- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.931
-
- Konu Sahibi ShellShock
Aman ayak yapıyor, abla olurmuş da bilmem ne. Evlensin de görürüm o ablayı. Gölge etmesin yeter, kalsın onun ablalığı.Önce o adama eş olabilsin de ablalığa sonra bakar artık.
Annesi olan bir çocuğa samimiyetsiz bir şekilde "ablalık" yapmaya kalkılmasına da ben uyuz oluyorum.
Şimdi bana çoğu kişi kızar, ama kocamın beni aldattığı kadının çocuğuma yaklaşmasını ben istemezdim şahsen. Çocuğum için uygun bir örnek değil bu birincisi, ikincisi ise zaten bir annesi var ikinci bir namzete ihtiyaç yok.
Yüzde doksanı zaten istemiyor bile çocukları. Şimdi bu ayakları yapıyor iki güne bıkar, istemez zaten.Aman ayak yapıyor, abla olurmuş da bilmem ne. Evlensin de görürüm o ablayı. Gölge etmesin yeter, kalsın onun ablalığı.
Joly sen şimdi ki herifi naptın kız ondan haber ver.Bende cok kotu seyler yasadim banada yapmadiklarini birakmadilar.. hesabim mahsere kaldi.. hakkimi yediler tazminatta kazandim ama hala haklarimi alabilmis degilim.. veeeee galiba emin degilim benim yuvami dagitan eski gorumcede bosanmis.. anne-kiz bir donem hayatimi alt ust etmislerdi.. yanii bu kadarmi kotu edepsiz olur insanlar.. sorsan onlarin gozunde biz kotuyuz..
size şu kadar yazayım .Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
Haklısın..ben de istemem doğrusu.Önce o adama eş olabilsin de ablalığa sonra bakar artık.
Annesi olan bir çocuğa samimiyetsiz bir şekilde "ablalık" yapmaya kalkılmasına da ben uyuz oluyorum.
Şimdi bana çoğu kişi kızar, ama kocamın beni aldattığı kadının çocuğuma yaklaşmasını ben istemezdim şahsen. Çocuğum için uygun bir örnek değil bu birincisi, ikincisi ise zaten bir annesi var ikinci bir namzete ihtiyaç yok.
O Yuva kaya bey ile kurulduğu için olmamıştır . Yoksa gayette güzel oluyor net. Maalesef durum buBuyrun size kanlı canlı herkesin tanıdığı bir örnek verelim..."YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ" adlı...
Eki Görüntüle 2913868
Valla benim inancıma göre kime ne yaşattıysan yaşamadan almazmış Allah canını...Bunu baska (kadına-erkekeğe) yaşatanları Allah'a havale ediyorum...O birşekilde çıkar onun hayatından o yuvadan sınanmazsa baska bırseyden sınanır ama illaki sınanır...O Yuva kaya bey ile kurulduğu için olmamıştır . Yoksa gayette güzel oluyor net. Maalesef durum bu
Metres falan yazma ceycey, sonra metresi çok şekilci bulanlar çıkıyor. Erkekler için neden böyle kalıplar yokmusmus...aramızda da mutlu mutlu yaşayan 2. kadınlar metresler var.bu konuyu okuyunca ne hissettiler valla çok merak ettim
Nihalim, o evlilikler bir nevi ortaklık gibi oluyor aslında. “Birlikte bir halt yedik, açığa da çıktı, evliliğim de konforluydu aslında, bu rahatı x ile devam ettiririm…” düşüncesindeki erkekle, buna ortak olan ve çıkarları doğrultusunda erkeği yönlendiren diğer kadın evleniyor… Senin eski eşin küçük bir servet kazansa kaç yazar, ben o kadının yerinde olsam “beni ne zaman bir başkası için terk edecek.” ya da “maddi manevi hep vermem gerekecek ki adamı elimde tutayım” kaygısından uyuyamazdım! Çünkü tatlım, senin eski kocan karaktersiz! Sen rahat uyuyorsun ama değil mi, mis gibi kocana sarılıp ? Allah bozmasın, kimin kazanıp kimin kaybettiği her zaman yakın vadede bilinmiyor. Benim eski eş beni aldatmadı ama aklına hayaline gelmez psikolojik şiddete maruz kaldım. Günün sonunda ikimizde başkalarıyla evliyiz, üzerinden de yıllar geçti ama tahmin et bu nisan ayı başında telefonda ağlayan hangimiz ? Allah var, ve hikmetinden de sual olunmuyor. Sen ben hakkımızı helal etsek, mutlu olsunlar desek bile bir de Allah’ın hakkı var, sen davacı olmasan da kamu davası açılması gibi :) Seni tanımasam da seviyorum, umarım çok mutlu olursun
Onlara daha güzel kalıplar var da, ban yiyoruz.Metres falan yazma ceycey, sonra metresi çok şekilci bulanlar çıkıyor. Erkekler için neden böyle kalıplar yokmusmus...
Forumda din konuşmak yasak ama bu yanlış bir cümle. Boşanmak Allah’ın nefret ettiği mübahtır.Evlenmek farz boşanmak sünnet
tamm sen öle diosanForumda din konuşmak yasak ama bu yanlış bir cümle. Boşanmak Allah’ın nefret ettiği mübahtır.