Adamı seksi bulup bir de hastalığından nemalaniyon heEşim fena değil.hala kıvırarak yürüyorçok havalısın koçum deyip biraz taciz ediyorum
Kızım ev işlerini zaten yapıyordu fakat yemek olayında biraz zayıf kaldığını düşünüyorum.Neyseki birşeyler biliyormuş.Anladim tatilde.Kahvemizi de pişiriyor artık .
Madem hasta ,biraz zevk almaya bakıyorumAdamı seksi bulup bir de hastalığından nemalaniyon hearada iki şaplak sen çok çılgınsin ya
Kızına da hamratsin aman güzel kuzum deyip itele bari napicansenin elin ayrı lezzetli tadı damağımda kaldı vs.
Tam kız anası olurmuşum he
Oğluma bana ceviz kır yiycem dedim.
Sadece cevizi ve kıracağı getirip masaya koydu.
Kendininkini kırıp yedibenimki saatlerdir duruyor kırılacak
Teşekkür ederim canım.Bu arada Sudemi güldürecek birşey gönderiyorum birazdan.(Mor) muhabbeti çok yaptık ya,bir kitaba başladım.Gerisi mi? Az sonraEki Görüntüle 3053678
Adami yoksa sen mi hasta ettinMadem hasta ,biraz zevk almaya bakıyorum
Bu kadar muhabbetten sonra ben de senin gibi düşünürdüm.Adami yoksa sen mi hasta ettin
Sen sadece kaleme odaklanmissin şekerim.cumleyi okumadın mıBu kalemden geçen hafta bende aldım hem de morşaka gibi bu nasıl bir denk dusme
İçimde hala bir yerlerde mor bir kadın var galiba
BizimKukrim var kitap kulübünden arkadaşım o da mor sevdalısı mora bayılır.
Kv tarafı güreşmek der o muhabbete de aklıma o geldiBu kadar muhabbetten sonra ben de senin gibi düşünürdüm.yok yok oğlanla guresirken olmuş.Benimleyken iyiydi
Dur bı daha okuyumSen sadece kaleme odaklanmissin şekerim.cumleyi okumadın mı
Bende aldım geçen gün iki tane mor kalemBu kalemden geçen hafta bende aldım hem de morşaka gibi bu nasıl bir denk dusme
İçimde hala bir yerlerde mor bir kadın var galiba
BizimKukrim var kitap kulübünden arkadaşım o da mor sevdalısı mora bayılır.
Ha haBende aldım geçen gün iki tane mor kalem
Şimdi sayın hocam burda yazar ne anlatmak istemişTeşekkür ederim canım.Bu arada Sudemi güldürecek birşey gönderiyorum birazdan.(Mor) muhabbeti çok yaptık ya,bir kitaba başladım.Gerisi mi? Az sonraEki Görüntüle 3053678
İyiyiz canımHayırlı akşamlar kızlarr nasılsınız
Bugünki adım sayım;
8.730
Çok şükür iyiyimİyiyiz canımsen?
Pazartesiye kadar inşallah sıkıntı olmaz ise pazartesi kontrolüm var.Çok şükür iyiyim
Sen nasıl oldun dış gebelik geçiriyorum demiştin tekrar doktora gittin mi ?
Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahPazartesiye kadar inşallah sıkıntı olmaz ise pazartesi kontrolüm var.
İnşallah düzelmiş olur.
Değerlerin düşmesi ,tedaviye cevap vermem gerekiyor.
İnşallah olur
Estağfurullah canım benimHayırlısı Aslım
Çocuk delisi değildim çok korkuyor arafta idim.
Ama kendi sağlıgimi kaybetme ve ihmal etme salakligi da yapmamam gereken bir durum.
Akillanmam lazım acilen.
İyi akşamlar canım.Benim de 8939 olmuş.Adim sayımız hemen hemen ayniHayırlı akşamlar kızlarr nasılsınız
Bugünki adım sayım;
8.730
Evet harikasınİyi akşamlar canım.Benim de 8939 olmuş.Adim sayımız hemen hemen ayni