Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

Yuva yıkan sen misin yoksa yuvası yıkılan mı

Yaşadığınız çok zor gerçekten, üzüldüm adınıza… Siz ayrıldıktan sonra onların ne yaptığı umrunuzda olmasın yoksa çok yıpranırsınız.. Yeni bir sayfa açın hayatınıza devam edin.. Bu hayatta kim kime ne yaşattıysa haksız olarak, bir şekilde karşılığını alır hayattan, bunun aksini hiç görmedim..

Atalarımız ne güzel söylemiş:Ne ekersen onu biçersin.Kimsenin ahı kimseye kalmaz.Metanetli olun ve ilahi adalete güvenin.

Yuva yıkanın da yıktıranında yuvası olmaz benim dayım eşiyle boşanma arifesindeydi ama eşi seviyordu dayımı çocuğu vardı sonra daha boşanma arifesindeyken teyzem ona birini buldu onla imam nikahla yaşadı çocuğu oldu boşanma devam ederken çünkü çekişmeli idi boşanmaları .kadın hem dayıma hem teyzeme beddua etti yuvanınız olmaz inş diye dayım diğer eşinden de ayrıldı çocuğu oldu .teyzem de 25 senelik evliliği bitti yeni geçen ay .Ne dayımın yuvası var be teyzemin

Burada bi konu okumuştum eşi buradaki üyeyi başka bir kadınla aldatıp sonra o kadınla evleniyordu, düğünlerini konu sahibinin gözüne sokmak için ellerinden geleni yapıyorlardı ama daha 1 yıl dolmadan boşanıyorlardı ama öyle böyle değil ne rezilliklerle ne kavgalarla…

tüm metreslere gıcığımmm.beter olsunlarrrr.ayrıca arada fazla sorun olmayan eşleri ayıranlara da gıcığım onlar da beter olsunlarr

Bir arkadaşımın halası kocası tarafından aldatıyor işyerindeki sekreterle ,daha sonra sekreterden çocuğu oluyor boşanıp gidip evleniyor .Evlendiği kadın 3 yıl sonra trafik kazası sonucu sakat kalıyor topallıyordu hala evliler ama kadın baya hastanelik oldu

çok memnun oldum Allah beter eder böyle işte..

yuva yıkanın gayet de yuvası oluyor bakınız : Bergüzel korel&Halit ergenç...ne kadar mutlular...

Kesinlikle doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…