YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister

Alkışlayalım mı arkadaşınızı?? Hep derim kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Karşı taraf ne kadar kötüyse arkadaşınız da ondan daha az kötü değilmiş.

Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister
Peki kocayi bosadi mi?

Alkışlayalım mı arkadaşınızı?? Hep derim kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Karşı taraf ne kadar kötüyse arkadaşınız da ondan daha az kötü değilmiş.
Bence iyi etmis tabii herifide bosadiysa yoksa kiza ceza herifine odul olmus olur

O kadın olmasa başka bir kadınla olacaktı bu. yani Ayşe bitse Fatma başlayacak çünkü adam evliliği gözden çıkarmış zaten, gitsin diye bakıyor diyorsunuz ki bu en büyük ispatı.
Ayrıca adam nette başka kadınlarla vaktini geçiriyorken ve arkadaşınız daha öncede bir şeylerini yakalamışken bir de bu evliliğe çocuk getirme derinde mi gerçekten. Yani kırmızı geceliğe gelene kadar çok sorun var bu evlilikte.

oyle buyuk bır dava oldu kı emsal nıtelıgınde resmen :KK70:
kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup :KK70:

rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sok :KK70: bende vardım da mahkemede :KK70: ay cok gulmustum

Yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş, yeni kanuna göre sadakat yükümlülüğü eşler arasındadır, 3. kişiye aldatma nedeniyle dava açamaz. Ayrıca daha önce yazdığım gibi facebook, instagram hatta cep telefonu mesajı bile usulsüz delildir. Arkadaşınızın olayında kamera ile baskın var, muhtemelen davayı çözüme götüren o olmuştur. O görüntüler de kişinin kendi evinde çekilmese veya gizli kamera ile çekilse yine usulsüz olurdu. Eğer mahkeme gerçekten gizli mesajları falan delil olarak kabul ettiyse şahsen ben karşı tarafın yerinde olsam hem davayı temyiz eder hem de karşı tarafa ceza davası açardım. Muhtemelen olay rezillik içerdiği için konu büyüyüp yayılmasın diye sessiz kalmışlar

Başlık neden şeyinin peşine düşen erkek değil de yuva yıkan kadın? Erkeğin gözü dışarıdaysa ortada bir yuva olmuyor. Ayrıca o kadın olmaz da başka kadın olur burada sorun karşıdaki kadında değil erkekte.. Evlenirken sadakat sözünü veren koca oluyor elin kadını değil.

Tüm mesajları okudum, vardığım sonuç
1) Kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok! Aldatan kocanın suçu yokmuş gibi kadına yüklenilmiş. Kadın da evliymiş, tamam kadın da ahlaksız olabilir ama koca da adam gibi adam olsa gitmezdi, herhalde adama zorla sanal seks yaptırmadılar.
2) Erkeklerin mafya dizisi izlemesi gibi, kadınlar da saçma sapan dizileri izleyip intikam, entrika peşine düşüyorlar. Kadından intikam almak nedir ya? Sizin muhatabınız kadın değil, arkadaşınızın kocası. Aslında bu da yanlış oldu, sizin muhatabınız da değil, burada muhatap olması gereken yalnız 2 kişi var, o da arkadaşınız ve kocası.

Arkadaşınızın eğitimli, kültürlü varlıklı vs olduğundan bahsetmişsiniz, kadınlar çocuk, maddiyat vb şeyleri genelle bahane ederler, bakın bahane diyorum, yani gerçek sebep değil. Ya öz güven sorunu vardır, ya yalnız kalma korkusu vardır, ya bağımlı bir kişiliği vardır, ya aile ve evlilik ile ilgili öğrendiği kodlar yanlıştır vs vs... Bunların farkında olmadığı için de başka şeyler bahane ederler.

Eski mesajlarımı takip edenler bilirler, benim de psikolojik şiddet yaşadığım bir evliliğim var ve eşimle ayrıyız. Bizde sadakatsizlik olmadı ama aramızda uçurum gibi bir kültür farkı var. Kültür farkını bile aşmak için çok çaba sarfettim, yol alamadım, artık çabalamayı bıraktım. Ama işin ucunda sadakatsizlik olsaydı, intikammış, şuymuş buymuş bunlarla uğraşarak 1 dakikamı bile onun için ziyan etmezdim. Boşanıp şıngır mıngır mutlu ve şen dul olarak yaşamak zaten alacağım en güzel intikam olur.

Niye bence iyi yapmış. Olaya kadın erkek diye değil insan olarak bakmayı deneyin derim.

Zaten insan olarak baktığım için bu yorumu yapıyorum. Allah inancı olan intikamı kendisi almaz, tövbe edip Allah'a havale eder, haklıysa zaten Allah intikamını onun bile hayal edemeyeceği kadar güzel alır. Kız kocasından boşanmasını istemiş ama adam boşanmamış, zaten aldatılan kadın da kocayı boşamamış, sadakat sözü veren kocanın değil sen git karşı tarafın hayatının içine s.... Makul mantıklı ve inançlı hiç kimse bunun doğruluğuna savunamaz. Ha kocayı boşamış sonra da hızını alamayıp kıza bunu yapmış olsa yine bir nebze normal göreceğim de aldatan kocayla aynı yatağa girmeyi içine sindir ama git elin kızının evliliğini başlamadan bitir. Keşke o kız da madem evlenmeme engel oldun dur kocanı geri alayım elinden diye dönseymiş, böyle kedinin kuyruğuyla oynadığı gibi oynayıp gitselermiş.

kadın ve adam bırde ıkıncı kadın o kadının esı hepsı ogretmen. ıkıncı kadın sürüldü adam sürüldü. arkadasım ne var ne yoksa aldı kadına tazmınat davası da actı
ıkıncı kadın akrabası ve kocasının ıs arkadası . suphelenıyordu. ıkıncı kadının kocasına ulastı plan yaptılar yazılı mesajlı ekran goruntulerınden sonra kendı evınde kocasıyla o kadını elınde kamerayla bastılar ıkıncı kadının kocasıyla bırlık olup :KK70:

rezıl oldular burda mahkemede goruntuler ızlendı cırıpcıplak kadının kendı evınde kendı yatagında. kamerayı kapatmaya calısıyor adam ne yapıyorsun cekme dıyor ıkıncı kadın sok :KK70: bende vardım da mahkemede :KK70: ay cok gulmustum
Bu olay "m" harfi ile başlayan bir ilde olmuş olabilir mi? 😁

Wuhuu cok akıllıymış arkadaşın ve ikinci kadinjn eşi helal.olsun.
Diger kadinin eşide aldi mi tazminat

Wuhuu cok akıllıymış arkadaşın ve ikinci kadinjn eşi helal.olsun.
Diger kadinin eşide aldi mi tazminat
ay o adam salak ya tuttu cocuklarımın anası magdur olmasın parasız kalırsa ıyıce kotu yola duser dıye kadına gıttı ev aldı
cocuklarının velayetını aldı kadına da ev aldı tazmınat falan hıc gırmedı o ıslere

Herşeyin bir bedeli var benim arkadaşımın canı yandı o da bekledi YAKTI ben ayakta alkışlıyorum napalım yuva yıkanlarımı alkışlayalım

Eşine "gelirken yoğurtla ekmek al" demek dışında ne yaptı peki?

Gerçekte de beraber olmuş mu kadınla yoksa sadece sanaldan mı konuşmuş ?

Herşeyin bir bedeli var benim arkadaşımın canı yandı o da bekledi YAKTI ben ayakta alkışlıyorum napalım yuva yıkanlarımı alkışlayalım

Canını yakan kocasıyla hala evli ama orasını napıcaz? Kocasının ödediği bedel ne? Ortada yuva yıkan kadın yok ki evlilik birliği devam ettiğine göre ortada yıkılan bir yuva yok. Eğer illa birilerini alkışlamak istiyorsanız aldatıldığını öğrendiği anda kocasını boşayabilen, kendine saygısı olan gururlu kadınlar var onları alkışlayabilirsiniz.

Neden durup dururken bilgisayara bak dedi, o dese bile siz niye baktınız sizi ilgilendirmez ki, hadi baktınız bunları arkadaşınıza söylediniz mi?

Sanki siz arkadaşınızdan habersiz, biraz hafiyecilik oynayıp adamın yazışmalarını bulmuş gibisiniz. Bunları siz kolayca bulabiliyorsaniz arkadaşınızda bulabilirdi, buda çok ilginç.
Ya bulduklarınızı arkadaşınıza olduğu gibi gösterin yada hiç karışmayın, zira sizi hiç ilgilendirmiyor.
Konuda soylediklerinizden tek cümle sorulmamis. Neden alakalı yorum yapmak yerine durum degerlendirmesi içine giriyorsunuz sizin gibi 3 4kisi daha var olayı degerlendirmeye değil soranlari yargilamaya, iftira atmaya gelen. O arkadaşın değil sen olmayasin demissiin sonda milletin isine burnunu sokma ilgilendirmez demissin. E arkadaşı olsun kendisi olsun ne fark eder sanane. Sende burnunu sokma o zaman ilgilendirmez burda bu msjda yazdığın hicbir sey seni, konuya yorum yap gec madem. Ama yok sen her yere sallayacaksin burnunu sokcaksin ama konu sahiplerini ilgilendirmeyen işler yapıp, belki arkadasi değil kendisi olan hep konu sahipleri. Çuvaldızı kendine igneyi başkasına bacı.

Gerçekten ya ne kadar iğrenç bişey bu, kocasından boşanmıyor acısını kızdan mı çıkarıyor. Yaptğı o kadar iğrenç ki Allah onun da yanına bırakmaz.

X