Ben bizim sayfaya yazdıklarımı topladım.Bu galiba..ama saatimi takmadigim telimi aldığım zamanlar da vardı.adimlarim Fena sayılmaz değil mi?.Bayramdan sonra 1 aylık kampa giriyorum.net 10.000 adım + diyet.6 kilo vericem okul kapanana kadar insallah
Yani ortalamamin en az 7000-8000 arası olması gerekir.Bu ay saadece saatle bakicam.
Fatmacim bu gaz bizi gaza getirirİnşallah
Evet evet haklısın.Olmazsa ben de notlarıma kaydedeyim.Yalniz bugün adım atamadım.Evde temizlik hazırlık derken istediğim adımlar olmadı.Ben bizim sayfaya yazdıklarımı topladım.
Aslında bir deftere de yazıyordum kolaylık olsun diye eksik yazmışım.
Günlük düzenli ekstra defter gibi bir yere not edersek ya da telefonda bir not defterine ay sonu daha kolay olur.
Ben sadece saatle gidiyorum.
O da gece 00 dan önce unutmayıp bakmam lazım
Alışkanlık oldu zaten 4 aydır.
Her gün paylaştırıyorum.
Yaaa yirimEvet gaza geldim.Ama gözüm Aslı da
Canım ben bayramdan sonra hesaplarım. Saatim de değişti.Roka35 asliogretmen hani sizin toplamlar
Aslı gerçi kafadan 300.000 üstü çıkacak ama .
Bakalım sondan birinci ben
asliogretmen Roka35 Fatmazell
Sıralamada nasıl?
İyiyim balım çok şükür, köydeyim. Uyumam lazım ama bir türlü uyuyamadım. Sabah 06.30 da da kalkacağım.Aslı balım
Nasılsın?
Çok eğlenceli imişİyiyim balım çok şükür, köydeyim. Uyumam lazım ama bir türlü uyuyamadım. Sabah 06.30 da da kalkacağım.burada bayram çocuklar için çok güzel. Bayram şekeri toplama biraz farklı erkekler bayram namazını bitirdiği an bütün çocuklar aynı anda mahallenin aşağısından başlıyorlar. Yaklaşık 250 çocuk sırayla bütün sokakları dolaşıp bayramlaşıyorlar. Topladıkları ise bir poşet abur cubur. Çikolata, eti puflar, meyve suları. Geçen yıllarda top, muz dağıtan bile vardı. Ama bu yıl her şey pahalı. O kadar olur mu bilmiyorum. Yarın fotoğraf atarım. Onun heyecanıyla Buğra bayramları çok seviyor ve maalesef abur cuburu da bu sebeple erkenden ayakta olmam gerekiyor. Ama uyku düzeni bozulunca uykum kaçtı. Ben şükür iyiyim, asıl sen nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun?
Çok çok geçmiş olsun balım, Rabbim acil şifalar versinÇok eğlenceli imiş
Benim dana dün iğne yedi bugün bir tane bile bayram çikolatası yedirmedim
Yargı başladı ben de onu izliyorum.
Geçen hafta izleyememistim.
Bugün akşam biraz sancım vardı.
Onun dışında iyiydim.
Sancı ile atıyor ya da bağırsağa baskı yapıyor gaz sancısı ben de çözemedim.
Allah rahatlık versin inşallah balımÇok çok geçmiş olsun balım, Rabbim acil şifalar versinBayramlarımız bayram tadında geçsin inşallah İyi bayramlar Ben kaçar
Buğra’nın bayram şekerleriAllah rahatlık versin inşallah balım
İyi uykular
Ohooo bir ay yeter.