İyi geceler canımİyi geceler canlarım , hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Kesinlikleİyi geceler canımİyi ki yolumuz kesişmiş. Çokça öpüyorummmm
Allah rahatlık versin.İyi geceler canlarım , hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
Sinem genişSudemcim iyi ki tanismisizsayende çok güzel dostluklar kazandım burada.En başta sen.Birbirimizi görmesek de,kalbimizle ve ruhumuzla dost olduk değil mi kızlar
Bugün yoksa bir 20.000 mi geliyor ?
Maalesef balım o kadar olması bugünlerde mümkün değil. Ben kızları gaza getirme görevimi yerine getirmek için şey ettimBugün yoksa bir 20.000 mi geliyor ?
Sudemim tartılmıyorum ama spor haricinde yemeğime de hiç dikkat etmiyorum. Kilo takibi bayramdan sonra inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Bende temizlik yapıyorum.Dün 3000-4000 civarı ancak adım ata bildim . Dün çok yoğundum ayrıca bizim ufaklık da biraz rahatsızlandı onunla ilgilendik. Neyseki ciddi bir durum değil,hava tam ısınmadan tişört giyme sevdası onu salya sümük durumuna getirdi.23 Nisan i atlattı en azından,gösteriye çıkamazsa çok üzülürdü.Kac haftadır hazırlanıyordu.Tüm gün bildirim yapamadım kızlar.
Bugün ayrıca Veli toplantım var.
İşlerim erken biterse sağlam adımlarla geliyorum bebekler
Kuzuya geçmiş olsunDün 3000-4000 civarı ancak adım ata bildim . Dün çok yoğundum ayrıca bizim ufaklık da biraz rahatsızlandı onunla ilgilendik. Neyseki ciddi bir durum değil,hava tam ısınmadan tişört giyme sevdası onu salya sümük durumuna getirdi.23 Nisan i atlattı en azından,gösteriye çıkamazsa çok üzülürdü.Kac haftadır hazırlanıyordu.Tüm gün bildirim yapamadım kızlar.
Bugün ayrıca Veli toplantım var.
İşlerim erken biterse sağlam adımlarla geliyorum bebekler
Kolay gelsin balımÇok geçmiş olsun canım. Bende temizlik yapıyorum.İnşallah 10 000 i tamamlayabilirim.
Harika, hadi bakalım. Hayırlı sonuçlar inşallahKuzuya geçmiş olsun
Kolay gelsin balım
Tünaydın canlar
Oğlanı bilseme götürüp geldim.
İyi geçmiş.
Adım fena değil 1262 olmuş.Park yeri vs anca.