Çok şükür iyiyim ama fazla girmiyorum artık dua topiğinde olduğumdan günlük bildirimimi yapıp çıkıyorum
Anladım canımÇok şükür iyiyim ama fazla girmiyorum artık dua topiğinde olduğumdan günlük bildirimimi yapıp çıkıyorum
Çok fazla kafama takıyorum burda okuduklarımdan o yüzden uzaklaşmak istedim
Şaka di me?Selam canlarımbugün ki adım sayım 16.000 den azıcık fazla
Canım benim değil.GercektenŞaka di me?
MaşalllahhhhhCanım benim değil.Gercektenama kalbim ayaklarımda atiyor
Teşekkür ederim Aslıcım.İnat ettim.Bacaklarim biraz sekillensin istiyorum düğüne kadarMaşalllahhhhh
Bu sene soğuklar gerçekten bezdirdi yaHepiniz harika adımlar atıyorsunuz yine maşallah
Benim bugünki sayım 520 maalesef halen yağmur var buralarda ve evin içi bile çok soğuk oluyor dışarısını düşünemiyorum o yüzden yürüyüşlerime çıkamıyorum 2 haftadır ama evin içinde aktifim
Ay sonu gelince beni geçersinHepiniz harika adımlar atıyorsunuz yine maşallah
Benim bugünki sayım 520 maalesef halen yağmur var buralarda ve evin içi bile çok soğuk oluyor dışarısını düşünemiyorum o yüzden yürüyüşlerime çıkamıyorum 2 haftadır ama evin içinde aktifim
Kesinlikle sudem normalde nisanda dışarıya çıkıp oturmalık havalar çoktan gelmişti ama bu sene bir başka oldu yaBu sene soğuklar gerçekten bezdirdi ya
Sizin ora bile soğuksa artık ne diyim
Estağfurullah hiç belli olmaz ben de belki kaplumbağa modu olurumAy sonu gelince beni geçersin
Ben kaplumbağamodu
Her sene bir şey çıkıyor zatenKesinlikle sudem normalde nisanda dışarıya çıkıp oturmalık havalar çoktan gelmişti ama bu sene bir başka oldu ya
Napalım sağlık olsun berekettir
Yok yok olmayız.Estağfurullah hiç belli olmaz ben de belki kaplumbağa modu olurum
Allah esirgesinHer sene bir şey çıkıyor zaten
2 sene pandemi gördü bu gözler
Bu sene de soğuk oldu
Allah beterinden saklasın aynen.
Biz İstanbul'da bir de deprem riski var
Allah muhafaza.
İnşallah diyelim özledim yürümeyiYok yok olmayız.
Bol bol yuruycez
Tebrikler canım