YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

Hep kadinin yazdiklarini yazmissiniz, adam bisey yazmamis mi?
Neden şu aldatilma durumlarinda hep önce kadina saldiriyorsunuz?
Hani kadinin yaptigi normal demiyorum ama erkekten cok kadini hedef aliyorsunuz neden?

Tamam kocası afedersiniz bi yemiş değil mi? Peki bu kadın adamın evli olduğunu bilmiyor mu?Resmi nikahlı karısının olduğunu bilmiyor mu banlanmaktan çekiniyorum açık açık yazmak istemiyorum. Yazmış zaten adamın yazdıklarını. Her ne kadar şer........ erkekler varsa bi o kadarda kadınlarda var. Burda kimse adamı savunmuyor ki yada sırf kadından konuşulmuyor ki

Bence adamdada suç kadındada bu yola bu arayışlara giren koca zaten o kadin kendi kendine bulmadi adami ya sen arkadaşının ayrilmasini ve delil olarak resimleyip kadinida rezil edin gidin. Sonra adami evdem kovsun bunlari gostererek gitsin artik kadinami nereye gidiyorsa demek çocuk olmuyorsada bir hikmedi vardir.

fake degil gercekten
suphelendigi ve asla anlamadigi icin bana bi kurcala biseyler var mi soğuk vs dedi ve sonuç..

Konu sahibi şu an arkadaşının evindesin sanırım neye karar verdiniz
Bu arkadaşım dediginiz kişi sanırım akrabanız
Allah yardımcınız olsun

adamin annesiyle yasiyorlar bi de nereye kovsun yazik kayinvalidesi de cok seviyo arkadasimi

O kadınların sizin arkadasınıza sadakat borcu yok. Asla etik bulduğum bir durum değil ama Onlar söz vermediler arkadasınıza. Ama eşi verdi. Tüm suç kabahatta onun. İnsanların tercih edip kendilerine reva gördükleri hayat kimseyi ilgilendirmez. Ama adamın yaptıkları en başta karısını ilgilendirir.

arkadaşım kurcala bi bak biseyler var mı dedi anlamiyor bu işlerden ve malum instagram bilgisayardayken mesajlar gorunmuyor bişeyler yükledim oynadım mesajlara öyle ulaştık beni ilgilendirdiği için değil ya da ben merak etmedim eşinin hesabini..

bayiliyorsunuz etiketlemeye.

Bak hala adami temize çekiyorsunuz. Adam bir bok yemiş diyip geciyorsunuz, evliligi dusunmesi gereken kadinmiş gibi konusuyorsunuz.

Yahu kadin bir bok yemiş diyelim adama asilmiş hadi. Adam kendisinin evli oldugunu mu unutuyor, resmi nikahli karisinin oldugunu kendisi bilmiyor mu? O bilmeyecekte elin kadini mi bilecek?

ya intikam alsa ne olcak bu tur insanlara deger ni igrenc otesi bak iste cocuklarida olmuyor biraksin bu adi insani. ya bacim kadin arsiz olabilir ama ben boyle seylerde erkekleri suclu buluyorum elin karisinin umrunda mi erkek adam olacak disini aldatmayack sadik olcak adamin karisina saygisi yok ki o kadinin olsun. hani basima grlsede kadina ne yapacam dovecen sovecen mi vallah adama odaklanin yuzune tukursun biraksin boyle pisligi

Arkadaşınız da bilgisayar kullanmayı biliyor zira 10 yıl önce eşi ile oradan tanışmış

Eee o Zaman Adamın her şeyini bulabilir size neden bak desin
msn üzerinden tanismislar yemin mi edicem anlamiyorum arkadslar inanmayan cevap yazmasın yardım bekliyoruz burda size ispat etmek için video mu çekelim anlamdım ki.

msn üzerinden tanismislar yemin mi edicem anlamiyorum arkadslar inanmayan cevap yazmasın yardım bekliyoruz burda size ispat etmek için video mu çekelim anlamdım ki.
Lütfen ispatlamaya çalışmayın
Malum kendini ispatlamaya çalışırken ifşa oldular insanlar burada

Arkadaşım 10 yıl önce bilgisayarı olan şimdi neden bu işten anlamıyor diyoruz

Hadi diyelim anlamıyor ben kahve yapayım sen bak mı denir kahve yapılıp gelinir birlikte mi bakılır

Mantık sınırlarıma uymadı

Tavsiye de açsın davayı boşansın mal mülk varsa tazminat da istesin

kahve yaptı geldi ne amaçlıyorsunuz anlamadım gerçekten... Beraber baktık zaten ve kızımız diye konuşmaları görüp ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…