• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

3 haziran 70 dk.
4 haziran ilk defa yürüyemedim kızlar üzgünüm misafirim vardı yemekli
5 haziran 70 dk

bu arada hamileyiiiimmmm:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:
NEYYYY. Bİ ANDA BÖYLE OLDUM .:1shok::1shok::teytey:
TEBRİKLER

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız...

ben geçen haftadan beri hergün istisnasız 45 dk yürüyor, üstüne plates yapıyorum...

1. haziran 45 yürüyüş ve 40 dk plates
2. haziran 45,yürüyüş ve 40 dk plates
3. haziran 45,yürüyüş ve 40 dk plates
4. haziran 45 yürüyüş ve 40 dk plates
HOŞ GELDİN ÇOKO opuyorumnanaktan
CANIM HERGÜN AYNI SAAT YAPMA VUCUD ALIŞIR.. TEPKİ VERMEZ Bİ SÜRE SONRA ... YADA HAFTA SONLARI DİNLEN YADA PİLATESE ARA VER HAFTA SONLARI .a.s.

1 haziran ... 20 dk ...:tomato:
2. haziran .. 90 DK ...
3. haziran ..135.dk ...+30 dk pilates ..+ 15 dk ayrobik .hihoyyythihoyyyt-tatlicadiarzu-
4.haziran ...45 dk .
5 haziran ...70 dk . yürüdüm .

.:3::3::3::3:

kıslar mayıs ayı yürüyüş yarışması sonuçları :1closedeyes:
geç oldu ama toparladım baktım sizden ses yok .....:tomato:

AEBEN.................... 2.875. DK...hihoyyyt
GAMZE................... 2.240. DK .:nazar:
TAYLOR ..................660 DK ...alsanaalsanasmile
SAıLORMON ...........1.375 DK alkisalkisalkis
MıNEL........................ 120 DK .:olmaz:
AKREP ...................... 120 ...:dilcikar:

KISLAR BEN HESAPLADIM AMA HESAP MAKıNENıN YALANCISIYIM ...sempatiksalakcinni
HELEDE saılormor arkadaşım seninkini baya bikaçkere hesapladım umarım dogrudur .-tatlicadiarzu- artık yanlışlarım varsada kusura bakmayın .:kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:
HOŞ GELDİN ÇOKO opuyorumnanaktan
CANIM HERGÜN AYNI SAAT YAPMA VUCUD ALIŞIR.. TEPKİ VERMEZ Bİ SÜRE SONRA ... YADA HAFTA SONLARI DİNLEN YADA PİLATESE ARA VER HAFTA SONLARI .a.s.

merhaba talım...bak bunu bilmiyordum...ben de bu hafta niye kilo veremedim diyordum...bundan sonra bende burdayım:ecrin_bebek:

bugun de 45 dk yürüyüş, 40 dakika plates yaptımhihoyyyt...

01 Haziran 45 dk
02 Haziran 45 dk
03 Haziran 45 dk
04 Haziran 45 dk
05 Haziran 45 dk

Yarından itibaren süre artırıyorum.

bende katılabılırmıyım aranıza eger kabul edersenız hemen yarın yuruyuse baslıcam

bende düzenli olarak 1 aydır yürüyorum sıkılaştım ama şu yanlarım yani simit bölgem ve göbegim aynı sinir oluyorum ya nasıl eritebilirim

evde twesten shape var onumu yapsam acaba yanlarım için

01 Haziran 45 dk
02 Haziran 45 dk
03 Haziran 45 dk
04 Haziran 45 dk
05 Haziran 45 dk
06 Haziran 50 dk

bende katılabılırmıyım aranıza eger kabul edersenız hemen yarın yuruyuse baslıcam
ne demek hoş geldin özlem .....kaydirigubbakcemile5

6. haziran .... YOKK..
7. haziran .....110 DK yürüdüm ..+30 dk pilates ..

6. haziran .... YOKK..

selam canım....kilo takip çizelgene baktımda ne güzel kilo vermişsinkaydirigubbakcemile2...ne kadar zamanda verdin kilolarını...diyet de yaptın mı...yoksa sadece yürüyüş mü yaptın....

ben de birazdan walk at home la yürüyeceğimhihoyyyt...

gamzelim benim diyet serüvenim uzun canım 2 senedir diyet guruplarındayım 6. takımda . ama her zaman diyette deyilim tabi .. ama sindire sindire verdim ben öylede vermeye devam ediyorum ....
yaprtıgım diyet deyil aslında (montignac.) sağlıklı beslenme canım ....öyle belli bir listede yok ...a.s
buyrunnnnnnnnn
selam canım....kilo takip çizelgene baktımda ne güzel kilo vermişsinkaydirigubbakcemile2...ne kadar zamanda verdin kilolarını...diyet de yaptın mı...yoksa sadece yürüyüş mü yaptın....

ben de birazdan walk at home la yürüyeceğimhihoyyyt...
sadece yüryüşle belki ilk aylarda kilo verirlir ama sonrasında diyet olmadan ben veremem çokom .:umursamaz:

buyrunnnnnnnnn

sadece yüryüşle belki ilk aylarda kilo verirlir ama sonrasında diyet olmadan ben veremem çokom .:umursamaz:

ama çok iyi vermişsin canım:nazar:...darısı bize....hiç gitmeyecek gibi geliyor kilolar....sen açık havada mı yürüyüş yapıyorsun

ben evde yürüyorum...

bugün 60 dk yürüdüm....birazdan plates yapacağımkaydirigubbakcemile2...

ama çok iyi vermişsin canım:nazar:...darısı bize....hiç gitmeyecek gibi geliyor kilolar....sen açık havada mı yürüyüş yapıyorsun

ben evde yürüyorum...

bugün 60 dk yürüdüm....birazdan plates yapacağımkaydirigubbakcemile2...
evet açık havada yürüyorum .. bandım yok evde ...
favorim sabah yürüyüşleri.kaydirigubbakcemile2pilates mutlaka öneririm .kaydirigubbakcemile4

01 Haziran 45 dk
02 Haziran 45 dk
03 Haziran 45 dk
04 Haziran 45 dk
05 Haziran 45 dk
06 Haziran 50 dk
07 Haziran 50 dk

Yürümeye devammmmmmmm :lepi:

Bütün yürüyenlere alkışşşşşşşş alkisalkisalkis

6. haziran .... YOKK..

cokkkkkk tesekkur ederımmmmmmm

bugun 40 dakika ile başladım yurumeye kaydirigubbakcemile2

platesi nasıl yapıyorsunuz bı merkezdemı evdemı ?

aeben nasıl verdın kılolarını tebrık ederım valla nasıl hayran hayran çizelgene baktım tahmın edemezsın :))) neler yaptıgını yazarsan cok cok cokkk sevınırım

kızlar bende hergün 2 .5 saat hızlı tempoda yürüyüorum,en son da spor aletlerine gidiyorum.. ekmeği azalttım yeşil çay ve biberiye içiyorum.. 1.5 ayda 6 kilo verdimmmmmm zemuszemus ama belli olmuyo yaa delikafadulden

selam kızlar....yürüyenleri tebrik ediyorum....iki küçük oğlum var ve ben onlarla ne zaman yürüyüşe çıksam cabucak sıkılıyorlar, eve dönmek istiyorlar. küçük oğlum kucağıma gelmek istiyor. dilediğim gibi yürüyemiyordum. o yüzden evde walk at home indirdim...leslie ile her gün yürüyorum...hiç sıkılmadan...

bir arkadaşımız platesi sormuş..ben ebru şallının videolarından indirdim...onları yapıyorum....insanı gerçekten sıkılaştırıyor...

birazdan bir saat yürüyeceğim...sonra yemek...biraz moladan sonra da plates....

Back