YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

Esinin akli yokmu, sadakat kavramini bilmiyormu? Ben öyle "ayirtti" olayina inanmiyorum. Biri en büyük çabalar ile bile seni "ayirtabilir"mi? Hayir ben evliyim dersin degil mi? Esin niye bunu diyemedi? Cok üzgünüm fakat esin, senin ile evlendiginde halen ex esine karsi duygulari vardi.

her ne kadar arkadaşınız bilgisayara bak desede sizin bunu yapmanız en büyük yanlış.ortada sizi ilgilendiren bir durum yok ki.
sizin yapabileceğiniz en fazla şey arkadaşınıza destek olmak ve onu doğru yönlendirmek.
avukat olan ya da konu ile ilgili bilgisi olanlar yanlışım varsa lütfen düzeltsin.bildiğim kadarıyla 2018 yılında çıkarılan bir kanunla aldatılan kadın/erkek 3. şahsa dava açamıyor.
çünkü sadakat yükümlülüğü eşler arasındadır ve 3.şahsı ilgilendirmez.
eşin muhattabı eştir.
yani sadece bu kadın/erkek benim yuvamı yıktı gibi bir dava konusu yok.(bildiğim kadarıyla)
ama 3.şahıs aldatılan şahısa tehdit,hakaret gibi şeylerde bulunduysa ve bu ispatlıysa sadece o konuda dava açılabilir sanıyorum.
kadını rezil etmek vs gibi şeyler en fazla arkadaşınızı daha fazla yıpratır.daha da bir şey olmaz.kadında adamda zaten rezilin önde gideni.daha neyin rezilliğini yaşayacaklar anlamadım

Evet malesef varmış. Ben anlayamamışım.

"Altına yatmak" ne demek ya ne kadar çirkin ifadeler kullanıyorsunuz. Bi kadının bi adamla sevişmesi, "altına yatmak" mi demek? Erkek için de benzer bi deyiminiz vardır umarım.
Yorumunuza katıldığım nokta : Evet bir kadına altına yatmak denmemeli, sanki erkek suçsuz da kadın suçlu gibi görünüyor
Katılmadığım nokta ise : Adam hatalı tabiiki ama evli adamla ilişkiye giren kadına ben altına yatmaktan daha ağır ithamı hakettiğini düşünüyorum. O yüzden bu ifade çirkin değil cuk oturmuş.

Güldürdün beni adama anasından doğduğuna pişman oldu ayrıca hiç boşanmak istemedi isteseydi kadın gene boşamazdı kıza biz arkadaşları olarak sorduk öyle ezik bir tip değil hayır dedi o istediği zaman değil ben istediğim zaman dedi ve o kadar güçlü dimdik durdu dağılmadı bile ailesi zengin hali vakti yerinde arkasında durdular kızlarının ama o benim çocuklarımın babaları ile büyüyecek dedi değişik bir bakış açısı demir gibi sinir ister herkesin harcı değil

Başka bi ifade kullanılsaydı belki hak verebilirim ama bu öyle bi ifade değil maalesef. "Altına yatmak" , evli erkeklerle birlikte olan kadinlar için değil, herhangi bir erkekle seks yapan kadını aşağılamak için kullanılan bisey , konu sahibi de kadını tam olarak bununla vurmaya çalışmış kendince. Ben bu durumda "ama.konu sahibi hakli" diyemem

İyi de instagram uygulamadan açılmadığı zaman dm mesaj kutusu çıkmaz ki, onun için telefondan tabletten uygulama ile giriş yapılması gerekir. Bilgisayardan dm ye bakılmaz

Tabiki doğru. Bir aradalar.

Ben bu durumda kadında değil hatayı erkekte ararım. Arkadaşınıza söz veren kadın değil ki kocası. Evet evli erkekle beraber olmak şeref yoksunluğu gerektirir ama kişiyi ilgilendirir. Erkeğin eşine sadık olması gerekiyor.

"Yuva yıkan kadın" diye bir şey yoktur. Yuvayı ne aldatıldığı için boşanan eş yıkmış olur ne de 2. kadın.
Yuvayı yıkan erkektir ve aldatmayı kafasına koyduğu an ortada bir yuva kalmamış olur zaten. 2. kadının kim olduğu önemli değil, sorun adamda.

"Ekmeklerine yağ sürmeyeyim" diyerek boşanmayıp bu adamı midesi alacaksa sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Ama yapması gereken delillerle birlikte boşanma davası açmak ve adamın donuna kadar almak.

Farklı düşüncelerdeyiz. Yalnızca buna saygı duyarım

Alsin delilleri mahkemeye basvursun bosansin boyle intikam alsin gidipde ne ugrasacak kadinla adam arkadasiniz evden gitsin istiyormus zaten asikmis gibi numarada yapmiyormus
delıllerı alsın hem kadına hem adama maddı manevı dava acsın arkadasınız
bukadar basıt .
sız karısmayın kadına ne ulasıyorsunuz arkadasınız aldatılan .

Arkadaşlar facebook, instagram gibi şifre ile girilen sosyal medya araçlarındaki mesajlar, kişilerin kendisinden gizli alınmış ses ve görüntü kayıtları mahkemeye delil olarak sunulamaz, özel hayatın ihlali kabul ediliyor, bu durumda eşi değil hanımefendinin kendisi suçlanıp ceza davası bile açılabilir.

yakın arkadasım bu sekılde aldatıldıgını ıspatladı
hatta adamın bırlıkte oldugu dıger kadın adamın evlı oldugunu bıle bıle bırlıkteyse o kadına da tazmınat davası acılabılıyormus arkadasım hem adama hem kadına o goruntulerle dava actı

kımse arkadasımı suclamadı zaten suclasaydıda aldıgı tazmınat fazlasıyla yeterdı bırde yemek ısmarlardı ustune sanırım

Birden gözümde canlandı , “ vay canısınaaaaa “ dedim

Birden gözümde canlandı , “ vay canısınaaaaa “ dedim
oyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen
kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup

rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sok bende vardım da mahkemede ay cok gulmustum

Kız dur beynim yandı ikincilerden bi daha okucam

Mesajları in ekran görüntüsünü alıp boşanma davası açsın ve kurtulsun o pislikten kadını da iş yerinde rezil ederdim ben.olsam kimsenin yüzüne bakamasın evli kaldığı sürece o kadın gider başkası gelir asıl sorun adamda çünkü

Ay rezalet , ama valla oh iyi olmuş dedim . Darısı tüüüüm aldatılanların ve aldatanların başına inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…