- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Canım orası öyle. Ama benim durumum farklı. Bu kadın benim eşimi zamanında boşamış borç yüzünden. Aradan zaman geçmiş Ben tanıştım eşimle evlendim. Bu kadın çocukları örgütledi. Kendisi kanserim diye yalan uydurdu her şeyi yapti. Yeni gelindim bir huzur vermedi. Sonra da eşimi bir guzel yanina aldi.
Evet malesef varmış. Ben anlayamamışım.Esinin akli yokmu, sadakat kavramini bilmiyormu? Ben öyle "ayirtti" olayina inanmiyorum. Biri en büyük çabalar ile bile seni "ayirtabilir"mi? Hayir ben evliyim dersin degil mi? Esin niye bunu diyemedi? Cok üzgünüm fakat esin, senin ile evlendiginde halen ex esine karsi duygulari vardi.
Yorumunuza katıldığım nokta : Evet bir kadına altına yatmak denmemeli, sanki erkek suçsuz da kadın suçlu gibi görünüyor"Altına yatmak" ne demek ya ne kadar çirkin ifadeler kullanıyorsunuz. Bi kadının bi adamla sevişmesi, "altına yatmak" mi demek? Erkek için de benzer bi deyiminiz vardır umarım.
Yorumunuza katıldığım nokta : Evet bir kadına altına yatmak denmemeli, sanki erkek suçsuz da kadın suçlu gibi görünüyor
Katılmadığım nokta ise : Adam hatalı tabiiki ama evli adamla ilişkiye giren kadına ben altına yatmaktan daha ağır ithamı hakettiğini düşünüyorum. O yüzden bu ifade çirkin değil cuk oturmuş.
AminBöyle kadınlarında böyle adamlarında allaah bin belasını versin
Tabiki doğru. Bir aradalar.Eşiniz eski eşinin yanına polis zoruyla mi gitti yoksa kadın esinizi yanına alirken çikolata verip mi kandirdi?
Eşinizin bal gibi de aklı, fikri ve belki de gönlü kaymış eski eşine.
Siz de böyle yaparak adama paylaşılamayan adam unvanını verip totosunu kaldirmissiniz.
Farklı düşüncelerdeyiz. Yalnızca buna saygı duyarımBaşka bi ifade kullanılsaydı belki hak verebilirim ama bu öyle bi ifade değil maalesef. "Altına yatmak" , evli erkeklerle birlikte olan kadinlar için değil, herhangi bir erkekle seks yapan kadını aşağılamak için kullanılan bisey , konu sahibi de kadını tam olarak bununla vurmaya çalışmış kendince. Ben bu durumda "ama.konu sahibi hakli" diyemem
Konu fake dir inss
Kadın niye size baktırıyor kocasının ig hesabuna?
İntikam almaya gerek yok mahkemeye sunsun o yazısmaları,alsın nafakasını tazminatını o kadın 5 duruyo mu bakalım.
Bosanacak yani baska bi cözüm yok
Alsin delilleri mahkemeye basvursun bosansin boyle intikam alsin gidipde ne ugrasacak kadinla adam arkadasiniz evden gitsin istiyormus zaten asikmis gibi numarada yapmiyormus
delıllerı alsın hem kadına hem adama maddı manevı dava acsın arkadasınız
bukadar basıt .
sız karısmayın kadına ne ulasıyorsunuz arkadasınız aldatılan .
yakın arkadasım bu sekılde aldatıldıgını ıspatladıArkadaşlar facebook, instagram gibi şifre ile girilen sosyal medya araçlarındaki mesajlar, kişilerin kendisinden gizli alınmış ses ve görüntü kayıtları mahkemeye delil olarak sunulamaz, özel hayatın ihlali kabul ediliyor, bu durumda eşi değil hanımefendinin kendisi suçlanıp ceza davası bile açılabilir.
Birden gözümde canlandıyakın arkadasım bu sekılde aldatıldıgını ıspatladı
hatta adamın bırlıkte oldugu dıger kadın adamın evlı oldugunu bıle bıle bırlıkteyse o kadına da tazmınat davası acılabılıyormus arkadasım hem adama hem kadına o goruntulerle dava actı
kımse arkadasımı suclamadı zaten suclasaydıda aldıgı tazmınat fazlasıyla yeterdı bırde yemek ısmarlardı ustune sanırım
oyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmenBirden gözümde canlandı, “ vay canısınaaaaa “ dedim
Kız dur beynim yandı ikincilerden bi daha okucamoyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen
kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup
rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sokbende vardım da mahkemede ay cok gulmustum
Mesajları in ekran görüntüsünü alıp boşanma davası açsın ve kurtulsun o pislikten kadını da iş yerinde rezil ederdim ben.olsam kimsenin yüzüne bakamasın evli kaldığı sürece o kadın gider başkası gelir asıl sorun adamda çünküÇok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı
kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..
şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..
bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!
daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış
çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?
neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???
o kadın dediği karısı ya karısı..
erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...
fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.
bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?
bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan
şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.
ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum
tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti
acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Ay rezalet , ama valla oh iyi olmuş dedim . Darısı tüüüüm aldatılanların ve aldatanların başına inşAllahoyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen
kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup
rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sokbende vardım da mahkemede ay cok gulmustum