YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

vay be ne insanlar varmış çok değişik adamın çocuk isteme duygularını kullanmış resmen

Tabi ya. Vay fettan kadın. Masum adamın çocuk isteme duygularını kullanmış ve bizim melek kocamiz da bu tuzağa düşmüş.
Saf ve temiz adamın iffetini de kirletmis.
Tüm suçlu diğer kadin. Adama yazik olmuş.

Zaten hep adama soyleyecek cok sey, yapacak sey oluyor ama kadin üzerinden konuşmaya devam ediliyor.

Evlilik iki kişiliktir disardan 3. Bir kişi sizin evliliginizi dusunmek zorunda degildir. Onun ahlaki, ahlaksizligi kendini baglar ama kocalarin aldatmasinin yegane suçlusu kadinlar degil. Bunu görmek zor geliyor cunku kocayi boşamak zor. :)
kadın da evli bu sizi rahatlatacaksa.

Ben şunu anlamadım neden siz intikam alıyorsunuz ?
Tamam arkadaşınız pc'den anlamıyormuş yardım etmişsiniz eyvallah, hadi yasalardan da anlamıyor olsun en fazla buradan bilgi toplayıp onunla paylaşırsınız gereği neyse kendisi yapar. Normal olan bu değil mi sizce de ?
Siz niye kadının iş yerine gidesiniz ne alaka ?
Bu arada kadının mahkemesi devam ediyorsa başka bi ilişkisi olması aldatma sayılıyor. Ben olsam 'arkadaşınızın yerinde', kadının eski kocasına ulaşır elimdeki delilleri paylaşır onun da dava açmasını söylerdim.

Tabi ya. Vay fettan kadın. Masum adamın çocuk isteme duygularını kullanmış ve bizim melek kocamiz da bu tuzağa düşmüş.
Saf ve temiz adamın iffetini de kirletmis.
Tüm suçlu diğer kadin. Adama yazik olmuş.

adamında hatası var devam ettirmek gibi

Şuan hiç bişey belli etmesin Delilleri toplasın, iyi bir avukat bulup dava açıp, donuna kadar alsın! Pislik bu erkekler! Karın bebek için uğraşırken nasil başka bi hayat kurarsin kendine rezil.

Ben şunu anlamadım neden siz intikam alıyorsunuz ?
Tamam arkadaşınız pc'den anlamıyormuş yardım etmişsiniz eyvallah, hadi yasalardan da anlamıyor olsun en fazla buradan bilgi toplayıp onunla paylaşırsınız gereği neyse kendisi yapar. Normal olan bu değil mi sizce de ?
Siz niye kadının iş yerine gidesiniz ne alaka ?
Bu arada kadının mahkemesi devam ediyorsa başka bi ilişkisi olması aldatma sayılıyor. Ben olsam 'arkadaşınızın yerinde', kadının eski kocasına ulaşır elimdeki delilleri paylaşır onun da dava açmasını söylerdim.
OKUDUĞUNUZU ANLAMADA SORUNLARINIZ OLDUĞU İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM TEKRAR TEKRAR OKUYUN RİCA EDIYORUM BUNU DA

BEN İNTIKAM FALAN ALMIYCAM BENİM YAPTIĞIM BI DURUM YOK ARKADAŞİM NE YAPSAK DEDIĞI IÇIN BURAYA FIKIR ALMAK IÇIN YAZDIM VERECEK FIKRINIZ TESELLINIZ YOKSA BUYRUN ÇIKIN KONUDAN SAYIYLA MI VERIYORLAR SIZI YA

OKUDUĞUNUZU ANLAMADA SORUNLARINIZ OLDUĞU İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM TEKRAR TEKRAR OKUYUN RİCA EDIYORUM BUNU DA

BEN İNTIKAM FALAN ALMIYCAM BENİMLE ILGILI BI DURUM YOK ARKADAŞİM NE YAPSAK DEDIĞI IÇIN BURAYA FIKIR ALMAK IÇIN YAZDIM VERECEK FIKRINIZ TESELLINIZ YOKSA BUYRUN ÇIKIN KONUDAN SAYIYLA MI VERIYORLAR SIZI YA

Verecek fikrimiz var işte.Boş işlerle uğraşmayın,arkadaşınıza boşanması için akıl verin.Siz bunun neyini anlamıyorsunuz asıl sorun bu ?

Bir naneler yiyen insan öyle bilgisayarda hesaplarını açık mı bırakır? Buradan bile belli yalan olduğu.

BEN İNTIKAM FALAN ALMIYCAM BENİM YAPTIĞIM BI DURUM YOK ARKADAŞİM NE YAPSAK DEDIĞI IÇIN BURAYA FIKIR ALMAK IÇIN YAZDIM VERECEK FIKRINIZ TESELLINIZ YOKSA BUYRUN ÇIKIN KONUDAN SAYIYLA MI VERIYORLAR SIZI YA

ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı

Size tavsiyem biraz terbiye...

Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister

Yıllar önce bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı kız boşanmasını istemişti öyle ki bunu arkadaşımdan istedi arkadaşım boşanmadı resimleri mesajları saklamış kız sonra nişanlandı düğüne bir hafta kala kızın nişanlısına nişanlısının ailesine gönderdi kızın nişanı atıldı arkadaşım da dediki şimdi yüreğim soğudu intikam soğuk yenen yemektir çelik gibi az demir gibi sinir ister
Kendisini aldatan adamla hala evli, hala aynı evi mi paylasiyor arkadaşınız.
İntikam alacak diye kendini aldatan adama nasıl katlanır bir kadın anlamıyorum.

Bu forumda hep okuyoruz şiddet göreni,hakaret duyanı, aldatılanı,hor görüleni ama bunların da boşanmamak için bahaneleri hazır.o da çocuklar oluyor.çocukları öne sürerek boşanmayı seçenek olmaktan çıkarıyorlar.

Arkadaşınız çöpsüz üzüm bugün boşansa kendisinden başka kimseye mesuliyeti yok. tazminatını da alacak, yeni bir düzen kurabilecek kadar.bir işe girip çalışabilir.çocuk yok ailesine de mecbur değil. E o zaman elini kolunu bağlayan ne?gururu ve biraz kendine saygısı varsa bu adamı arkasında bırakır

Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı

kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..

şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..

bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!

daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış

çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?

neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???

o kadın dediği karısı ya karısı..

erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...

fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.

bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?

bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.

ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti

acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Merhabalar benim eşimin ikinci evliliği benimde ilk evliliğimdi eşim ilk eşinden boşandıktan çok sonra benimle tanisti. Eşimin ilk eşi de biz evliyken duygu sömürüsü yapıp çocuklarını kullanarak biraz da kadinligini kullanıp benim eşimi ayarttı. Bunun üzerine ben de o kadının babasına ulaştım. Köye ulaştım iş yerine ulaştım. Ciğerimin yangınıyla her şeyi yaptım. Arkadaşınız boşanır boşanmaz bilmem ama o kadınların burnundan getirsin.

Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı

kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..

şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..

bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!

daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış

çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?

neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???

o kadın dediği karısı ya karısı..

erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...

fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.

bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?

bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti

acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Hiç düşünme biran evvel çık karşısına rezil et ve arkadaşınızın eşiyle de konuşun herşeyi bildiğinizin farkına varsın...

Kendisini aldatan adamla hala evli, hala aynı evi mi paylasiyor arkadaşınız.
İntikam alacak diye kendini aldatan adama nasıl katlanır bir kadın anlamıyorum.
Evet hala evli okumuş eğitimli kendi ayakları üzerinde duruyor boşayacakmısın diye sorduğumuzda ben istediğim zaman dedi pasif bir kadın değildir çok da variyetli bir ailenin kızıdır

X