enden bu kadar görüşmüyor diye arada kızardım çünkü ellerimiz aşırı samimi arkadaşlardı ama biz bayanlar olamadık çünkü bize mesafe koyardı neyse bir gün bir duyduk adam ben kafamı dinlemek istiyorum deyip birgün de ayrılmak istediğini yeterki beni boşa ev araba senin üstüne olsun diyor arkadaşım, kabul etmeyince ucuz yollu satarım herşeyi sende birşey göremezsin diyor ve arkadaşım sadece evi üzerine alıp boşanıyor, bir kaç ay sonra duyuyorki eşiyle evine aldığı en samimi arkadaşı evlenmiş, ama ne oldu 2 yıl sonra onlarda boşandı hiç anlaşamadılar

Ben olayı yeni öğrendim baktım kadın gerçekten güzel senin kadar olmasa da:)) Güzellikle alakası yok tabii de... Bergüzar da güzeldi ama bir aralar.
Ay teşekkür ederim canım.
Ama Bergüzar hanımdan güzel bence ya. Meghan Markle havası var Gizem hanımda biraz, havalı. Geçen bir filmde rastladım Güzelliğin Portresi diye, orada gördüm aynı duruyor valla yaşlanmamış da.
Ama işte kaderin güzel olacak derler ya, oraya varıyor iş.

Şöyle söyleyeyim; yaklaşık 10 sene önce bizim yazlıkta evli bir adam evli bir kadınla beraberdi. Sonra ikisi de eşlerinden ayrıldılar. 7-8 yıldır da evliler diye düşünüyorum. Bizim orda yazlıkları var (o kadar dedikodu çıkmış, ortalık çalkalanmış gidin başka yerden yazlık alın di mi? Bir de bizim yazlık küçük bir yer herkes herkesi tanıyor. O kadar olaydan sonra yine oraya yerleştiler) Neyse, dışarıdan bakıldığında mutlu olduklarını düşünüyorum. Evlerine de zamanında girip çıkmışlığım var. Huzurlulardı gibi. Şimdi siz sorunca aklıma geldi.

Bizim bı komşumuz vardı 58li yaşlarda.adı x olsun. Bana devamlı söylerdi eve asla eşin varken arkadaşını komşunu vs alma diye. Meğer x in ,çocukluktan beridir arkadaşı olan kardeş gibi yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen komşusu,x in kocasıyla kaçmış. X tabi yıkılmış,çok büyük ah etmiş. Sonra kaçanlar anlasamamis bı kaç yıl sonra ayrılmış,x in eski kocası 15tmmuz sonrası cezaevine girmiş,kanser vs olmuş..x daha da beter olsun bı gram acımiyorum ,bana yaptıkları bir bir çıkıyor der hala..

kadın zaten tiyatrocuymuş yaa şimdi ekşiden okudum
ama çook seviyormuş adamı
bir kere bi arkadaşım avm de görmüş kadın halitimm diye boynuna sarılmış yaa
kızcağızın konusunu da sabote ettik
bu arada aldatılan jennifer aniston yıllar içinde güzelleşirken, yuva yıkan kadın angelina -ki kendisine her şekilde taparım- resmen çöktü pislik brad yüzünden.
Yani angelinayı bile vurdu karma, keşke biraz da bradi vuraydı.
O da yaşlandı etti ama ruhsal çöküntü yaşayacak vicdan tabi yok erkeklerde

yine bak aynı şey kız R -Rosa- sen de gel muhabbete
bu emre kınayla emine ün ile evliyken yine böyle evlerine girip çıkan ailece arkadaş oldukları çiftin kocası tolga karakaşla aldattı koskoca emre kınayı, evlendi gitti valla kadın mutlu adam da evlenmedi bir daha ondan sonra... Ayy hiç belli olmuyor bu işler ama artık çift çifte de görüşmeyeceksek ölelim yani. Olacakla öleceğin önüne zincir vursan geçemezsin.

Gizem hanım da Jennifer Aniston gibi gencecik duruyor valla. Allah'ın işi işte, ikisi de çıtır çıtır. Naif ve bir duruşları olan kadınlar işte, uzaktan öyle görünüyor valla.

ShellShock kusura bakma canım. Senin nezdinde resmen ünlülerin ihanetlerini konuştuk ya.

Belki o kurulan yuva yıkılmayacak ama o yuva onlara cehennem olacak. Kim bilebilir ki..

Benim bir yakin akraba da ikinci (!) Nikah kıydı hesapta, yirmi yıldan fazla o kadınla yaşadı,ailesini ihmal etti. Derken artık heralde kuş otmeyince,bilmiyorum. Adama bir haller oldu, ellilerin sonunda hayatında bazı kötü gelişmeler oldu. Aklı başına geldi herhalde, Kadından ayrıldı, ailesine bağlı bir adam oldu. Hatta öyle ki eskiden çocuklarının yüzünü görmezdi,şimdi torunlarını kucagindan indirmiyor, masal okuyup sırtında gezdiriyor. Kızıyla sohbet etmisligi yoktu,şimdi kızı oldu prensesi, damadı bile oğlu gibi görüyor, birbirinin evinden çıkmıyorlar. Öyle ki toruna adını verdiler.
Yani adamın yanına kar kalmadigi gibi bir gram sevgi gostermedigi ailesinin şimdi gozbebegi oldu.
Kadına gelince, tek bildiğim 50li yaşlarının sonunda çocuksuz vs bir şekilde terkedildigi. Ama o da az gamsız değildi (gormuslugum var malesef). Eminim o da bulmuştur yenisini ikinci baharını yaşıyordur.
Yani çok da şey yapma sen. Başkalarının mutsuzluğunu boşver, kendi mutluluğuna odaklan. Ne halleri varsa görsün pislikler

Adana mı baraj yolu yazınca

Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar

Ya valla içinizi soğutmak isterdim ama benim yuvayı yıkan ve ex kocam çok da mutlu oldu, iki de çocuk patlattılar. Yani her zaman olmuyor o şekilde, ha ama şu var benim ex ultra karaktersiz olduğundan o kadını da aldatıyordur yüzde 1500. İblis. Ama iyi bir şey de söyleyeceğim ben de mükemmel biriyle tanıştım ve sekiz senedir evliyim. Yani kaderci olun biraz, daha iyisi için bitmiştir bitmişse.

Ya bizim insanımız şunu anlamıyor. İlahi adalet, karma falan dediğimiz şey aslında görünen köyün kılavuz istememesi durumu. Örneğin size çok kötülük yapmış birisi muhtemelen başkalarına da yapacaktır ve illaki çetin ceviz birine çarpacaktır. Bunda ilahi adaletlik bir durum yok zaten öngörülebilir bir durum. Sürekli birilerini aldatan, sadakatsizlik yapan kişi yeni ilişkisinde de farklı davranmayacaktır. Aşık olsa bile bir süre sonra eski huyuna döner. Ancak bazen iyi insanlar da kendine yakışmayacak eylemlerde bulunabilirler. Birini aldatmak kötü bir davranış ancak kişi gerçekten çok aşık olmuş ve eylemlerinin etik boyutunu ölçüp biçecek mantığı kaybetmiş de olabilir. Bu bir insanı tümüyle kötü yapmaz ya da herkese karşı sadakatsizlik göstereceği anlamına gelmez. Belki ileride yaptıkları için sizden özür diler ama evliliği gayet iyi bir şekilde yürüyebilir de.

Evet asla mutlu olmuyorlar

üniversitedeki erkek arkadaşım aldatmıştı beni. ben bela okuyunca kaza geçirip ölümden dönmüştü, çok korktum valla dönüp bana gelir diye. tek dileğim kimle olursa olsun mutlu olsunda benim kapıma dönmesin geri olmuştu. ben kendi hayatıma baktım, hiç umursamadım. şu an aldatılmakla aynı olmaz tabi.şimdi başıma gelse yine yoluma bakarım gibi geliyor. beni sevmediğini hissettiğim kişileri sevememek gibi şahane bir huyum var. şimdi aldatılsam çocuk var arada hayatımdan çıkarmam mümkün değil, ama kızıma güveniyorum, benim bir üst versiyonum olarak geliyor. babasına hayatı dar eder. ben yine yoluma bakarım. bakmayıp ne yapacağım. onun mutsuzluğu üzerine hayaller kuramam.

Bende aldatıldım ve aldatdığıyla da evlenme yolunda. Ben hesap bile soramadım. Zaten adam olsa yapmazdı zamanımı daha çok harcamak istemedim.zor oldu ama artık bitirdim kafamda, kalbimde ruhumda. Önüme bakıyorum bir daha dünyaya gelmeyecem. Benim annem sizin gibi ben unutuyorum o hatırlatıyor işte ne zaman belalarını bulacaklar ömrüm yetecekmi yav anne sal artık diyorum ben hatırlamak dahi istemiyorum.
Şimdi konunu görünce aklıma geldi. Ex Kaynanamgilin komşusu vardı bir çift eski eşini görmedim. Adam karısını evlerine girip çıkan komşu kızla aldatıyor kadını boşuyor tek çocukla o kadınla evleniyor. Çocuğu aramıyor bile neyse peş peşe yeni kadın 3çocuk doğuruyor en büyük 3-4 yaşında olan çocuk anne uyuyakalınca kanepenin üstüne çıkıyor camdan aşağı düşüp vefat ediyor ondan sonra kaynanamgilin ordan taşındılar sonra nasıl oldular bilmiyorum. Ama eğer bu günahları çocuktan çıktıysa ki onu Allah bilir yazık o cocuğa kötülük yapan dilerim bedelini kendi öder çoluk çocuktan çıkmaz.

Arkadaşım evine aldığı arkadaşı bekardı 40 yaşında hiç evlenmemiş, okadar samimiydilerki aslında bacı kardeş gibi gözükürlerdi okadar iyi dostlardı, bu arkadaşım biz normalde tayinciyiz Herzaman aynı şehirlerde denk geldik ama herkeze mesefeli olurdu takiii en son kendi memleketine geldiğinde bekarlık arkadaşını üniversitedeki oda arkadaşını evine tekrar almaya başladı ozaman olanlar oldu, ne olursa olsun eğerki eşi iş attıysa kıza dicektiki işim gücüm var sana gelemem bayan kocasına iş attıysa dicektiki arkadaşın evimize gelmesin ama bunlar çok fenaymış arkadan hep iş çevirmişler,

Çok yakınımızda birinin bu şekilde yuvası yıkıldı ve adam aradan 2 ay geçmeden başkasıyla evlendi. Hem de kadın son ana kadar mutlu bir yuvası var sanıyordu. Bir gece itiraf etmiş ve 5-6 gün tek celsede boşadi. Şimdi 10 yıldır evliler evet yuvası oldu mutlular da başka özel sorunları dışında ama siz bence onlarla ilgilenmeyin.

Sizi ilgilendirecek olan kısımdan bahsedeyim, yuvası yıkılan kadın su an hamile. Yeniden evlendi. Ben o kadını hiç o kadar mutlu görmemiştim emin olun. Sözde yuvası yıkılmadan önce, eski eşiyle birlikteyken hayatı zindan gibiydi adam her şeye karışıyordu. Şimdi kendini tamamlayan biriyle çok mutlu. Yuvayı yıkanın yuvası ne durumda bilmiyorum yuvası yıkılanın çok da güzel yuvası oluyor, sıkmayın canınızı her şey geçiyor inşallah çok mutlu olabileceğiniz biri çıkar karşınıza

Olmaz net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…