- 26 Aralık 2019
- 347
- 521
- 54
-
- Konu Sahibi ShellShock
aramızda da mutlu mutlu yaşayan 2. kadınlar metresler var.bu konuyu okuyunca ne hissettiler valla çok merak ettimBenim bu konu da gözlemim ve deneyimim şöyle. Ah vah beddua etmek yok. Allah'a havale edip yoluna bakacaksın. İlgilenmeyeceksin ordan burdan takip etmeyeceksin. Çıkıyor bir yerden illaha. Ama yuvasından mı olur işinden mi olur aşından mı olur orası muaamma. Ben kimin en ufak ahını aldıysam aynı acıyla çıktı mesela benden. Ama karşı tarafın ruhu bile duymadı büyük ihtimal.
Şşş gizli gizli okuyorlar , çaktırma.aramızda da mutlu mutlu yaşayan 2. kadınlar metresler var.bu konuyu okuyunca ne hissettiler valla çok merak ettim
yorum da yapıyorlar yeminle .nikahlı kadına: karışma adamın imam nikahlı eşine.seni ilgilendirmez sen eşine bakk dendiğini gördü bu gözlerŞşş gizli gizli okuyorlar , çaktırma.
Ya bak içime kurt düşürdün şimdi.yorum da yapıyorlar yeminle .nikahlı kadına: karışma adamın imam nikahlı eşine.seni ilgilendirmez sen eşine bakk dendiğini gördü bu gözler
Çok hakkım yendi dediğine göre?Şimdi siz yuva yıkan mı yıkılan taraf mısınız? Ben anlamadım
Bende cok kotu seyler yasadim banada yapmadiklarini birakmadilar.. hesabim mahsere kaldi.. hakkimi yediler tazminatta kazandim ama hala haklarimi alabilmis degilim.. veeeee galiba emin degilim benim yuvami dagitan eski gorumcede bosanmis.. anne-kiz bir donem hayatimi alt ust etmislerdi.. yanii bu kadarmi kotu edepsiz olur insanlar.. sorsan onlarin gozunde biz kotuyuz..Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Söyledi hacı. AldatılmışÇok hakkım yendi dediğine göre?
Buyrun size kanlı canlı herkesin tanıdığı bir örnek verelim..."YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ" adlı...Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Bakınız Bergüzar Korel. Yuva yıktı. Şimdi üçüncü çocuğuna hamile. Maalesef öyle bir şey yokHanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Evet aldattığı kişi iste dün öğrendim o kişi oldugunuYa bi şey soracağım konularınıza baktım da eski eşiniz sizi aldatıp aldattığı kişi ile evlenmiyor ki. Boşanmışsınız eski eş barışmaya çalışmış olmayınca da hemen birini bulmuş doğru mu? Yani sizin yuvanızı şu an evleneceği insan mı yıktı?