- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
-
- Konu Sahibi ShellShock
Bnde aldatıldım ve ayrıldım. Bna da sizin bu merak ettiğimiz sorunun cevabını söylüyorlar..Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
O kadınmış işte evleneceği kişi.Eski eşiniz sizi aldattığı kişi ile mi evleniyor ?
Arada başka biriyle tanışıp evlenme kararı almıştı sanki
Yuva yıkanın yuvası olmaz, züğürt tesellisi gibi birşey bence. Etrafımda bir çift var, çokta rezillik yaşadılar adam evliyken yaşadıkları ilişkiyle ama sonra evlendiler, çocukları oldu, işleri büyüdü, dışardan gayet mutlu gözüküyorlar.
Sizin yapacağınız en iyi şey kendinize, hayatınıza odaklanmak olur eski eşin mutsuz olduğu günleri beklemek yerine.
Bu konuyu detayli anlatsaniz keske. Şöyle şöyle dedi, böyle oldu gibisindenSöyle söyliyim. Biri esini aldatip baska bir kadina hala evliyken (imam) nikah kiydigi gibi davullu zurnali dügün yapti. Ilk esi bosandi tabi. Ama o acilar icinde adama bir beddua yapti. O beddua seneler sonra bir tuttu. Ama ne tutmasi. Ben kimsenin ahini böyle almak istemem.
Ek not: yine beddua etmemeye gayret edin
Yakın tanıdığımın iş arkadaşıyla, kocası aşk yaşamışlar. Ta ki kendi evinde basana kadar. Sonra boşadı tabi. Bi kaç ay sonra duyduk ki birlikte olduğu kadın hamileymiş. Yani hesaplara göre gebe kalma olasılığı adam evliykene denk düşüyor. Neyse gebeliğin ilerleyen aylarında nikah kıydılar. Nikahın yarısı gün adam kaza sonucu hayatını kaybetti. Daha cok gördüğümüz olaylar var da. İçlerinde benim en çok etkilendiğim budur.Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Arada sizinle de barışmak istemişti değil miO kadınmış işte evleneceği kişi.
Bu konuyu detayli anlatsaniz keske. Şöyle şöyle dedi, böyle oldu gibisinden
Allah yarina birakir yanina birakmaz elbet gorur onlar gununu uzulmeHanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Ne yalan soyleyeyim ben cok mutlu oldum mağdur kadının içinin sogumasina. Aldatmak cok kötü evet burada herkesle hemfikiriz. Ama bu adam aldatmayi da aşmış, davullu zurnali düğün yapmış evli oldugu halde. Ne yaşamışsa haketmiş. Yilanlarla boğuşuyordur umarim mezarinda.Burdan tanidik cikar diye detayli yazamiyorum, cünkü dizi konuzu cikacak birsey. Sadece söyle söyliyebilirim: Adamin ölüm sekline kadar tuttu. O yüzden ben bir insanin ahindan korkarim.
Ne yalan soyleyeyim ben cok mutlu oldum mağdur kadının içinin sogumasina. Aldatmak cok kötü evet burada herkesle hemfikiriz. Ama bu adam aldatmayi da aşmış, davullu zurnali düğün yapmış evli oldugu halde. Ne yaşamışsa haketmiş. Yilanlarla boğuşuyordur umarim mezarinda.
Cok saglikli ve mutludur umarim su an.Büyük ihtimalle. Ben ilk esinin ve cocuklarinin aglamasina sahit oldum bir kere. Bazen halen aklima gelip icim sizliyor. Insanlar birseyleri yaparken gerektigi sekilde yapmayi bilmiyor. Ilk esi adam ölünce yinede beddua ettigine üzülmüs. Adamin yasadiklarini hak etmediginden degil, ama.kendisine aslinda yakistiramadi.
Cok saglikli ve mutludur umarim su an.