YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı

kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..

şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..

bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!

daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış

çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?

neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???

o kadın dediği karısı ya karısı..

erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...

fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.

bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?

bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.

ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti

acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Erkek çooook suçlu değil, erkek şeref yoksunu biri. Kadın gökten zembille inmedi adama. Adam aradı buldu, karısını utanmadan aldattı. Kadın için yazılacak şeyler benim terbiyeme uygun değil ama adam için sadece çoook suçlu demek çok yanlış.

Yastık değişir kader değişmez.. Kanıtlasın ihanetini alsın nafakasını otursun evinde.. Rabiimin cezası kadar kuvvetli bir ceza yoktur....

Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı

kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..

şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..

bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!

daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış

çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?

neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???

o kadın dediği karısı ya karısı..

erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...

fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.

bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?

bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.

ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti

acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü

Konuşmaları delil olarak gösterip maddi manevi tazminatla boşanma davası açın acil bence

Merhabalar benim eşimin ikinci evliliği benimde ilk evliliğimdi eşim ilk eşinden boşandıktan çok sonra benimle tanisti. Eşimin ilk eşi de biz evliyken duygu sömürüsü yapıp çocuklarını kullanarak biraz da kadinligini kullanıp benim eşimi ayarttı. Bunun üzerine ben de o kadının babasına ulaştım. Köye ulaştım iş yerine ulaştım. Ciğerimin yangınıyla her şeyi yaptım. Arkadaşınız boşanır boşanmaz bilmem ama o kadınların burnundan getirsin.
Yani adam hala eşiniz mi

Bütün mesajları alın önce mahkemeye verin
Ardından kadının iş yerine de yayın bu durumu.
Üyenin biri yazmış adam ona tazminat verdikten vs. sonra duracak mı diye çok dogru.
Burada arkadaşınıza üzülmeyin şükretsin bu adamdan kurtuldum diye
Asıl o kadına üzülün
Yarın kendiside aynı konuma düşebilir bunu hiç düşünemedigi için

O kadın olmasa başkası olur, o kadın mı yıkıyor yuvasını ne saçma şekilde düşünüyorsunuz, kadın ayarttı yani, kadın arsız. Adam resmen aranıyor, daha kadını rezil edelim derdindeesiniz. Adam zaten arkadaşını istemiyor aldatıyor, bence arkadaşın uzatmasın kendine değer versin

Ben olaylara kadın-erkek diye ayırarak bakmıyorum iki insan olarak bakıyorum. İki tarafta suçlu ikiside birbirinden aşağı değil. Kadın olduğu için bu kadının yaptığını daha az suçlu kılmaz erkek içinde aynı şekilde. O kadın olmasaydı başkası olacaktı diye bir şey yok. İnsani olarak bakıyorum. Evli olanın niyeti bozuk arayıştaysa sen uzak dur de ona bakalım seni rezil ederim mesajlarını cümle aleme gösteririm benden uzak dur diye o adamı kendinden uzaklaştırmak bu kadar zor değil. Herkes kendinden sorumlu.

Bence hiç intikam falan entrikaya girismeyin fake hesapla adamla flört etmek gibi.
Dürüstlükten ayrılmayın hakliyken haksız duruma düşersiniz.
Evden ayrılmasın adamı göndersin bu ekmeğe yağ sürmek değil tam tersi kendini kurtarmak olur. Bırakın pisliklerinde bogulsunlar siz sadece gerekli kanıtları toplayıp avukata gidin.

Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister

Kızdan intikam alınmış iyi güzel de adama nooldu?
Yaa var ya ben erkek olsaydım sırf şu iki kadın arasında paylaşılamamak, her zamankinden çok daha fazla değer görmek için karımı aldatırdım herhalde, oooh canıma minnet her mku yiyip yiyip birde üzerine benim için kavgalar, intikamlar.... Azcık dırdır ve bi süre sıcak evimden olmak da olmayaydı kurardım haremi....

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben aldatma olayında bütün suçu kadına atma mantığını anlamıyorum. Kadın adamın zorla ırzına geçmiyor sonuçta
Canım orası öyle. Ama benim durumum farklı. Bu kadın benim eşimi zamanında boşamış borç yüzünden. Aradan zaman geçmiş Ben tanıştım eşimle evlendim. Bu kadın çocukları örgütledi. Kendisi kanserim diye yalan uydurdu her şeyi yapti. Yeni gelindim bir huzur vermedi. Sonra da eşimi bir guzel yanina aldi.

Kızdan intikam alınmış iyi güzel de adama nooldu?
Yaa var ya ben erkek olsaydım sırf şu iki kadın arasında paylaşılamamak, her zamankinden çok daha fazla değer görmek için karımı aldatırdım herhalde, oooh canıma minnet her mku yiyip yiyip birde üzerine benim için kavgalar, intikamlar.... Azcık dırdır ve bi süre sıcak evimden olmak da olmayaydı kurardım haremi....

Adamla hala evlilermiş.

Valla acıkca mesajları gostermezsen ılerde suclu sen olursun. Gordunde sustu olur. Sen gerceklerı arkadasına soyle ıster bosanır ıster bosanmaz boyle bı kararı arkadasın adına alıp kafana gore hesap sorman tehdıt etmen hos degıl ben empatı kuruyorumda bana soylenmesını ısterdım

Canım orası öyle. Ama benim durumum farklı. Bu kadın benim eşimi zamanında boşamış borç yüzünden. Aradan zaman geçmiş Ben tanıştım eşimle evlendim. Bu kadın çocukları örgütledi. Kendisi kanserim diye yalan uydurdu her şeyi yapti. Yeni gelindim bir huzur vermedi. Sonra da eşimi bir guzel yanina aldi.
Eşiniz eski eşinin yanına polis zoruyla mi gitti yoksa kadın esinizi yanına alirken çikolata verip mi kandirdi?
Eşinizin bal gibi de aklı, fikri ve belki de gönlü kaymış eski eşine.
Siz de böyle yaparak adama paylaşılamayan adam unvanını verip totosunu kaldirmissiniz.

İnstagramda tarayıcıdan girince mesaj kutusuna girilmiyordu önceden. Değiştimi bu özellik

Adam uyurken üzerine kaynar su döksün:) Valla benim için başka türlü soğumaz sürünmeli böyleleri... Gerçi zamana bırakmak lazım yüce yaradan görüyor böyleleri sürünerek geberiyor. Namussuz arsızla başedilmez ALLAH versin cezalarını. Hiçç uğraşmadan ayrılsın daha fazla onurunu ayaklar artına aldırmasın adam olmaz artık o kocadan.

X