Şükür canım yoğun geçiyor bizde 23 Nisan hazırlıkları, geleneksel çocuk oyunları yarışması vs derken akşam oluyor. Hayırlısıyla bu dönemi atlatırsak süper olacak.Merhaba kızlarr
Bugünki adım sayım 1.167 maalesef dışarı çıkamadım evde biraz leslie yaptım sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız
HarikaŞükür canım yoğun geçiyor bizde 23 Nisan hazırlıkları, geleneksel çocuk oyunları yarışması vs derken akşam oluyor. Hayırlısıyla bu dönemi atlatırsak süper olacak.
Rabbim yardımcın olsun kolay ve hafif atlatırsın bu süreci inşallahCanlarım bana dua edin.
Dış gebelik geçiriyorum.
İlaç tedavisi oldum.
Vücudumun tedaviye cevap vermesini bekliyoruz.
Bugünkü adımlar bütün gün ayakta 6 hastane gezmekten kaynaklı.
7.30 dan beri ayakta ve dışardayim.
Amin inşallah dua edinHarikatatlı telaşlar
Rabbim yardımcın olsun kolay ve hafif atlatırsın bu süreci inşallah
Kesinlikle ramazandan sonra toplu yapalım.Ben bazen 10.000 i tamamlıyorum ama sürekli olmuyor.Dun 12.800 civarında adım atmışım ama.ev temizliği ve alışveriş derken.Maalesef ben sizin morgillerden değilim diyecekken ilk koltuk takımımın mor olduğu geldi aklımawalla unutmuşum. Yazarken hatırladım.
Ama ben orada bıraktım morluğusonra krem kahve devam etti. Şimdi de gri antrasit
Bana da uyar ama bence Ramazan’dan sonra toplu yapalım. Ben bugünlerde 10 000 i tamamlasam da çok yoğunum. 10 Mayıs a kadar bana müsade sonrasında her şeye varım.
Canım benim çok geçmiş olsun.Tum dualarım, dualarımız seninle.Cok güzel atlaticaksin merak etmeCanlarım bana dua edin.
Dış gebelik geçiriyorum.
İlaç tedavisi oldum.
Vücudumun tedaviye cevap vermesini bekliyoruz.
Bugünkü adımlar bütün gün ayakta 6 hastane gezmekten kaynaklı.
7.30 dan beri ayakta ve dışardayim.
Canım inşallah.Canım benim çok geçmiş olsun.Tum dualarım, dualarımız seninle.Cok güzel atlaticaksin merak etme
Pozitif düşünce gücüne inan ... Herşey güzel olacak merak etme. Kötü düşünceleri at zihnindenCanım inşallah.
Tedaviye geç kalmamış olayım da cevap versin.
Rutine dönüştü sporun masallahKızlar hayırlı geceler nasılsınız brn bugünden itibaren yürüyüşe başladım tekrar
7.120 bugünki adım sayım
sudem34 Sen nasıl oldun iyi misin biraz daha
Evet bugün airpods kulaklığımı aldım tekrar başladım yürüyüşeRutine dönüştü sporun masallah
İyi olmaya, hastalığa alışmaya, kabullenmeye çalışıyorum.Bazen ağlıyorum,bazen gülüyorum, karışık duygularım.
Sen nasılsın?
Buldun mu mor?Evet bugün airpods kulaklığımı aldım tekrar başladım yürüyüşe
Daha iyi ol inşallah.
Ben iyiyim şükür günleri şöyle böylr geçirmeye çalışıyorum
Mor bulamadım 2 gündür çıkıp baktık ama yok genelde beyaz var beyaz aldım bendeBuldun mu mor?
Topikcek dört morçemorgiller morgüller
Lakap takmak istersek hazır.
Herkes ne var ne yok döktü
Cırtlak sarı rengi çok severim ben.Mor bulamadım 2 gündür çıkıp baktık ama yok genelde beyaz var beyaz aldım bende
Hahaha evet güzel lakap olur morçe
Ne değişik renk seçimlerin varCırtlak sarı rengi çok severim ben.
Bayılırım hatta.
En son banyo terliğini öyle aldım.
Banyo bir sarı sarı oldu
Sari kırmızı çizgimNe değişik renk seçimlerin var