- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
Erkek çooook suçlu değil, erkek şeref yoksunu biri. Kadın gökten zembille inmedi adama. Adam aradı buldu, karısını utanmadan aldattı. Kadın için yazılacak şeyler benim terbiyeme uygun değil ama adam için sadece çoook suçlu demek çok yanlış.Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı
kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..
şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..
bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!
daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış
çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?
neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???
o kadın dediği karısı ya karısı..
erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...
fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.
bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?
bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan
şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.
ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum
tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti
acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı
kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..
şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..
bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!
daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış
çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?
neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???
o kadın dediği karısı ya karısı..
erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...
fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.
bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?
bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan
şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.
ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum
tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti
acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Yani adam hala eşiniz miMerhabalar benim eşimin ikinci evliliği benimde ilk evliliğimdi eşim ilk eşinden boşandıktan çok sonra benimle tanisti. Eşimin ilk eşi de biz evliyken duygu sömürüsü yapıp çocuklarını kullanarak biraz da kadinligini kullanıp benim eşimi ayarttı. Bunun üzerine ben de o kadının babasına ulaştım. Köye ulaştım iş yerine ulaştım. Ciğerimin yangınıyla her şeyi yaptım. Arkadaşınız boşanır boşanmaz bilmem ama o kadınların burnundan getirsin.
O kadın olmasa başkası olur, o kadın mı yıkıyor yuvasını ne saçma şekilde düşünüyorsunuz, kadın ayarttı yani, kadın arsız. Adam resmen aranıyor, daha kadını rezil edelim derdindeesiniz. Adam zaten arkadaşını istemiyor aldatıyor, bence arkadaşın uzatmasın kendine değer versin
Hayır ex eşim boşanma aşamasındayız.Yani adam hala eşiniz mi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben aldatma olayında bütün suçu kadına atma mantığını anlamıyorum. Kadın adamın zorla ırzına geçmiyor sonuçtaHayır ex eşim boşanma aşamasındayız.
Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister
Canım orası öyle. Ama benim durumum farklı. Bu kadın benim eşimi zamanında boşamış borç yüzünden. Aradan zaman geçmiş Ben tanıştım eşimle evlendim. Bu kadın çocukları örgütledi. Kendisi kanserim diye yalan uydurdu her şeyi yapti. Yeni gelindim bir huzur vermedi. Sonra da eşimi bir guzel yanina aldi.Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben aldatma olayında bütün suçu kadına atma mantığını anlamıyorum. Kadın adamın zorla ırzına geçmiyor sonuçta
Kızdan intikam alınmış iyi güzel de adama nooldu?
Yaa var ya ben erkek olsaydım sırf şu iki kadın arasında paylaşılamamak, her zamankinden çok daha fazla değer görmek için karımı aldatırdım herhalde, oooh canıma minnet her mku yiyip yiyip birde üzerine benim için kavgalar, intikamlar.... Azcık dırdır ve bi süre sıcak evimden olmak da olmayaydı kurardım haremi....
Adamla hala evlilermiş.
Eşiniz eski eşinin yanına polis zoruyla mi gitti yoksa kadın esinizi yanına alirken çikolata verip mi kandirdi?Canım orası öyle. Ama benim durumum farklı. Bu kadın benim eşimi zamanında boşamış borç yüzünden. Aradan zaman geçmiş Ben tanıştım eşimle evlendim. Bu kadın çocukları örgütledi. Kendisi kanserim diye yalan uydurdu her şeyi yapti. Yeni gelindim bir huzur vermedi. Sonra da eşimi bir guzel yanina aldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?