Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

Ben her haksızlığa uğrayanın ahının çıktığına inanmıyorum, örnekleri varsa da azdır(kendi çevreme göre). Daha çok bu tür beklentilere girmemeyi doğru buluyorum.En güzeli Allaha havale edip arkaya bakmamak çünkü arkaya baktıkça o negatif enerjinin içinde biz boğuluyoruz geri kalan herkes hayatını yaşıyor. O yüzden kötüye odaklanıp kendinize bunu yapmayın kendi değerinizi kendiniz belirleyin karşıdaki kişinin yaptıklarına göre değil.
Söylediklerim kolay değil biliyorum ama ben zamanında yaşadığım her kötü şeyde kendime yeni bir hobi edinerek , ortamımı değişerek çok çabuk atlattım. Arkadaşlarım bende ki bu ani ruh değişimine çok şaşırırlardı. Size de tavsiye ederim.

Bence size kötülük ettiğiniz kişiyi affettiginiz ve artık umrunuzda olmadığı zaman cezası varsa bulur. Bir sürü de evli insani ayırıp mutlu olan da vardır. Yuva yıkan yok zaten bitmiş demek ki kısmına da katılmıyorum. Bizim kullandığımız şekilde yuva kavramı olmasa da bir evlilik var ortada kimseyi kandırmadan, aldatmadan boşan sonra ne yaparsan yap...hem pastamı yiyeyim üstüne de krema dökeyim olmaz.

İstatistik bilimi konuşsun burada:

Aldatan bir kişinin sonraki ilişkilerde de aldatma oranı ortalama 3 kat daha fazla. Kendini sorgulamayıp suçu başkasına atanlarda ise bu risk daha da yüksek, dört katına çıkıyor. Aldatmadan dolayı sorumluluk alanlarda ise risk düşüyor.

Yani “yok eski karısı çok kötüymüş berbatmış bak biz mutlu olacağız hadi instaya aşk fotosu atalım” bıdıbıdısı hikaye. Bu sadece sonraki ilişkilerde de aldatacağının sinyali.

Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Allah'ın değirmeni yavaş döner ama ince öğütür..
Belki bu dünyada görürsün belki ahirette bilemeyiz ama hesap ağırdır, kimsenin yanına kalmaz.

Beddua degil de başka bir şey yapilmiş olabilir o belli olmaz kimseye. 😬😬 Soylemesi yasak simdi.

Yok, adam hastaliktan dolayi vefaat etti. Yani onu kadin yapamazdi 😅 Zaten kadina biraz akil verip maddi anlamda en azindan rahat etmesini saglamistik. Adamin diger kadina yaptigi dügünün kaseti elimize gecti de :süslü: ya mahkemede istedigini veriridi, yadi kadin bütün rezilligini full belgelerle verecekti.mecbur kaldi

Yuva yıkanın yuvası asla olmaz. Bazı arkadaşlar olur da demiş ama vallahi billahi olmuyor. Yarına kalıyor yanına kalmıyor. Benim babam annemi aldatıp da boşandıklarında, yuva yıkanın yuvası olmayacağını anladım. Aldattığı kadınla inadına evlenip sonra polis zoruyla evinden çıkarırken, sonraki sevgililerinin hepsinden tekme yemesinden ben bu lafın doğruluğuna inanıyorum :KK70: Aldatan da aldattığı kişi de asla gün yüzü görmüyor. Allah var yukarıda, kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Merak etmeyin. Siz duymasanız görmeseniz bile kapalı kapılar ardında sürünüyor olacaklar. Siz de inadına mutlu olmaya, yeni hayaller kurmaya çalışın. Değmez bir saniye daha bile düşünmeye.

Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Olur kimsenin ettiği yanına kar kalmaz merak etme..Neydi o söz Allah'ın değirmeni yavaş döner ama ince ogutur diye..

bu konuları okuyunca da aklıma bergüzar ve halit geliyor
valla adamın yuvası çatır çutur yıkıldı, hatta kadının çocuğunu aldırttılar gayet de mutlular hatta milyonların sevgilisi falanlar.

burada tek yapılması gereken kendi hayatına bakmak maalesef... onalrın hayatı mahvolsa da muhteşem de olsa sonuçta senin hayatın ve yaşadıkların değişmiyor. O yüzden kendin ve çocuğun için ne iyiyse onu yap, gerisi de umurunda olmasın.

Bir kere evli bir adamla sevgili olmakla, evlenip aynı eve girmek aynı şey değil. Öyle iki arada bir derede, iki dirhem bir çekirdek çıkılan randevulara benzemez evlilik. Adamın donlarını yıkayacak, o*ura o*ura uyuduğunu görecek, her türlü pisliğine şahit olacak. Anası danası, sülalesiyle uğraşacak. Zaten mükemmel olsaydı siz boşamazdınız. Merak etmeyin o peri masalı üç güne kabusa dönüşür. Bırakalım evli adamı, kaç yıllık sevgilisiyle aşık olarak evlenip de umduğunu bulamayanlarla dolu bdv. Sizce kaç yıllık karısını aldatan adamla evlilik bal kaymak mı olacak? Hiç sanmıyorum.
Bir tanıdığım kocasını aldattı, gitti evlendi. Sonra ondan da boşandı. İkincisinden de çocuğu vardı üstelik. Kaç çocuğu heba oldu. Sonra bir kadın daha aldattı, kaçtı adama hatta. O da uzun sürmedi, ondan da ayrıldı. Sonra bir tanıdığımızın kocası aldattı, ama boşanmadılar. Fakat epey sürdü, hemen bitmedi. Sonra adam kronik bir hastalığa yakalandı, mahvoldu. Gerçi yine eşi bakıyor, hangisine ceza bilemedim.
Ha bu arada affetmeyi saçma buluyorum. Affedin yaşadıklarınızı sevgiyle kucaklayın vs. gibi kişisel gelişim zırvalıklarına ancak gülüyorum. Ama yok saymanızı önerebilirim. Karşı tarafla tüm iletişimi koparıp öyle yaşayın. Görmezseniz takılmazsınız. Affetmeyin tabi, günü geldiğinde cezasını bulur, uzaktan keyifle izlersiniz inşallah.

valla adamın yuvası çatır çutur yıkıldı, hatta kadının çocuğunu aldırttılar gayet de mutlular hatta milyonların sevgilisi falanlar.

burada tek yapılması gereken kendi hayatına bakmak maalesef... onalrın hayatı mahvolsa da muhteşem de olsa sonuçta senin hayatın ve yaşadıkların değişmiyor. O yüzden kendin ve çocuğun için ne iyiyse onu yap, gerisi de umurunda olmasın.
Gizem Soysaldı idi kadının adı. Ben bile üzülmüştüm uzaktan. Ama onun da bir çocuğu olmuş şimdi, mutlu görünüyor, umarım daim olur.

Valla olmayan yuva yıkılmaz, zaten o yuva da yokmuş ki yıkılmış diyenlere en ters örnek benim ilk evliliğimin aldatma ile bitmesi olabilir. Sorunsuz ama gerçekten 0 sorunlu bir evlilik planlanmış her iki kişinin de isteyerek yaptığı bir bebek ve bebek 3 aylıkken aldatıldığımı öğrenmekle biten bir evlilik var bende.Gayette benim yuvam iki kişi tarafından yıkıldı. Beni çok seven bir adamın bir yabancıya dönüşümünü gözlerimle gördüm ki bu adam doğumdan sonra mutluluktan uçuyordu. Bütün evliliğimiz boyunca birbirimize küsmedik bile.Ama hamilelik ve o sırada babamın hastalığı ve sonrasında vefatı ile ayrı kaldığımız süreçte hormonlarını sahip çıkamadı beyefendi.Sonucta affetmedim ve boşandık.Ha yuva yıkanın yuvası oldu mu ,hayır büyük aşkları maddi manevi sebeplerden dolayı çabucak bitti.Benim ex gitti başkasıyla evlendi 😀

Gizem Soysaldı idi kadının adı. Ben bile üzülmüştüm uzaktan. Ama onun da bir çocuğu olmuş şimdi, mutlu görünüyor, umarım daim olur.

yani.. o kadına hala üzülürüm
hele çocuğu aldırmasını istemeleri bence korkunç ötesiydi...
her şey olabilir başkasını sevebilir de insan ama çocuğu aldırtmak insanlık ayıbı değil mi allah aşkına?
velhasıl onlara bile bir şey olmadı yani
hatta olağan üstü seviliyorlar bile.
Kadın her gün onları düşünse nefretle yok olacakları günü beklese ne olacaktı ki? Neyse evlenmiş çocuğu bile olmuş. En iyisini yapmış kadın bence...

Benim bir arkadaşımın eşi vardı. Ayrıldıkları ilk zamanlar o adam, sürüne sürüne sana gelmek isteyecek demiştim. Çok da inanıyordum.

Adam şimdi hayallerinde bile göremeyeceği güzel bir hayat yaşıyor. Hala inanamıyorum.

Arkadaşım adamı unuttu. Ben unutamadım. Bana dert oldu adamın güzel hayatı.

Benim bir arkadaşımın eşi vardı. Ayrıldıkları ilk zamanlar o adam, sürüne sürüne sana gelmek isteyecek demiştim. Çok da inanıyordum.

Adam şimdi hayallerinde bile göremeyeceği güzel bir hayat yaşıyor. Hala inanamıyorum.

Sonu şaşırtmalı bitti:)

Ayyy evet evet. İnanamıyorum. Bir de örnek çift diyorlar te allam.

unutan kazanıyor zaten
yoksa takipte kalıp o "ah" tutmazsa yandın yani...
he tutanı da var, tutmayanı da var.
Perişan olanı da çok olmayanı da...

yani.. o kadına hala üzülürüm
hele çocuğu aldırmasını istemeleri bence korkunç ötesiydi...
her şey olabilir başkasını sevebilir de insan ama çocuğu aldırtmak insanlık ayıbı değil mi allah aşkına?
velhasıl onlara bile bir şey olmadı yani
hatta olağan üstü seviliyorlar bile.
Kadın her gün onları düşünse nefretle yok olacakları günü beklese ne olacaktı ki? Neyse evlenmiş çocuğu bile olmuş. En iyisini yapmış kadın bence...
Bence de en iyisini yapmış. Bir de çok güzel bir kadın maşallah. Ben çok beğenmişimdir. Buraları görmez ama yazmak istedim niyeyse. Çok güzel gözleri var, ben güzel buluyorum valla. :KK53: Aldatılan kadınların bir kısmı çirkin miyim vs. gibi düşüncelere kapılıyor ama yanlış işte.

Bence yuva yıkanın yuvası olmayacak.Bir kere birbirlerine güvenmryecekler,size yaptığını bana niye yapmasın diye dusunecekler.

X