Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

Sana anlatacağım bir yasanmislik hikayesi yok acikcasi ben ömür denilen yolun yarısını geçmiş bir kadın olarak derimki onların mutsuzluk haberini beklerken sen hayatını kaciracaksin değmez beddua etme iki ağızlı bicaktir gelir sahibini bulur beddua mevlananin bir sozu var kısaca yazmaya çalışayım birisi hayatından çıkmak istiyorsa bırak çıksın yenisine yer açılacaktır

Benim bu konu da gözlemim ve deneyimim şöyle. Ah vah beddua etmek yok. Allah'a havale edip yoluna bakacaksın. İlgilenmeyeceksin ordan burdan takip etmeyeceksin. Çıkıyor bir yerden illaha. Ama yuvasından mı olur işinden mi olur aşından mı olur orası muaamma. Ben kimin en ufak ahını aldıysam aynı acıyla çıktı mesela benden. Ama karşı tarafın ruhu bile duymadı büyük ihtimal.

aramızda da mutlu mutlu yaşayan 2. kadınlar metresler var.bu konuyu okuyunca ne hissettiler valla çok merak ettim

yorum da yapıyorlar yeminle .nikahlı kadına: karışma adamın imam nikahlı eşine.seni ilgilendirmez sen eşine bakk dendiğini gördü bu gözler
Ya bak içime kurt düşürdün şimdi. Ama şaşırmıyorum ben ya. Doğurduğun çocuğa bakmak zorunda değilsin , anne olmak için doğmadık diyen var yani.

Bazı günahların bedelleri bu dünyada ödenemiyor. Çünkü yaptıklarının karşılığı olabilecek bir bedel olamıyor. O nedenle bazı hesaplar (inancınızı bilmiyorum ama) öte dünyaya kalıyor. İbrahim suresi 42.ayette der ki; Sakın zalimlerin yaptıklarından Allah'ı habersiz sanma! Şüphesiz ki (Allah) onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor. İnsanız sonuçta,nefis sahibiyiz,elbette ki dünya gözüyle de acı çektiklerini görmek isteriz ama :) yapacak bişey yok. Allah yardımcınız olsun.

Yan blokta çift girişli 2 daire var karşılıklı 2 komşu ikisi de evli aralarında yasak aşk başlıyor. Kadın hem komşusu ile ilişki yaşıyor ve hem komşusunun karısıyla da kanka. Sonra kendi kocasını 2 küçük çocuğunu bırakıp adamla kaçtılar. Birde çocuk yaptılar uzun yıllar nikahsız yaşadıktan sonra evlendiler şimdi okula giden çocukları var , gayette mutlular. Canımızı her yakan bize her haksızlık yapan insan belasını bulsaydı dünya daha adil biryer olurdu..

Bende cok kotu seyler yasadim banada yapmadiklarini birakmadilar.. hesabim mahsere kaldi.. hakkimi yediler tazminatta kazandim ama hala haklarimi alabilmis degilim.. veeeee galiba emin degilim benim yuvami dagitan eski gorumcede bosanmis.. anne-kiz bir donem hayatimi alt ust etmislerdi.. yanii bu kadarmi kotu edepsiz olur insanlar.. sorsan onlarin gozunde biz kotuyuz..

Oldu oldu, çok güzel oldu hem de. Kimse yuvasında o kadar rahat etmiyordur. Sinir bozucu evet, ama oldu. Artık bağlarını kes, kendi hayatına bak, sürekli gözünü üzerlerine dikmen senden başka kimseye zarar getirmez .

Ya bi şey soracağım konularınıza baktım da eski eşiniz sizi aldatıp aldattığı kişi ile evlenmiyor ki. Boşanmışsınız eski eş barışmaya çalışmış olmayınca da hemen birini bulmuş doğru mu? Yani sizin yuvanızı şu an evleneceği insan mı yıktı?

Diğer konuda da yazdım. 15 senelik evliliğim ihanetle bitti. Beni aldattığı kadınla biz boşandıktan 3 ay sonra evlendi. 7 senedir evliler. Ortak tanıdıklarımız ex eşimin çok mutlu olduğunu ve zenginlediğini söylüyor.
İlahi adaletin bu dünyada tecelli etmesini beklemiyorum. Pusuya yatıp onun hayatını şizofrence takip etmiyorum. Yaşanmış, bitmiş bir şey. Hayatta herşeyin bir sebebi vardır. Beraber iyi günlerde yaşadık. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ex eşimin mutlu olması benden bir şey kaybettirmez. Mutsuz olsa ben bir şey kazanmam.
Ben kendi hayatıma bakıyorum. 2. Eşimle yuvamızda mutlu, huzurlu olmaya odaklandım.

Buyrun size kanlı canlı herkesin tanıdığı bir örnek verelim..."YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ" adlı...

Benimde bir tanıdığım var çiftin çocukları olmuyor diye adam kadını istemiyor zaman ilerliyor çoktan başka bir kadını bulup eve getiriyor kuma niyetine kadın kabul etmedi boşandı ama çok ah etti adamında diğer kadından arka arkaya 4 çocuğu oldu tam hiçbirşey olmadı ahlar tutmadı derkeen adam aniden kalp krizi geçirip vefat etti 4 çocuk ve diğer kadın öylece kala kaldı

Bakınız Bergüzar Korel. Yuva yıktı. Şimdi üçüncü çocuğuna hamile. Maalesef öyle bir şey yok

her zaman ahının çıktığını görmezsin,göremezsin . yapılacak tek şey bağını kesmek ve önüne bakmak. 50 yıl boyunca kötü haberlerini bekleme, sana yazık olur

Evet aldattığı kişi iste dün öğrendim o kişi oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…