- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Ayy yok bulamadımAylık olana gir vardır kesin.
Aslı bazen paylaşıyordu hatırlıyor musun?
Ben sana atayım özelden adımlarımı sen topla ben beceremedim sana zahmet olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yok bulamadımAylık olana gir vardır kesin.
Aslı bazen paylaşıyordu hatırlıyor musun?
Tamam canım sen toplu at,ben hesap makinesi ile hemen toplarım.Ayy yok bulamadım
Ben sana atayım özelden adımlarımı sen topla ben beceremedim sana zahmet olmazsa
Sana mesaj atamıyorum isimleri virgülle ayırın gibi birşeyler diyor güncelleme de falan herhalde site buradan atayımTamam canım sen toplu at,ben hesap makinesi ile hemen toplarım.
@ işareti yapmana gerek yok özel mesaj atarken.Sana mesaj atamıyorum isimleri virgülle ayırın gibi birşeyler diyor güncelleme de falan herhalde site buradan atayım
Tamamdır iyi uykular bebeciğinee@ işareti yapmana gerek yok özel mesaj atarken.
Direk nick yazınca altta çıkıyor aklında bulunsun.
Toplayınca paylaşırım.
Şimdi oğlanı uyutuyorum.
Canım eşim iyi şükür.Bu arada 12 lerin sınav surecindeydik bir de özel işlerim vardı yoğunluktan gelemedim bir nasılsın tatlım.Sen iyi olmayinca bizim de modunuz düştüRoka35 eşin nasıl oldu?
Kaç zamandır unutuyorum .
Kizçen kahve yapıyor mu ?
Hiç kahve fotosu atmıyorsun
Benim kızım bana kahve yapacak iki cihana duyururum
İyiyim ınsallah daha iyi olucamCanım eşim iyi şükür.Bu arada 12 lerin sınav surecindeydik bir de özel işlerim vardı yoğunluktan gelemedim bir nasılsın tatlım.Sen iyi olmayinca bizim de modunuz düştü
Dalga geçme yaBen sonuncuyum.33.000 diyor
İnşallah diyeyimKızlar
Bundan sonra adımları günlük paylaşalım.
Hem motive eder.
Hem rutin haline gelir.
Ne kadar yoğun olsak da 2 dk uğrayıp adım paylaşalım.
Olur mu?
Roka35
asliogretmen
Fatmazell
Vuuu iddiaya gelBu galiba..ama saatimi takmadigim telimi aldığım zamanlar da vardı.adimlarim Fena sayılmaz değil mi?.Bayramdan sonra 1 aylık kampa giriyorum.net 10.000 adım + diyet.6 kilo vericem okul kapanana kadar insallah
Yani ortalamamin en az 7000-8000 arası olması gerekir.Bu ay saadece saatle bakicam.
Evet gaza geldim.Ama gözüm Aslı daSudem çok pis gaz veriyordu