- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.964
Hep kadinin yazdiklarini yazmissiniz, adam bisey yazmamis mi?
Neden şu aldatilma durumlarinda hep önce kadina saldiriyorsunuz?
Hani kadinin yaptigi normal demiyorum ama erkekten cok kadini hedef aliyorsunuz neden?
almak istiyor onun borcu icin calisiyo bi de garibim yaBu düşünceye maalesef katılmıyorum.Arkadaşınızın psikolojisi için en azından.
Eşinden intikam alacak mısınız?
akıl fikir diliyorumşimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.
fake degil gercektenKonu fake dir inss
Kadın niye size baktırıyor kocasının ig hesabuna?
İntikam almaya gerek yok mahkemeye sunsun o yazısmaları,alsın nafakasını tazminatını o kadın 5 duruyo mu bakalım.
Bosanacak yani baska bi cözüm yok
adamin annesiyle yasiyorlar bi de nereye kovsun yazik kayinvalidesi de cok seviyo arkadasimiBence adamdada suç kadındada bu yola bu arayışlara giren koca zaten o kadin kendi kendine bulmadi adami ya sen arkadaşının ayrilmasini ve delil olarak resimleyip kadinida rezil edin gidin. Sonra adami evdem kovsun bunlari gostererek gitsin artik kadinami nereye gidiyorsa demek çocuk olmuyorsada bir hikmedi vardir.
evet doğru ben fake hesapla adamla flort edelim diyorumKonu sahibi şu an arkadaşının evindesin sanırım neye karar verdiniz
Bu arkadaşım dediginiz kişi sanırım akrabanız
Allah yardımcınız olsun
arkadaşım kurcala bi bak biseyler var mı dedi anlamiyor bu işlerden ve malum instagram bilgisayardayken mesajlar gorunmuyor bişeyler yükledim oynadım mesajlara öyle ulaştık beni ilgilendirdiği için değil ya da ben merak etmedim eşinin hesabini..Neden durup dururken bilgisayara bak dedi, o dese bile siz niye baktınız sizi ilgilendirmez ki, hadi baktınız bunları arkadaşınıza söylediniz mi?
Sanki siz arkadaşınızdan habersiz, biraz hafiyecilik oynayıp adamın yazışmalarını bulmuş gibisiniz. Bunları siz kolayca bulabiliyorsaniz arkadaşınızda bulabilirdi, buda çok ilginç.
Ya bulduklarınızı arkadaşınıza olduğu gibi gösterin yada hiç karışmayın, zira sizi hiç ilgilendirmiyor.
Tamam kocası afedersiniz biyemiş değil mi? Peki bu kadın adamın evli olduğunu bilmiyor mu?Resmi nikahlı karısının olduğunu bilmiyor mu banlanmaktan çekiniyorum açık açık yazmak istemiyorum. Yazmış zaten adamın yazdıklarını. Her ne kadar şer........ erkekler varsa bi o kadarda kadınlarda var. Burda kimse adamı savunmuyor ki yada sırf kadından konuşulmuyor ki
ya intikam alsa ne olcak bu tur insanlara deger ni igrenc otesi bak iste cocuklarida olmuyor biraksin bu adi insani. ya bacim kadin arsiz olabilir ama ben boyle seylerde erkekleri suclu buluyorum elin karisinin umrunda mi erkek adam olacak disini aldatmayack sadik olcak adamin karisina saygisi yok ki o kadinin olsun. hani basima grlsede kadina ne yapacam dovecen sovecen mi vallah adama odaklanin yuzune tukursun biraksin boyle pisligiÇok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı
kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..
şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..
bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!
daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış
çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?
neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???
o kadın dediği karısı ya karısı..
erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...
fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.
bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?
bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan
şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.
ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum
tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti
acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü
Tazminat için sanırım ama buna gerek yok zaten konuşmalar var onların fotoğrafını çekin yeter daha fazla üzülmesin arkadaşınızevet doğru ben fake hesapla adamla flort edelim diyorum
msn üzerinden tanismislar yemin mi edicem anlamiyorum arkadslar inanmayan cevap yazmasın yardım bekliyoruz burda size ispat etmek için video mu çekelim anlamdım ki.Arkadaşınız da bilgisayar kullanmayı biliyor zira 10 yıl önce eşi ile oradan tanışmış
Eee o Zaman Adamın her şeyini bulabilir size neden bak desin
bosanicak zaten ama meydani bombos birakmak istemiyor manevi olarak hakki var esinin ustundeakıl fikir diliyorum
Lütfen ispatlamaya çalışmayınmsn üzerinden tanismislar yemin mi edicem anlamiyorum arkadslar inanmayan cevap yazmasın yardım bekliyoruz burda size ispat etmek için video mu çekelim anlamdım ki.
msn üzerinden tanismislar yemin mi edicem anlamiyorum arkadslar inanmayan cevap yazmasın yardım bekliyoruz burda size ispat etmek için video mu çekelim anlamdım ki.
kahve yaptı geldi ne amaçlıyorsunuz anlamadım gerçekten... Beraber baktık zaten ve kızımız diye konuşmaları görüp ağladıArkadaşım 10 yıl önce bilgisayarı olan şimdi neden bu işten anlamıyor diyoruz
Hadi diyelim anlamıyor ben kahve yapayım sen bak mı denir kahve yapılıp gelinir birlikte mi bakılır
Mantık sınırlarıma uymadı
Tavsiye de açsın davayı boşansın mal mülk varsa tazminat da istesin