İkisi deSudemcim kilo vermek için mi yürüyorsun formunu korumak için mi
Ayy çok mutlu oldum.Demekki bir enerji oluşmuşMeslektaşız.sınıf öğretmeniyim ben de.
Matematik en sevdiğim ders çocuklarım da çok sever.Denemede filan yüksek yaparlar
Yoğunluk iyidir.Kilo korumada , hareketli bir yaşam için.Psikoloji için.
Ben yoğunluğu seviyorum
Bir kızım bir oğlum var kızım 17 yaşında oğlum 9 yaşında.Çocuklar kaç yaşında?
Benim bir oğlum var.
10 yaşında
2 sene önce 17 kilo vermiştim.Benim 7 kilo fazlalığım var yaza kadar onu vermek istiyorum 3 haftadır kalori sayımı ile diyet yapıyorum. Bunu ilerleyen zamanlarda yürüyüşle iyice desteklemem gerekicek.
Genelde sıcakkanlıyim.Hizli kaynasirim.Ayy çok mutlu oldum.Demekki bir enerji oluşmuş
Allah korusun hepsiniÇocuklar kaç yaşında?
Benim bir oğlum var.
10 yaşında
Aynen ben de.7 kilo aldım.56 dan 63 e çıktım.Hedefim bu sefer 54.2 sene önce 17 kilo vermiştim.
Son 7 kiloyu kışın gelmesiyle biraz tatlı biraz hareketsizlikten geri aldım.
Şimdi hem onu verip hem tekrar fit halime döneceğim.
Size ne diye hitap edeyim hocam ?Aynen ben de.7 kilo aldım.56 dan 63 e çıktım.Hedefim bu sefer 54.
Aayyy maşallahBir kızım bir oğlum var kızım 17 yaşında oğlum 9 yaşında.
Nasıl istersen hitap edebilirsin tatlım.Size ne diye hitap edeyim hocam ?
Boy kaç ?
Hedeflerimiz yakın benimde 5-7 arası vermem gerekiyor.
Ben izmirliyim ama Bursa'da görev yapıyorumİzmirde misiniz?
Ben İstanbul'dayim.
Kilolarimizdaki matematik hesabı bile birbiriyle aynıNasıl istersen hitap edebilirsin tatlım.
Boyum :1.61
Ama kesinlikle göstermiyorum. Yani yakın çevrem bunu dile hep getiriyor yeni tanistiklarim da bu yaşta olduğuma inanmıyor
İzmir'in kızları güzel olur.Ben izmirliyim ama Bursa'da görev yapıyorum
En samimi arkadaşım benim 44 yaşında.Muhtemelen sen benden küçüksün. Dediğim gibi ister abla ,ister roka, istersen hocam ,nasıl içinden geliyorsa öyle hitap edebilirsin canım,