- 12 Temmuz 2006
- 358
- 427
Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister
Peki kocayi bosadi mi?Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister
Bence iyi etmis tabii herifide bosadiysa yoksa kiza ceza herifine odul olmus olurAlkışlayalım mı arkadaşınızı?? Hep derim kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Karşı taraf ne kadar kötüyse arkadaşınız da ondan daha az kötü değilmiş.
oyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen
kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup
rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sokbende vardım da mahkemede ay cok gulmustum
Niye bence iyi yapmış. Olaya kadın erkek diye değil insan olarak bakmayı deneyin derim.Alkışlayalım mı arkadaşınızı?? Hep derim kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Karşı taraf ne kadar kötüyse arkadaşınız da ondan daha az kötü değilmiş.
Niye bence iyi yapmış. Olaya kadın erkek diye değil insan olarak bakmayı deneyin derim.
Bu olay "m" harfi ile başlayan bir ilde olmuş olabilir mi?oyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen
kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup
rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sokbende vardım da mahkemede ay cok gulmustum
hayır G ıle baslayan ilde :)Bu olay "m" harfi ile başlayan bir ilde olmuş olabilir mi?
Burda da oldu neredeyse aynısı...hayır G ıle baslayan ilde :)
Wuhuu cok akıllıymış arkadaşın ve ikinci kadinjn eşi helal.olsun.oyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen
ay o adam salak ya tuttu cocuklarımın anası magdur olmasın parasız kalırsa ıyıce kotu yola duser dıye kadına gıttı ev aldıWuhuu cok akıllıymış arkadaşın ve ikinci kadinjn eşi helal.olsun.
Diger kadinin eşide aldi mi tazminat
Herşeyin bir bedeli var benim arkadaşımın canı yandı o da bekledi YAKTI ben ayakta alkışlıyorum napalım yuva yıkanlarımı alkışlayalımAlkışlayalım mı arkadaşınızı?? Hep derim kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Karşı taraf ne kadar kötüyse arkadaşınız da ondan daha az kötü değilmiş.
Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister
Herşeyin bir bedeli var benim arkadaşımın canı yandı o da bekledi YAKTI ben ayakta alkışlıyorum napalım yuva yıkanlarımı alkışlayalım
Konuda soylediklerinizden tek cümle sorulmamis. Neden alakalı yorum yapmak yerine durum degerlendirmesi içine giriyorsunuz sizin gibi 3 4kisi daha var olayı degerlendirmeye değil soranlari yargilamaya, iftira atmaya gelen. O arkadaşın değil sen olmayasin demissiin sonda milletin isine burnunu sokma ilgilendirmez demissin. E arkadaşı olsun kendisi olsun ne fark eder sanane. Sende burnunu sokma o zaman ilgilendirmez burda bu msjda yazdığın hicbir sey seni, konuya yorum yap gec madem. Ama yok sen her yere sallayacaksin burnunu sokcaksin ama konu sahiplerini ilgilendirmeyen işler yapıp, belki arkadasi değil kendisi olan hep konu sahipleri. Çuvaldızı kendine igneyi başkasına bacı.Neden durup dururken bilgisayara bak dedi, o dese bile siz niye baktınız sizi ilgilendirmez ki, hadi baktınız bunları arkadaşınıza söylediniz mi?
Sanki siz arkadaşınızdan habersiz, biraz hafiyecilik oynayıp adamın yazışmalarını bulmuş gibisiniz. Bunları siz kolayca bulabiliyorsaniz arkadaşınızda bulabilirdi, buda çok ilginç.
Ya bulduklarınızı arkadaşınıza olduğu gibi gösterin yada hiç karışmayın, zira sizi hiç ilgilendirmiyor.
Gerçekten ya ne kadar iğrenç bişey bu, kocasından boşanmıyor acısını kızdan mı çıkarıyor. Yaptğı o kadar iğrenç ki Allah onun da yanına bırakmaz.Alkışlayalım mı arkadaşınızı?? Hep derim kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Karşı taraf ne kadar kötüyse arkadaşınız da ondan daha az kötü değilmiş.