- 17 Haziran 2019
- 1.875
- 6.055
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne meydanı ya meydan mı kalmış?bosanicak zaten ama meydani bombos birakmak istemiyor manevi olarak hakki var esinin ustunde
Yok ne diye etiketleyim sizi?arkadaşım kurcala bi bak biseyler var mı dedi anlamiyor bu işlerden ve malum instagram bilgisayardayken mesajlar gorunmuyor bişeyler yükledim oynadım mesajlara öyle ulaştık beni ilgilendirdiği için değil ya da ben merak etmedim eşinin hesabini..
bayiliyorsunuz etiketlemeye.
Meydanı boş bırakmak derken neyi kastediyorsunuz?bosanicak zaten ama meydani bombos birakmak istemiyor manevi olarak hakki var esinin ustunde
mesajlarin devamini okuduk sanal seks varNeden uğraşacak intikam için ya. Tüm delilleri kaydedin. Müstehcen yazışmalarda dahil. Hem kadına hem kocaya zina davası ve tazminat davası açıp bosasın
o ağlıyorYok ne diye etiketleyim sizi?
Konuyu öyle bir anlattınız ki sanki tüm bunlar olurken yalnızmışsınız gibi, arkadaşım kahve yapmaya gitti, bilgisayara bak dedi, gördüm elim ayağım titredi, yazışmaların ekran görüntüsünü aldım, ben bu kıza ne yazayım vs. Hep kendi tepkilerinizi ve sizin yapmak istediğiniz şeyi yazdiniz.
Tüm bunlar olurken arkadaşınız nerede?
Ne arkadaşınızın tepkisi, ne onun hissettikleri hiç bir şey yazmadiniz onun hakkında.
Arkadaşınız bu konuda ne düşünüyor, bunu yazın mesela.
Eşiyle internette tanışıp evlenen birisinin bilgisayardan anlamaması pek mümkün değil.
Dert tıpkı sizinmis gibi sahiplenip, yazarsanız ve yazarken de konuda tutarsızlıklar olursa işte böyle yanlış anlaşılmalara sebep olursunuz.
Tamam işte dava açsin arkadaşında, böylece intikamın alasını alır.mesajlarin devamini okuduk sanal seks var
ve kadin da evliymiş daha mahkemesi sürüyormuş..
Kızla hiç iletişime geçmeyin. Madem bosanmak istiyor o zaman hem eşine hemde kıza dava açsın. Boylelerinin lafla, hakaretle canını yakamazsiniz, dava açınca alacağı tazminat onlara daha çok koyar, çünkü paraları tatlıdır, en güzel intikam bu olur.o ağlıyor
zaten boşanmak istiyor ve o istediğinde eşi zaman istemişti barışmışlardı ve bunlar olali daha 1 ay falan oluyor ve bu instagramdaki kizla ilişki 7 8 ay olmuş
Bak hala adami temize çekiyorsunuz. Adam bir bok yemiş diyip geciyorsunuz, evliligi dusunmesi gereken kadinmiş gibi konusuyorsunuz.
Yahu kadin bir bok yemiş diyelim adama asilmiş hadi. Adam kendisinin evli oldugunu mu unutuyor, resmi nikahli karisinin oldugunu kendisi bilmiyor mu? O bilmeyecekte elin kadini mi bilecek?
o istedi artik kac kez diycem bilgisayardan insta mesajlarina girilmiyor ben anliyorum bu islerden diye.Neden kendi degilde sen baktin mesaajlarina adamin? Bence karisma
Hanımefendi burda adamı temize çıkardığım falan yok adam b. yedi dedim diye mi temize çıkartıyorum. İçimden geçirdiklerimi sayfa sayfa adama sarfetsem o zaman adamı yerle yeksan etmiş mi olucam. Benim söylemek istediğim evet adama zaten söyleyecek çok şey,yapacak çok şey var en başta adam zaten suçlu karısına adam hesap verecek öncelik, fakat burda olsun çoğu aldatmalarda olsun adamın evli olduğunu bile bile konuşan,ilişki kuran hysytsz kadınlarda var. Bunu söylemeye getiriyorum. Yorumunuz dikkatimi çekti yazdım bitti. Hayırlı günler