Ya inşallahGünaydın
Dün cinsiyet için gitmiştim heyecandan onu sormayı unuttum. 1 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman sorarım.
Evet normal doğum istiyorum nasipse
Ayy ben bı de üşüyorum nasılBugün yağmur var bakalım yürüyecek miyiz
Ya o kadar kıpır kıpırdı kiYa inşallah
Hayırlısı hangi doğum şekli ise o olsun
Göstermedi mi cinsiyeti?
EvetAyy ben bı de üşüyorum nasıl
Avrupa yakası ikimizinde
Haftaya gösterir inşallahYa o kadar kıpır kıpırdı ki
Doktor emin olamamak ile birlikte erkek diyorum tam göremedim rahat durmuyor dedi. Haftaya tekrar gideceğim
Uçurum resmen dün ne kadar iyiyse bugün bir o kadar tersiEvet
Çok soğuk gerçekten. Dün iyiydi hafif baharımsı bir tat vardı havada.
E evden ben bi ıslanayım diye çıkarsan olacağı buyduÇok güzel ıslanıp geldimarabanın biri foşurt yağmur suyunu yukardan aşağı üstüme sıçrattı bir ara dedim ben bu kadar hafif miyim rüzgar beni uçuruyor
Neyseki kitabı değiştirdim.
Market alışverişi de yaptım
Epey yürümüş oldum bu sayede.
"Körlük"E evden ben bi ıslanayım diye çıkarsan olacağı buydu
Ne aldın kitap?
Ben de yarın çok soğuk olmazsa gideceğim
Bebek arabası almaya çıktım bugün bahaneyle 4.000 adım atmıs oldum :)
Hem filmini izleyip hem kitabını okumuştum. Güzel kurgu. Neyse spoi vermeyeyim sen oku"Körlük"
Başlardayım şu anHem filmini izleyip hem kitabını okumuştum. Güzel kurgu. Neyse spoi vermeyeyim sen oku
Ben de kitapları verdim yenisini alacağım.
Evet 7.500 adım da atmıs oldum. Ama yoruldumBaşlardayım şu anbaya heyecanlı gidiyor çok öven var merak ettim bende
Gittin mi kütüphaneye ?
Ben sabahtan yürüdüm.Nöbetçiydim bahçeyi kaç kez turladım.
"Görmek " körlük kadar akıcı değil daha durağan imiş.Evet 7.500 adım da atmıs oldum. Ama yoruldum
Verdim kitapları evin oradakinden alırım diye almadım, evin oradakine geldim üyelik için fotoğraf vs istediler ne alakaysaçıktım ben de. Diğer kütüphaneden devam edeceğim. Pişman oldum keşke alsaydım.
Kitap güzel evet devamı da var görmek diye, okuyacağım ben de bir gün inşallah:)
Ben de ilk defa böyle bir sey gördüm. Kimlik verirsin form doldurursun bitti bu kadar. Vesikalık ne alaka yani kütüphaneye."Görmek " körlük kadar akıcı değil daha durağan imiş.
7500 çok iyi
Aslında 3000 ve üstü yazmaya değer
Burdaki kütüphane online kayıt yapıyorsun kendin çok rahat .Foto isteyen ilk kez duyuyorum.
Kitabı iade etmezsen bilbordlara resmini büyütüp asacaklardırBen de ilk defa böyle bir sey gördüm. Kimlik verirsin form doldurursun bitti bu kadar. Vesikalık ne alaka yani kütüphaneye.
Ben eve yeni dönüyorum, market bahanesiyle tini mini yürüdüm biraz