- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
-
- Konu Sahibi ShellShock
Şimdi siz yuva yıkan mı yıkılan taraf mısınız? Ben anlamadımHanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolarŞimdi siz yuva yıkan mı yıkılan taraf mısınız? Ben anlamadım
Bir adam parayı bulunca kaç yıllık eşini boşayıp İtalyan bir kadınla evleniyor maalesef eski karısı meme kanseri oluyor bu arada ve vefat ediyor daha sonra italyan hanım bu adamı bırakıyor adam da iflas ediyor hiçbir şeyi kalmıyor şu an kurye olarak hayatını sürdürüyor yapayalnız bir şekildeHanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Allah yarina biraksada yanina birakmaz..Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Ağlarım ama bu yorumaBirbirlerine hiçbir zaman güvenip huzurlu olamayacaklar emin olun. Çünkü ikisi de biliyor ki bir insanı aldattılar. Sürekli mutlu fotolar atacaklar inanmayın hepsi sahte. Eminim ki bu yaşadıklarınız size bir vesile olacak ve bütün mutsuzluklarınızı unutturacak güzel bir aile kuracaksınız.Bırakın pisliklerinde boğulsunlar
Mutlu olabilirler. Bu dünyada çıkmaz öbür dünyada çıkar bilemezsiniz. ilahi adalet herkese göre farklı işler. Onların evlenmesi ve mutluluğuna üzülüp kahredeceğinize kendi hayatınıza odaklanmalısınızAllah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Hiç ağlamayın insanın en savunmasız olduğu yer yuvasıdır. Ona ihanet edebilecek bir alçaktan kurtulmuşsunuz ne mutlu size mutluluk göz yaşlarınız olsun. Sizin mutlu olmanız için dua edeceğimAğlarım ama bu yoruma
Sizin yuvanızın temeli sağlam değilmiş ki yıkılmış. Kendi işinize hayatınıza bakın , bundan sonraki haklarınızı yedirmeyin.Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Cok teşekkür ederim ne güzel kalbiniz varHiç ağlamayın insanın en savunmasız olduğu yer yuvasıdır. Ona ihanet edebilecek bir alçaktan kurtulmuşsunuz ne mutlu size mutluluk göz yaşlarınız olsun. Sizin mutlu olmanız için dua edeceğim