YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

Canını yakan kocasıyla hala evli ama orasını napıcaz? Kocasının ödediği bedel ne? Ortada yuva yıkan kadın yok ki evlilik birliği devam ettiğine göre ortada yıkılan bir yuva yok. Eğer illa birilerini alkışlamak istiyorsanız aldatıldığını öğrendiği anda kocasını boşayabilen, kendine saygısı olan gururlu kadınlar var onları alkışlayabilirsiniz.
Olur mu arkadaşı kocasını o kadına mı bırakcaktı aldı kanatlarının altına şimdi kocası başkasına hiç bakmıyordur, yersen....

Zaten insan olarak baktığım için bu yorumu yapıyorum. Allah inancı olan intikamı kendisi almaz, tövbe edip Allah'a havale eder, haklıysa zaten Allah intikamını onun bile hayal edemeyeceği kadar güzel alır. Kız kocasından boşanmasını istemiş ama adam boşanmamış, zaten aldatılan kadın da kocayı boşamamış, sadakat sözü veren kocanın değil sen git karşı tarafın hayatının içine s.... Makul mantıklı ve inançlı hiç kimse bunun doğruluğuna savunamaz. Ha kocayı boşamış sonra da hızını alamayıp kıza bunu yapmış olsa yine bir nebze normal göreceğim de aldatan kocayla aynı yatağa girmeyi içine sindir ama git elin kızının evliliğini başlamadan bitir. Keşke o kız da madem evlenmeme engel oldun dur kocanı geri alayım elinden diye dönseymiş, böyle kedinin kuyruğuyla oynadığı gibi oynayıp gitselermiş.

Çok güzel yazmışsınız hakikaten. Tamamen aynı fikirdeyim 👍

Siz istediğinizi alkışlayın ben evlatlarına sahip çıkan güçlü ayakta duran kendi gururu incinse bile evlatları babaları varken babasız bırakmayan anne kadınları alkışlıyorum

Güçlü mü, güçlü müüü? Ya yapmayın yaa, yapmayın yaaa, o kadın ne kocasının, ne de çocukların gözünde asla güçlü değil aksine güçsüz ve bağımlı bir kadın. Onu sırtından vuran adamı hala sırtında taşımak mı güçlülük? Ayaklarının üzerinde daha sağlam ve dik durmak istiyorsa sırtındaki kamburu atmalıydı, o bunu göze alamamış çünkü maddi yönden kocaya bağımlı. Siz de bunu gururlu, fedakar bir annenin yapması gereken buymuş gibi görüyo ve göstermeye çalışıyorsunuz, size de pes, aynısını yaşasanız böyle mi davranacaksınız?

Siz istediğinizi alkışlayın ben evlatlarına sahip çıkan güçlü ayakta duran kendi gururu incinse bile evlatları babaları varken babasız bırakmayan anne kadınları alkışlıyorum

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız anne baba boşanıyor, baba çocuğu boşamıyor. Bir adamın sadece evlilik birliği varken çocuğuna baba olabileceğini mi düşünüyorsunuz? Şiddet gören kadınlar için öneriniz yine aynı mı eğer annelerse babaları varken babasız bırakmasınlar bu örnek bir davranış mı diyorsunuz yoksa kendi içinizde kategorize mi ettiniz bu kuralı? Bir kadının tek vasfı anne olmak mı? Kadınlık gururu nerde? Kocasını bırakacak cesareti olmayan kadın güçlü değil acizdir, üstelik kendi eğitimli, ekonomik durumu iyi olan ailesi de arkasındayken bir kadın bunu yapıyorsa bu kocaya bağımlılıktır. Çocuk bahane siz de biliyorsunuz bunu tek mesele aman kurulu düzenim bozulmasın, aman ağzımızın tadı kaçmasın. Siz alkışlayın ben o anne kadınlara en başta sizin öve öve bitiremediğiniz arkadaşınız olmak üzere sadece acıyorum, yazık ki evlatlarına böyle rol model oluyorlar.

Son düzenleme:
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız anne baba boşanıyor, baba çocuğu boşamıyor. Bir adamın sadece evlilik birliği varken çocuğuna baba olabileceğini mi düşünüyorsunuz? Şiddet gören kadınlar için öneriniz yine aynı mı eğer annelerse babaları varken babasız bırakmasınlar bu örnek bir davranış mı diyorsunuz yoksa kendi içinizde kategorize mi ettiniz bu kuralı? Bir kadının tek vasfı anne olmak mı? Kadınlık gururu nerde? Kocasını bırakacak cesareti olmayan kadın güçlü değil acizdir, üstelik kendi eğitimli, ekonomik durumu iyi olan ailesi de arkasındayken bir kadın bunu yapıyorsa bu kocaya bağımlılıktır. Çocuk bahane siz de biliyorsunuz bunu tek mesele aman kurulu düzenim bozulmasın, aman ağzımızın tadı kaçmasın. Siz alkışlayın ben o anne kadınlara en başta sizin öve öve bitiremediğiniz arkadaşınız olmak üzere sadece acıyorum, yazık ki evlatlarına böyle rol model oluyorlar.
Şiddet farklı birşey kesinlikle kabul edilir değil ne kadına ne çocuğa ne hayvanlara hiçbişey için kabul edilemez benim arkadaşımın söylediği şu kimse benim çocuklarımın babasını alıp götüremez götürmeye kalkan bedelini öder ne yani al çocuklarımın babasını götürsün onun çocuğunun babası mı olsun biz bunları da gördük ilk eşinden olan çocuğa sadece nafaka ödedi ayda iki defa gördü aldattığı kadın ile evlendi çocukları oldu ona babalık yaptı ilk eş evlendi kadının çocuğu anane de büyüdü bu mudur güçlü kadın herkesin güçlü kadın anlayışı farklı saygı duyarım benim güçlü kadın anlayışım ekonomik özgürlüğü olan evlatlarına sahip çıkan kadın evet ben bir anneyim ölene kadar da anneyim

Şiddet farklı birşey kesinlikle kabul edilir değil ne kadına ne çocuğa ne hayvanlara hiçbişey için kabul edilemez benim arkadaşımın söylediği şu kimse benim çocuklarımın babasını alıp götüremez götürmeye kalkan bedelini öder ne yani al çocuklarımın babasını götürsün onun çocuğunun babası mı olsun biz bunları da gördük ilk eşinden olan çocuğa sadece nafaka ödedi ayda iki defa gördü aldattığı kadın ile evlendi çocukları oldu ona babalık yaptı ilk eş evlendi kadının çocuğu anane de büyüdü bu mudur güçlü kadın herkesin güçlü kadın anlayışı farklı saygı duyarım benim güçlü kadın anlayışım ekonomik özgürlüğü olan evlatlarına sahip çıkan kadın evet ben bir anneyim ölene kadar da anneyim

Arkadaşınızı düşünüyorsanız tedavi olmasına ön ayak olun zira hastalıklı bir düşünce yapısı var. Anlamadığınız nokta şu kimse kimseyi zorla götürmüyor, kafasına silah mı dayamış gel benimle diye? Neden adam çocuğunu bırakıp gitti demek ki adam değilmiş demek yerine vay nasıl adamı götürdü diye düşünüyorsunuz? Neden hep uç örnekler gösterip kıyas yaparak haklı çıkmaya çalışıyorsunuz? Haksızsınız ne örnek gösterirseniz gösterin haklı çıkamazsınız. Söylemeye çalıştığınız şey direk şu anlama geliyor aman kocalarınıza sahip çıkın onlar sizinle evli olduğu için babalık yapıyorlar eğer mazallah boşanırsanız çocuklarınızı umursamazlar o yüzden sakın sakın boşanmayın zorla çocuklarınızın başında baba tutun. Öyle bir babaya zaten hiçbir çocuğun ihtiyacı yok sırf başında dursun adı baba olsun. Bu durumu nasıl normalleştirebiliyorsunuz aklım almıyor. Kocamın eğer benimle evli olmadığında çocuğunu umursamayacak bir adam olduğunu düşünsem bırak evlenmeyi çocuk doğurmazdım. Ben size anne değilsiniz mi dedim neden hemen drama yaratıyorsunuz? Anne olmaktan önce herkes bir bireydir, bir insandır, bir kadındır. Sizin güçlü kadın anlayışınız burdan bakınca kocasına sahip çıkan kadın oluyor. Ölene kadar annesiniz evet ama umarım güçlü(!) arkadaşınız gibi bir anne olmazsınız, kimse olmaz.

Son düzenleme:
Napalım dokuz koca alıp anamızın evini de kreşe mi döndürelim güçlü kadın olacağız diye

arkadaşımın söylediği şu kimse benim çocuklarımın babasını alıp götüremez götürmeye kalkan bedelini öder
Gerçekler işine gelmeyince böyle diyip faturasını kıza kesiyor, bunun aslı bu. Adamın kanı kaynıyor, belki karşıda ki kızıda kandırdı kim bilir. Arkadaşın yine aldatılacak zaten. Senin arkadaşının asla hakkı yoktu o kızın hayatıyla o şekilde oynamaya, Allah korkusu yokmuş ne arkadaşının ne adamın. İkisi birbirine denkmiş..

Niye adamı değil de kadını rezil etmeyi düşünüyorsun ilk.
Bağlılık yemini eden adam.
Erkeğin elinin kiri ama di mi :)

Napalım dokuz koca alıp anamızın evini de kreşe mi döndürelim güçlü kadın olacağız diye

Gerçekten verebildiğiniz tek cevap bu mu? Yine uç bir örnek vererek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizin söylediğinizde benim söylediğim ne alaka? Siz hiç kendinizi zorlamayın zira güçlü kadın olamazsınız. Objektif ve mantık çerçevesinde bakabildiğinizi düşünmediğim için daha fazla tartışmak istemiyorum neyin ne olduğu ortada.

Bildiğim kadarıyla instagram web de dm kısmı yok . Yani bilgisayardan girilen instagram hesabında mesajlara ulaşılamaz?

Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı

kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..

şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..

bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!

daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış

çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?

neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???

o kadın dediği karısı ya karısı..

erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...

fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.

bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?

bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.

ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti

acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü

Bence sakin ani bir sey yapip hakliyken haksiz duruma dusmeyin, delilleri gosterin bir avukat tutsun,maddi manevi tazminat davasi acsin. Donuna kadar da alir umarim. Cok kotu bir durum..

G gokyuzu_ konu açtığına pişman olup, çoktan konudan uzaklaştığına eminim. En güzelini yaptın.
Arkadaşın avukata gitsin. Hukuk eğitimi ve deneyimi olmadan fikri olan ve yorum yapan kimseyi dinlemeyin. Derdini anlatsın, istediği sonucu söylesin. Belki kendisine iyi gelen bir yol bulurlar.

Gerçekten verebildiğiniz tek cevap bu mu? Yine uç bir örnek vererek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizin söylediğinizde benim söylediğim ne alaka? Siz hiç kendinizi zorlamayın zira güçlü kadın olamazsınız. Objektif ve mantık çerçevesinde bakabildiğinizi düşünmediğim için daha fazla tartışmak istemiyorum neyin ne olduğu ortada.

Ne kadar söylerseniz söyleyin bazı kadınlar için durum değişmiyor.
Aslında güçlü kadınız diyorlar ama güçlü olmadıklarını kendileri de biliyor.
Amaç çocukları babasız bırakmak değil, amaç o kocayı o kadına kaptırmamak. Verilen mesaj "baakkk gördün mü senle oynaştı ama bana döndü. O benim malım ben onun sahibiyim. Sen avucunu yalarsin" dir. Yani tanen kendi egolari.
Ben, beni aldatan bana saygı duymayan adamı 1 saniye yanımda tutmam. Çünkü her şeyden önce kendime saygım var. Ve çocuklarımın kendisine saygısı olan bir anneyle daha çok gurur duyacaklarını biliyorum.

Bildiğim kadarıyla instagram web de dm kısmı yok . Yani bilgisayardan girilen instagram hesabında mesajlara ulaşılamaz?
Ya zaten okuduysanız bu kısmı ben halledebilirim diye benim bakmamı istedi ve haliyle baktık

nasıl olduğunu merak eden mesaj atabilir

ama aynı şeyi bi kez daha okumak istemiyorum yetti..

Geçelim lütfen evlatlarını babasız bırakmama hikayelerini, toplumun dul kadın yaftasından korktu, rahatının bozulmasını istemedi, hayatı omuzlamaya cesareti yoktu gibi şeyler söyleyin inanalım. Çocuğu olup da eşinden ayrılan ama kendi ayakları üzerinde duran, eski eşiyle belli ölçülerde ilişkilerini devam ettirerek gayet sağlıklı çocuk yetiştiren, hatta eskisinden daha huzurlu bir ortam sunan bir çok örnek gördüm. Çocuklar her zaman kadınların en kutsal görünümlü silahıdır, zaten erkekler de kadınların çocuğu bahane ettiklerini bildikleri için bir değil bin kere aldatıyor.

X