Kız nazarima geldinCanımmmm çok çok geçmiş olsun. Hep iyi ol
Ben saati değiştirdim alışmaya çalışıyorum. Dün 10.000 i geçmiştim yine
bugün 6000 lerde kaldı ilk defa
36 günlük rekor gitti
yaa canım benim
Balım akşam iftardan sonra arkadaşlarla dışarı çıkıp 00.10 gibi eve dönünce spor kaldıKız nazarima geldintam da seni övdüğum gün
Her gün attığın fazla yüz adımlar ortalamayı kurtarır.
Aslı ya yakışır hareketlerBalım akşam iftardan sonra arkadaşlarla dışarı çıkıp 00.10 gibi eve dönünce spor kaldıyoksa beni bilirsin. Şaşmaz. Bir karar verdiysem eğer . Mesela bugün şu ana kadar 10 394 adım olmuş. Sanırım 11.000 le günü tamamlarım. ama bayramda kayınvalide, annemler derken tamamlayabilir miyim bilmiyorum. Ama sonrasında sıkı bir diyet ve spor beni bekliyor
Günaydın canım, nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun?Günaydın canlar
Güzel bir hafta sonu sizin olsun
İyi olacak inşallahGünaydın canım, nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun?
Canım birazdan köye geçeceğiz. Evi toparlıyorum. Bayramın 1. günü akşamı da oraya geleceğiz. Anneciğimin yanınaİyi olacak inşallahhissediyorum.
Sen neler yapıyorsun?
Köye gidiş ne zaman?
Bayram hazırlığı filan ,tatil telaşı
Merhaba kuzum iyi akşamlar nasılsın iyi misin dahaKızlar ben ay sonu raporu hazırlayacağım.
Adım çok olmasa da olsun.
Toplu görmek hoşuma gidiyor.
Rutinimi bozmak istemiyorum.
Sizler de hazırlayabilirsiniz.
Roka35 asliogretmen Fatmazell
İyiyim sen ?Merhaba kuzum iyi akşamlar nasılsın iyi misin dahatabiki hazırlamak isterşm ama nasıl bir şey nasıl hazırlanıyor açıklarsan yaparım tabiki
Hee tüm bir ay boyunca attığın adımları toplayıp yazacam doğru mu anladımİyiyim sen ?
Günde kaç adım attıysam toplayıp toplu yazıyorum.
Sen telefonda ölçüyorsan o zaten direk ölçüyor.
Ben adımsayar saat kullandığım için telefona uyumlu yapmadım.Tek tek uğraşıyorum.
Ha haHee tüm bir ay boyunca attığın adımları toplayıp yazacam doğru mu anladımöyleyse hemen hazırlayıp yazıyorum
Telefon kendi otomatik aylık topluyordur.Yok böyle üst üste tek tek toplamam gerekecek bi 10 günlük topladım sonra bi yanlışlık yaptım tekrar baştan toplamam gerekecek
İphone kullanıyorum sağlık diye uygulaması var birde adımsayar var bu ödül veren uygulama az önce kapıda geçirdim telefondaki adımları yine 1 tirilyon gibi rakam çıkardı beceremedim bir bakayım o uygulamalara otomatik toplamış mıTelefon kendi otomatik aylık topluyordur.
Program var mı telde?
Kendiliginden yüklü ya da senin sonradan yüklediğin.
Aylık olana gir vardır kesin.İphone kullanıyorum sağlık diye uygulaması var birde adımsayar var bu ödül veren uygulama az önce kapıda geçirdim telefondaki adımları yine 1 tirilyon gibi rakam çıkardı beceremedim bir bakayım o uygulamalara otomatik toplamış mı