Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu

Şimdi siz yuva yıkan mı yıkılan taraf mısınız? Ben anlamadım

Evet yuva yıkıp yuva kuran hala yıkılmamışını da duydum
Yuva yıkıp yuva kurup yıkılanı da duydum
Her yuva yıkanın yuvası bozulmuyor bence böyle hikayelerden umutlanmamak lazım
Gün gelir hesap döner efsanesi 1900lü yıllarda kaldı 2000 yıllarına giremedi diye düşünüyorum, şimdilerde hak yiyen kötülük fitnelik yapan daha bi mutlu

Bir tanıdığımız, bekarken aynı köyden evli bir adamla konuşuyordu, bir çok olay yaşandı, evli olan adam eşinden ayrılmadı tabi, daha sonra bu bekar olan x bir akrabasıyla evlendi fakat evlendikten neredeyse 10 sene sonra eşinin ilgisizliği vs dolayı eşini aldattı, yakalandı ve ayrıldı. Şimdi evlenmedi, kvsi vs tekrar oğullarıyka evlenmelerini istiyor ama evlenmiyorlar.

Bir adam parayı bulunca kaç yıllık eşini boşayıp İtalyan bir kadınla evleniyor maalesef eski karısı meme kanseri oluyor bu arada ve vefat ediyor daha sonra italyan hanım bu adamı bırakıyor adam da iflas ediyor hiçbir şeyi kalmıyor şu an kurye olarak hayatını sürdürüyor yapayalnız bir şekilde

Üzüntünüzü anlıyorum ama bunu sağlıklı bulmuyorum. Yuva yıkanın yuvasının olmadığını da gördüm gayet olduğunu da gördüm. Burası her hesabın kesildiği bi dünya değil. O yüzden buna tutunmak yerine kendi hayatınıza odaklanmanız tamamen bu konuyu unutmanız sizin faydanıza olur.

Birbirlerine hiçbir zaman güvenip huzurlu olamayacaklar emin olun. Çünkü ikisi de biliyor ki bir insanı aldattılar. Sürekli mutlu fotolar atacaklar inanmayın hepsi sahte. Eminim ki bu yaşadıklarınız size bir vesile olacak ve bütün mutsuzluklarınızı unutturacak güzel bir aile kuracaksınız.Bırakın pisliklerinde boğulsunlar

Ağlarım ama bu yoruma

Allah korusun benim yuvayı yıktılar şimdi evleniyolar
Mutlu olabilirler. Bu dünyada çıkmaz öbür dünyada çıkar bilemezsiniz. ilahi adalet herkese göre farklı işler. Onların evlenmesi ve mutluluğuna üzülüp kahredeceğinize kendi hayatınıza odaklanmalısınız

Söyle söyliyim. Biri esini aldatip baska bir kadina hala evliyken (imam) nikah kiydigi gibi davullu zurnali dügün yapti. Ilk esi bosandi tabi. Ama o acilar icinde adama bir beddua yapti. O beddua seneler sonra bir tuttu. Ama ne tutmasi. Ben kimsenin ahini böyle almak istemem.
Ek not: yine beddua etmemeye gayret edin

Var
Kadının biri hep bize gelirdi küçükken mosmor olmuş bacaklarini gösterirdi anneme kocam beni demirle dövüyor yakıyor deyip ağlardı kadinin yaşlı bir babasından başka kimsesi yoktu

Mahallenin kızı bunun kocasıyla aşk yaşadı .adam içerdi dama çıkıp bağırirdı sizin kizinizdan bebek yaptım denize attım küfürler havada uçuşuyor kızın babası silahla kapıya dayanıyor o adam arabayla ezmeye çalısiyor Teksas gibi mahalleydi.

Sonra mahallemizin kizi bu adamla! Kaçtı 1 kaç ay sonra babasının evine ozleyip gitti diye kadını baraj yolunda yanılmıyorsam öldüresiye dövdü ve hamileydi karnına taşlarla vurdu .o kızı canlı canlı gördüm yüzü taninmicak haldeydi gazeteye çıktı öyle dehşet bir haldeydi

Bu adamla ! tekrar barışti yine dayaklar küfürler daha neler neler şimdi 2 çocukla baba evinde . duyduğuma göre her haltı yemiş kadın satıcılığı torbacilik müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

O ilk karısını gördüm kadının yüzüne nur inmiş sanki öyle mutlu .iyikide hapise girdi dedi yoksa bizide öldürdü dedi.simdi kaynanasiyla yaşıyor.

Buna yuva yıkmak denirmi bilmem ama bile bile lades oldu halbuki mahallenin kızı karısına bunlari yaptığını biliyordu .öyle bir hale getirdiki onu ilk karisindan beter bı hale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…