• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

hoşbulduk tatlım....
13 mayıs 70 dakika yürüdüm...bi şey sorucam 120 dakika yürüyüşü bir kerede mi yapıyosun yoksa sabah 1 saat akşama 1 saat mi yapıyosun merak ettim?hangisi daha etkili olur acaba?ben henüz başladığım için çok abartmak istemiyorum ama yürüyüşü ben de çok seviyorum ve yürüsem saatlerce yürürmüşüm gibi geliyo:dance:
GÜNLÜK TOPLAM YAZIYORUM GÜZELıM ......
BAZAN TEK SEFER DIŞARDA OLDUGUMDA YÜRÜDÜGÜMDE OLUYOR AMA ...
Bı KAÇ PARÇA YÜRÜDÜGÜMDE OLUYOR ...

EN ETKıLı SABAH TEMPOLU YÜRÜYÜŞDÜR CANIM .....a.s

BENDE SON KıLOLAR OLDUGUNDAN DıYETE DESTEK YÜRÜYÜŞLERıM BAZAN AYRIYETEN PıLATES VEDE AYROBıKDE YAPARIM BURAYA SADECE YÜRÜYÜŞLERıMı YAZIYORUM ...
AYRICA MONTıGNAC (SAĞLIKLI BESLENME) UYGULUYORUM opuyorumnanaktan
HEPSı BıRLıKTE YAVAŞ AMA KALICI KıLO VERıYORUM VEDE KARNIM DOYARAK .cokacimcoook

GÜNLÜK TOPLAM YAZIYORUM GÜZELİM ......
BAZAN TEK SEFER DIŞARDA OLDUGUMDA YÜRÜDÜGÜMDE OLUYOR AMA ...
Bİ KAÇ PARÇA YÜRÜDÜGÜMDE OLUYOR ...

EN ETKİLİ SABAH TEMPOLU YÜRÜYÜŞDÜR CANIM .....a.s

BENDE SON KİLOLAR OLDUGUNDAN DİYETE DESTEK YÜRÜYÜŞLERİM BAZAN AYRIYETEN PİLATES VEDE AYROBİKDE YAPARIM BURAYA SADECE YÜRÜYÜŞLERİMİ YAZIYORUM ...
AYRICA MONTİGNAC (SAĞLIKLI BESLENME) UYGULUYORUM opuyorumnanaktan
HEPSİ BİRLİKTE YAVAŞ AMA KALICI KİLO VERİYORUM VEDE KARNIM DOYARAK .cokacimcoook

süppersin tebrikler katettiğin yol tam da benim hedefim gibi duruyo:)))ben de 60 ı hedefliyorum kendime bakalım en kısa sürede ulaşırım..diyetisyene de gidiyorum kafama göre bi rejim yapmıyorum dediğin gibi tok ve sağlıklı bi şekilde gitsin kilolar mümkünse bi daha da gelmesinler kış kış:)))
bu arada 14 mayıs yani bugün 70 dk yürüdüm
hepimize kolay geleeehihoyyyta.s.

süppersin tebrikler katettiğin yol tam da benim hedefim gibi duruyo:)))ben de 60 ı hedefliyorum kendime bakalım en kısa sürede ulaşırım..diyetisyene de gidiyorum kafama göre bi rejim yapmıyorum dediğin gibi tok ve sağlıklı bi şekilde gitsin kilolar mümkünse bi daha da gelmesinler kış kış:)))
bu arada 14 mayıs yani bugün 70 dk yürüdüm
hepimize kolay geleeehihoyyyta.s.
:1hug:a.s.

13 mayıs 150 dakika çarşı pazarda
14 mayıs bu sabah 45 dakika
arkadaşlar bende tek yürüyüşle deyil
ben zayıflama haplarınıda kulanıyorum
hapları kulandığım zaman güzel
iştahı kesiyor bol su içiriyor ama
ara verince iştah tekrar yerine geliyor
bende hapları bırakıp diyetisyene
gitmeyi düşünüyorum hepimize sağlıklı zayıflamalar

13 mayıs 150 dakika çarşı pazarda
14 mayıs bu sabah 45 dakika
arkadaşlar bende tek yürüyüşle deyil
ben zayıflama haplarınıda kulanıyorum
hapları kulandığım zaman güzel
iştahı kesiyor bol su içiriyor ama
ara verince iştah tekrar yerine geliyor
bende hapları bırakıp diyetisyene
gitmeyi düşünüyorum hepimize sağlıklı zayıflamalar
:olmaz:HAP İŞİ CISGÜZELİM GELSENE SANA TAVSİYELERİMİZ OLUR ..:1hug:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-655.html..

13 MAYIS....45.+60 DK.= 105 DK YÜRÜDÜM ...zemuszemus
14 mayıs...45.+60+30dk= 135 dk yürüdüm ...hihoyyyt

slm güzeller...
15 mayıs 70 dk. bugünü henüz bilemiyorum az sonra eşimle dolaşmaya gidiyoruz ben bi motive olup çıkacağım:))))gene bildirim yaparım kolay geleeee.....a.s.

güzel söylüyosun canım ama ben diyet yapamıyorum
çok denedim bir iki gün yapsam üçüncü gün diyet bozuluyor
hap kulanmak bana kolay geliyordu iki tane hapım kaldı bitikten sonra
kulanmayı düşünmüyorum verdiyim kilolarıda almaktan korkuyorum
daha en az 10 kilo vermem lazım keten tohumuna başlamayı düşünüyorum
oda tok tutuyormuş canım sen 78den 61e kaç ayda indin hep diyetmi yaptın cokacimcoook
14 mayıs 40 dakika akşam
15 mayıs 90 dakika
16 mayıs 30 dakika akşam opuyorumnanaktan

slm güzeller...
16 , 17, 18 ve de 19 mayıs 70 er dakika yürüdüm:)))
herkeslere kolay geleee.....a.s.

bu arada neden kimsecikler yok!!!??yürümüyo musunuz bakiiim?:)))

Son düzenleme:
yaa kızlar neden kimse gelmiyo ??bilmiyorumkismile
20 mayıs 70 dk yürüdüm
kolay gelsin hepimizeeeea.s.

ben burdayım canım aebencim de ortalarda
görünmüyor benle sen yanlız kaldık :gitme:
17 mayıs 45 dakika
18 mayıs 90 dakika
19 mayıs yürümedim
20 mayıs sabah 60 dakika öylen 120 dakika pazarda:teselli:

sailormoon hoşgeldin.

aeben toplu halde yazacak herhalde.

hoşbuldum canıma.s.
ii hareketlenmiş biraz ben de her gün aynı mesajı editliyodum:)))ne de olsa benimki her gün 70 dk.ama buraya girince motive oluyorum:))
bu arada 1.5 kilo vermişim kızlar bu tamamen yürüyüşün etkisi çünkü öncesinde sadece diyet yapıyodum ve gram gram veriyodum düzenli yürüyemiyodum ama koşu bandımı alıncaaaa... tam 8 gün olacak ve sonuç çok iyi benim için :dance::dance::teytey:
yani demem o ki yürüyüş hafif bi olay değil kesinlikle burdan herkeslere duyuruyorumdelikafadulden:1hug:
hepimize kolay geleeee....opuyorumnanaktan
yazmayı unutmuşum 21 mayıs tabi ki de 70 dk:))

kızlar 22 mayıs 70 dakika yürüdüm..daha doğrusu 60 dk yürüdüm arada da 10 dakikayı ikiye bölüp koştum...nette okuduğuma göre koşmak daha iyiymiş ne dersiniz?böyle böyle arttırmayı düşünüyorum mesela 10 dk yürüyüş 10 dk koşu...bunu tekrarlayarak 70 dk.yı tamamlamak istiyorum...sizce bi zararı olur mu kaslarıma?bi fikir verin gaarii:)))
salı günü diyetisyenime de sormayı düşünüyorum açıkçası...bakalım o ne diyecek bu duruma?yerimsenibenCADIARZU
hadi kızlar hepimize kolay gelee....a.s.

sailormoon 70 dakikayı tek seferde mi yürüyorsun koşu bandında ben tek seferde o kadar yüklenirsem agır ve sıkıcı geliyor bana...

hoşbuldum canıma.s.
ii hareketlenmiş biraz ben de her gün aynı mesajı editliyodum:)))ne de olsa benimki her gün 70 dk.ama buraya girince motive oluyorum:))
bu arada 1.5 kilo vermişim kızlar bu tamamen yürüyüşün etkisi çünkü öncesinde sadece diyet yapıyodum ve gram gram veriyodum düzenli yürüyemiyodum ama koşu bandımı alıncaaaa... tam 8 gün olacak ve sonuç çok iyi benim için :dance::dance::teytey:
yani demem o ki yürüyüş hafif bi olay değil kesinlikle burdan herkeslere duyuruyorumdelikafadulden:1hug:
hepimize kolay geleeee....opuyorumnanaktan
yazmayı unutmuşum 21 mayıs tabi ki de 70 dk:))

Evete yürüyüş kesinlikle çok farkediyor. Benim bu aralar işlerim çok yoğun oldu. Düzenli yürüyemiyorum. Ama en yakın zamanda toparlanıp mümkünse haftanın her günü yürümeyi düşünüyorum.

kızlar 22 mayıs 70 dakika yürüdüm..daha doğrusu 60 dk yürüdüm arada da 10 dakikayı ikiye bölüp koştum...nette okuduğuma göre koşmak daha iyiymiş ne dersiniz?böyle böyle arttırmayı düşünüyorum mesela 10 dk yürüyüş 10 dk koşu...bunu tekrarlayarak 70 dk.yı tamamlamak istiyorum...sizce bi zararı olur mu kaslarıma?bi fikir verin gaarii:)))
salı günü diyetisyenime de sormayı düşünüyorum açıkçası...bakalım o ne diyecek bu duruma?yerimsenibenCADIARZU
hadi kızlar hepimize kolay gelee....a.s.

Canım ben de çoğu zaman yürüyüş ve koşuyu karıştırarak yapıyorum. Tabii koşu az oluyor. Henüz o kadar fit değilim. Benim bildiğim kadarıyla devamlı aynı hızda yürümek çok verimli değilmiş. Vücudu şaşırtmak gerekiyormuş. Yürüken hızı bazen azaltıp bazen arttırmak gerekiyormuş.

Ben koşu bandında yürüdüğümde mesela 5.0, 5.8, 5.3, 6.0, 6.3, 5.5 falan diye çok farklı hızlar seçiyorum. Bu hızlarda da bazen hızlı hızlı yürüyüp, bazen koşuyorum. Ama dediğim gibi koşu şu anda az. Yavaş yavaş arttıracağım.

sailormoon 70 dakikayı tek seferde mi yürüyorsun koşu bandında ben tek seferde o kadar yüklenirsem agır ve sıkıcı geliyor bana...

Sho.cum hoşgeldin. Sen de katılsana. Hergün ne kadar yürüdük yazıyoruz. O kadar. Sonra ay sonunda toplayacağız, herkesin derecesi belli olacak.

selam kıslar pc bozuktu ondan gelemedim sonrada hafta sonu girdi. yarın yazarım raporlarımı ...

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var

Back