• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

24 ekim 40 dk bebıs ızın vermedi
25 ekım 65 dk yaklasık hız 5.8-6.00
26 ekım mola sol bacakta agrı var dınlenmede sanırım fazla yuklendım

24 ekim 40 dk bebıs ızın vermedi
25 ekım 65 dk yaklasık hız 5.8-6.00
26 ekım mola sol bacakta agrı var dınlenmede sanırım fazla yuklendım

kızlar yuruuse baslayalı 1 hafta oldu ve ben 5 gun aralıksız kosu bandının 6 hızı ıle yurudum
bebegım oldugu ıçın
60 dk aralıksız yapamadım gun ıcınde mutlaka 60 dk tamamladım baslarken 73.8 dım bugun 71.3 kg
yanı 1 haftada 2.5 kg gıttı bununhepsı yagmıdır bence degıl su kaybı bırkımse 1 haftada 2.5 kg veremez olsun ama tartıda zayıfladını :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:gormek guzel

Slm arkadaşlar.. Ben de sizinle yürüyüşe başlamak istiyorum.. Koşu bandında yürüyeceğim inş. Sizleri okudukça bana da heves geldi.. Şimdilik diyet yapmayı düşünmüyorum.. Çünkü yapamıyorum.. Sadece yürüyüşle kilo verebilir miyim bilmiyorum? Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Yarından itibaren haftada 6 gün en az 30-40 dk 4-5 km hızla yürümeyi düşünüyorum.. Daha sonra yavaş yavaş artırırım..

Kilom: 73 (geçen hafta tartılmıştım,şuan ne kadar bilmiyorum)
boy: 167
ilk hedef: 65
ikinci hedef:60
son hedef:55

Hedeflerime ulaşabilmek için desteğinizi bekliyorum hanımlar..

Bi de siz yürüyüşleriniz ne zaman yapıyorsunuz?. Aç karnına mı yemekten yarım saat bi saat sonra falan mı.?

27,28,29,30 eylül 30 dk
31 eylül 120 dk

merhabalar bende koşubandı yok ama eliptik bisiklet var orda ki yaptığım süreyi yazsam olur mu buraya acaba??

Olur herhalde..Maksat spor olsun.. gerçekten teşvik edici oluyor,buraya yazmak.. Ben de gerçi yeni katıldım.. Kim ilgileniyor bilmiyorum..

Bu gün 40 dk. yürüyüş 20 dk. pilates yaptım..

koşu bandı olan arkadaslar cvp verebılırlermi ? mesela ben 4 km hızla 45 dakıka yuruyorum yaktıgım kalorıyı 85-90 cıvarı gosterıyor bu cok az deılmı? benımkının gostergesınde mi acaba problem :28:

bend ekatılamk istiyorum aranıza arkadaşlar.koşu bandıyla yürüyorum 60+40 dk 6 km hızla yürüyorum 5er dk da birde 9 km hızla koşuyorum koşabildiğim kadar.makinanın göstergesine göre toplam 670 kalori yakıyorum.10 km yürümüş oluyorum. sizce zayıflarmıyım????? 77 kiloyum buarada 163 boy.:((( uzun zamandır kullanıyorum koşu bandını ama düzeni yeni oturttum inş zayıflarımmm inş zayıflarız....

bend ekatılamk istiyorum aranıza arkadaşlar.koşu bandıyla yürüyorum 60+40 dk 6 km hızla yürüyorum 5er dk da birde 9 km hızla koşuyorum koşabildiğim kadar.makinanın göstergesine göre toplam 670 kalori yakıyorum.10 km yürümüş oluyorum. sizce zayıflarmıyım????? 77 kiloyum buarada 163 boy.:((( uzun zamandır kullanıyorum koşu bandını ama düzeni yeni oturttum inş zayıflarımmm inş zayıflarız....
eger daha önce yogun spor yapamdıysanız fark eder ,yanlız tek başına sporla zor uygun bir beslenmeyle desteklemelisiniz...

kıslae eskisi gibi yürüyemiyorum malum dışarısı artık musaid deyil evdede yürüme bandı yok ....
şimdilik sizi takipdeyim .....

Son düzenleme:
ben geldim yaklasik 3 haftadir yuruyommmmmmmmm benide alin araniza lutfennnn

Back