• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

sailormoon 70 dakikayı tek seferde mi yürüyorsun koşu bandında ben tek seferde o kadar yüklenirsem agır ve sıkıcı geliyor bana...

evet canım tek seferde yapıyorum valaa işyerine aldım ben koşu bandını ne de olsa günün çoğunu işte geçiriyorum..kimsenin olmadığı saatlerde televizyonun karşısında yapıyorum böylece fazlaca sıkılmıyorum açıkçası..bazen aşkı memnunun tekrarlarına denk geliyorum hatta zamanın nası geçtiğini anlamıyorum bilesırnaşık şey ya da sabah doktoruma denk getiriyorum hele de zayıflama falan varsa konu olrak bi uçmadığım kalıyo...:lepi:
biraz daha zaman geçsin sabahları 70 dk akşamları da 35 dk yapmayı düşünüyorum ama biraz geçsin birden yüklenmek doğru olmaz...

Evete yürüyüş kesinlikle çok farkediyor. Benim bu aralar işlerim çok yoğun oldu. Düzenli yürüyemiyorum. Ama en yakın zamanda toparlanıp mümkünse haftanın her günü yürümeyi düşünüyorum.

Canım ben de çoğu zaman yürüyüş ve koşuyu karıştırarak yapıyorum. Tabii koşu az oluyor. Henüz o kadar fit değilim. Benim bildiğim kadarıyla devamlı aynı hızda yürümek çok verimli değilmiş. Vücudu şaşırtmak gerekiyormuş. Yürüken hızı bazen azaltıp bazen arttırmak gerekiyormuş.

Ben koşu bandında yürüdüğümde mesela 5.0, 5.8, 5.3, 6.0, 6.3, 5.5 falan diye çok farklı hızlar seçiyorum. Bu hızlarda da bazen hızlı hızlı yürüyüp, bazen koşuyorum. Ama dediğim gibi koşu şu anda az. Yavaş yavaş arttıracağım.

ben de 4.7 ile başlıyorum 5 e kadar bazen 5.2 falan oluyo...aslında daha hızlı yürüyebiliyorum ama diyetisyenim yasakladı...ilk etapta çok hızlı ve yoğun egzersiz vücuttaki yağ kas dengesini bozuyomuş...bu da tartıda bi türlü gitmek bilmeyen kilolara neden oluyomuş...şimdilik 5 i geçemem ama dayanıklılığım arttıkça 6.5 lara kadar çıkacakmışım...bakalım sabırsızlıkla bekliyorumdelikafadulden nerde hareket orda berekethihoyyyt
bu arada 23 mayısta yürüyemedim kızlar evde yemekli misafirim vardı hiç fırsatım olmadı...ama 24 mayıs yani bugün 70 dk her zamanki menüden:):lepi:

kıslar burdayım pc bozuktu ondan bir süre yazamadım ..
ya deyilse yürüyorum yakında bağdata varırım herhalde...:roflol::roflol:

15 mayıs....45 +20 =65 dk
16 mayıs...60 dk...
17 mayıs..120 +30=150 dk ...... ayrıca 30 dk pilates 30 dk da ayrobik yapmışım ogün .kafamçokkarıştı
18 mayıs....180 dk ...akannehir
19 .mayıs...60 dk ...
20 mayıs...60 dk ....20 dk pilates...
21. mayıs ..180 dk ....hihoyyyt
22 mayıs ....70 dk ..
23 mayıs.... YOKKK...:mymeka:

ŞUNUDA BALıRTEYıM BENıM KOŞU BANDIM YOK DIŞARDA YÜRÜYORUM ....
genelde sabahları ama dışarda işim oldugunda mumkün oldugunca taşıt deyilde bacaklarımı kulanıyorum .kaydirigubbakcemile3
öyle vitrin gezer gibide sanmayın ha ..kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
güzel söylüyosun canım ama ben diyet yapamıyorum
çok denedim bir iki gün yapsam üçüncü gün diyet bozuluyor
hap kulanmak bana kolay geliyordu iki tane hapım kaldı bitikten sonra
kulanmayı düşünmüyorum verdiyim kilolarıda almaktan korkuyorum
daha en az 10 kilo vermem lazım keten tohumuna başlamayı düşünüyorum
oda tok tutuyormuş canım sen 78den 61e kaç ayda indin hep diyetmi yaptın cokacimcoook
14 mayıs 40 dakika akşam
15 mayıs 90 dakika
16 mayıs 30 dakika akşam opuyorumnanaktan
gamzelim benim diyet serüvenim uzun canım 2 senedir diyet guruplarındayım 6. takımda . ama her zaman diyette deyilim tabi .. ama sindire sindire verdim ben öylede vermeye devam ediyorum ....
yaprtıgım diyet deyil aslında (montignac.) sağlıklı beslenme canım ....öyle belli bir listede yok ...a.s

21 mayıs 90 dakika
22 mayıs 120 dakika
23 mayıs yürüyüş yok
24 mayıs 70 dakikaopuyorumnanaktan
herkese kolay gelsin:kahve:

aebenim ablamda burdaymış . bende gruba katılmak istiyorum . kurallar nasıl eskisi gibi acaba bilgi verirseniz sevinirim .
ho geldin nazlım ...
canım eskisi gibi günlük ne kadar yürüdügünü not düşüyorsun ay başında aylık hesaplanıyor .opuyorumnanaktan

25 mayıs.70 dk + 35 dk.=105 dk yürüdümopuyorumnanaktan

ayrıca 20 dk da pilates yaptım .kaydirigubbakcemile2

geldiim kızlar...

en yakın zamanda hesaplamalarda tamam olur şekerler..

25 mayıs 60 dk

ho geldin nazlım ...
canım eskisi gibi günlük ne kadar yürüdügünü not düşüyorsun ay başında aylık hesaplanıyor .opuyorumnanaktan

25 mayıs.70 dk + 35 dk.=105 dk yürüdümopuyorumnanaktan

ayrıca 20 dk da pilates yaptım .kaydirigubbakcemile2

tamam ablam bugünn yaptığım yürüyüşü yarn yazarım . zamanında burası sayesinde iyi yürüyüşler yapmıştım.:lepi:akannehirsempatiksalakcinni

geldiim kızlar...

en yakın zamanda hesaplamalarda tamam olur şekerler..

25 mayıs 60 dk
hoş geldin ev sahibi.naniknanikkaydirigubbakcemile3Şeniz
tamam ablam bugünn yaptığım yürüyüşü yarn yazarım . zamanında burası sayesinde iyi yürüyüşler yapmıştım.:lepi:akannehirsempatiksalakcinni
:lepi:iyce kalabalıklaştık ne güzel .hihoyyyt

hoş geldin ev sahibi.naniknanikkaydirigubbakcemile3Şeniz

:lepi:iyce kalabalıklaştık ne güzel .hihoyyyt

hoşbulduk tatlışımkaydirigubbakcemile3
evet kalabalık olmak daha güzel tabi
sayendeyerimseniben

slm kızlar dün fırsatım olmadı yoğun bi iş günüydüakannehir bugüne kaldı bildirim
dün ve bugün 70 er dk yürüdüm...aslında bugün bi de dışarıda işim vardı ve gayet tempolu bi şekilde devam ettim yürümeye onu da yazayım bari...30 dk da bugünün artısı var:lepi:
hepimize kolay geleeeea.s.

maşallah nazar deymesin inşallah:nazar:
kalabalık olunca daha çok insanın yürüyesi geliyoropuyorumnanaktan
25 mayıs 90 dakika
26 mayıs 120 dakika
herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile4

26 mayıs 70 dk
27 mayıs 65 dk ayağıma ağrı girdi daha fazla devam edemedim kızlar...:((
28 mayıs 70 dk...
29 mayıs 70 dk(15 dk kadarı da koşuyla geçti:)

Son düzenleme:
nirdesiniz kıslar...

ben burdayım..a.s.
30 mayıs 70 dk.(20 dksı koşuydu)
31 mayıs 120 dk.(30 dksı koşuydu)
1 haziran 70 dk yürüyüş...

hepimize kolay geleee...
kızlar ben takıldım kaldım bu 72 rakamına yaa delirmek üzereyim bana moral verin nooolluurrrr....-tatlicadiarzu-

Back