- 13 Kasım 2019
- 228
- 553
-
- Konu Sahibi ShellShock
Burdan tanidik cikar diye detayli yazamiyorum, cünkü dizi konuzu cikacak birsey. Sadece söyle söyliyebilirim: Adamin ölüm sekline kadar tuttu. O yüzden ben bir insanin ahindan korkarim.
Allah'ın değirmeni yavaş döner ama ince öğütür..Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Beddua degil de başka bir şey yapilmiş olabilir o belli olmaz kimseye.Soylemesi yasak simdi.
Olur kimsenin ettiği yanına kar kalmaz merak etme..Neydi o söz Allah'ın değirmeni yavaş döner ama ince ogutur diye..Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Gizem Soysaldı idi kadının adı. Ben bile üzülmüştüm uzaktan. Ama onun da bir çocuğu olmuş şimdi, mutlu görünüyor, umarım daim olur.bu konuları okuyunca da aklıma bergüzar ve halit geliyor
valla adamın yuvası çatır çutur yıkıldı, hatta kadının çocuğunu aldırttılar gayet de mutlular hatta milyonların sevgilisi falanlar.
burada tek yapılması gereken kendi hayatına bakmak maalesef... onalrın hayatı mahvolsa da muhteşem de olsa sonuçta senin hayatın ve yaşadıkların değişmiyor. O yüzden kendin ve çocuğun için ne iyiyse onu yap, gerisi de umurunda olmasın.
Gizem Soysaldı idi kadının adı. Ben bile üzülmüştüm uzaktan. Ama onun da bir çocuğu olmuş şimdi, mutlu görünüyor, umarım daim olur.
Sonu şaşırtmalı bitti:)Benim bir arkadaşımın eşi vardı. Ayrıldıkları ilk zamanlar o adam, sürüne sürüne sana gelmek isteyecek demiştim. Çok da inanıyordum.
Adam şimdi hayallerinde bile göremeyeceği güzel bir hayat yaşıyor. Hala inanamıyorum.
Arkadaşım adamı unuttu. Ben unutamadım. Bana dert oldu adamın güzel hayatı.
Ayyy evet evet. İnanamıyorum. Bir de örnek çift diyorlar te allam.bu konuları okuyunca da aklıma bergüzar ve halit geliyor
valla adamın yuvası çatır çutur yıkıldı, hatta kadının çocuğunu aldırttılar gayet de mutlular hatta milyonların sevgilisi falanlar.
burada tek yapılması gereken kendi hayatına bakmak maalesef... onalrın hayatı mahvolsa da muhteşem de olsa sonuçta senin hayatın ve yaşadıkların değişmiyor. O yüzden kendin ve çocuğun için ne iyiyse onu yap, gerisi de umurunda olmasın.
Benim bir arkadaşımın eşi vardı. Ayrıldıkları ilk zamanlar o adam, sürüne sürüne sana gelmek isteyecek demiştim. Çok da inanıyordum.
Adam şimdi hayallerinde bile göremeyeceği güzel bir hayat yaşıyor. Hala inanamıyorum.
Arkadaşım adamı unuttu. Ben unutamadım. Bana dert oldu adamın güzel hayatı.
Sonu şaşırtmalı bitti:)
Bence de en iyisini yapmış. Bir de çok güzel bir kadın maşallah. Ben çok beğenmişimdir. Buraları görmez ama yazmak istedim niyeyse. Çok güzel gözleri var, ben güzel buluyorum valla.yani.. o kadına hala üzülürüm
hele çocuğu aldırmasını istemeleri bence korkunç ötesiydi...
her şey olabilir başkasını sevebilir de insan ama çocuğu aldırtmak insanlık ayıbı değil mi allah aşkına?
velhasıl onlara bile bir şey olmadı yani
hatta olağan üstü seviliyorlar bile.
Kadın her gün onları düşünse nefretle yok olacakları günü beklese ne olacaktı ki? Neyse evlenmiş çocuğu bile olmuş. En iyisini yapmış kadın bence...