Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

Benim arkadaşım çok mutlu evliliği var sanırken bir anda aldatıldı ve ayrıldı. ayrılır ayrılmaz adam o kadınla evlendi ve kızları oldu. Üzerinden üç yıl geçti. Arkadaşım kendine odaklandı bu süreçte. Onlar mutsuz olsun ahım çıksın diye bekleseydi kendi hayatından çalacaktı

Aldatildiginda, o yuva zaten yuva degildi ki artik. Demek ki bir takim seyler yanlis gidiyormus. O kisi aldatmasa bile, mutlu olunmazmis o kisi ile. Ha bu demek degil ki aldatmanin bahanesi var yada dogruluyorum diye. Kesinlikle degil. Aldatmak çok yanlis birsey. Ancak diger tarafi tüh kaka görmek, sanki aldatma olmasa o evlilik süper harika oldugunu düsünmekte yanlistir.

Negatif duygular ile pozitif his edilmez. Baskalarin hayatlarina bakarak kendi hayatinda asla mutlulugu bulamazsin.

Ben kimsenin birilerinin yuvasini yıktığını dusunmuyorum acikcasi boyle konularda. Ortada dogru durust bir evlilik ve yuva olsa yikilmazdi. Başkasina gidiliyorsa o evlilik zaten bitmiş sadece sizin haberiniz yokmuş.
Başa gelince elbette öfke duymaniz ve mutsuz olmalarini istemeniz doğal ama mutlu olan da var olmayan da kişilerle alakali, yuva yikmayla degil.

Not: Kimsenin kocasini filan almadim.

Bnde aldatıldım ve ayrıldım. Bna da sizin bu merak ettiğimiz sorunun cevabını söylüyorlar..
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ
BAK GÖR NELER GELECEK BAŞINA
DAHA BU İYİ GÜNLERİ
YANLIZ KALACAK.........
Gibi gibi bni rahatlatmak adına kurulan bir çok beklentili cümleler. Ama bunlar bni ilgilendirmiyor ki, Bn kalan ömrümü onun başına ne gelecek diye hebamı edicem. Ne sevinip ne üzülürüm. Öyle birini tanımadım sayıyorum. Geçen covit olmş, arkadaşlarım İnş geberir dediler... Bn hayır annesi var, ona evlat acısı vermesin dedim.
Ben onun adının üstüne bir çizgi çektim.

Eski eşiniz sizi aldattığı kişi ile mi evleniyor ?

Arada başka biriyle tanışıp evlenme kararı almıştı sanki

Yuva yıkanın yuvası olmaz, züğürt tesellisi gibi birşey bence. Etrafımda bir çift var, çokta rezillik yaşadılar adam evliyken yaşadıkları ilişkiyle ama sonra evlendiler, çocukları oldu, işleri büyüdü, dışardan gayet mutlu gözüküyorlar.

Sizin yapacağınız en iyi şey kendinize, hayatınıza odaklanmak olur eski eşin mutsuz olduğu günleri beklemek yerine.

O kadınmış işte evleneceği kişi.

Bu konuyu detayli anlatsaniz keske. Şöyle şöyle dedi, böyle oldu gibisinden

Yakın tanıdığımın iş arkadaşıyla, kocası aşk yaşamışlar. Ta ki kendi evinde basana kadar. Sonra boşadı tabi. Bi kaç ay sonra duyduk ki birlikte olduğu kadın hamileymiş. Yani hesaplara göre gebe kalma olasılığı adam evliykene denk düşüyor. Neyse gebeliğin ilerleyen aylarında nikah kıydılar. Nikahın yarısı gün adam kaza sonucu hayatını kaybetti. Daha cok gördüğümüz olaylar var da. İçlerinde benim en çok etkilendiğim budur.

O kadınmış işte evleneceği kişi.
Arada sizinle de barışmak istemişti değil mi

Aldatılmanin haricinde de sıkıntılı biriydi eşiniz, kumar, sorumsuzluk da vardı.

Aslında bitmesi gereken bir evliliği zorluyordunuz. Herşey güzeldi de bitti gibi hayıflanacağiniz fazla şey yok.

Kadın çeksin şimdi eski eşin tümünü, bosverin.

Kimse kimsenin yuvasını yıktıgı yok bence. Bu konulara farklı pencereden bakıyorum. Aldatıldıysanız eger ortada bir yuva yokmus meger. Sizinle mutsuz olan bir baskasıyla mutlu olabilir. Sizinle mutlu olan bir baskasıyla mutsuz olabilir o yüzden oturup bunların hicbirini düsünmeyin.

Bu konuyu detayli anlatsaniz keske. Şöyle şöyle dedi, böyle oldu gibisinden

Burdan tanidik cikar diye detayli yazamiyorum, cünkü dizi konuzu cikacak birsey. Sadece söyle söyliyebilirim: Adamin ölüm sekline kadar tuttu. O yüzden ben bir insanin ahindan korkarim.

Allah yarina birakir yanina birakmaz elbet gorur onlar gununu uzulme

Burdan tanidik cikar diye detayli yazamiyorum, cünkü dizi konuzu cikacak birsey. Sadece söyle söyliyebilirim: Adamin ölüm sekline kadar tuttu. O yüzden ben bir insanin ahindan korkarim.
Ne yalan soyleyeyim ben cok mutlu oldum mağdur kadının içinin sogumasina. Aldatmak cok kötü evet burada herkesle hemfikiriz. Ama bu adam aldatmayi da aşmış, davullu zurnali düğün yapmış evli oldugu halde. Ne yaşamışsa haketmiş. Yilanlarla boğuşuyordur umarim mezarinda.

Büyük ihtimalle. Ben ilk esinin ve cocuklarinin aglamasina sahit oldum bir kere. Bazen halen aklima gelip icim sizliyor. Insanlar birseyleri yaparken gerektigi sekilde yapmayi bilmiyor. Ilk esi adam ölünce yinede beddua ettigine üzülmüs. Adamin yasadiklarini hak etmediginden degil, ama.kendisine aslinda yakistiramadi.

Cok saglikli ve mutludur umarim su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…