• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva kartonpiyerli yere ne koyulabilir?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
123599163613.jpg

Mrb hanımlar..
resimde orta da ki yuva kartonpiyer var.. oraya ne gibi birşey koyulabilir de modern ve şık bir ortama yakışır..

ben öle sarkan çiçekler böcekler sevmem. aydınlatma olatak kullanılabilir. içine ışık yaptırabilirsin

hemşerim bizim evdede var onlardan ama bizimki çiçeklik diye adlandırılıyor içi boş yani içine çiçek koyduk biz.içi boş saksı gibi oldugu için.

Aydınlatma olarak kullanılabilir bence de. Ama çiçek seviyorsan çiçek de kullanabilirsin. Bence deneyip görmelisin.

böle bişey belki şekli farklı ama fikir verir

Eklentiler

• $Vivia-Wall-Lighting.webp
    $Vivia-Wall-Lighting.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 92

gelin buketimi renkli düşünüyorum aslında onu koyabilirim dedim ama ışıklandırmada güzel olur..
fikirler için çok teşekkür ederim..

bencede ışıklandırma en iyisi çok şık durur canım ama güzel bir çiçekte olabilir tabi.

en iyisi bence hiç öle bişi yaptırmamak bende sevmiyorum içlerinde çiçek vs şeyleri gerek te yok onu yaptırmaya ama zevk meselesi tabii kii

en iyisi bence hiç öle bişi yaptırmamak bende sevmiyorum içlerinde çiçek vs şeyleri gerek te yok onu yaptırmaya ama zevk meselesi tabii kii

bende istemiyordum ama yapılmış ..müteahit yapmıs yani bilgim olsa istemezdim.eyvahedigeldismile

Kolayca sökülüyor onlar.
Geçen hafta tadilatım vardı ben söktürdüm ve altı boyandı.
Dünya varmış valla. Çok demode duruyorlardı.

Back
X