- 20 Mayıs 2024
- 727
- 822
- 26
- Konu Sahibi annelik yolunda
Merhaba, eski konularımı belki bilen vardır. 25 yaşındayım yaklaşık 8 aydır yurtdışındayım evlenip geldim. Uzun süredir iş arıyorum geçen hafta bir görüşme gerçekleştirdim ama şartları çok tutarsızdı. (2yıl çalışma + bıraktıktan sonra 2 yıl büyük firmaya girmeme şartı) . Eşim mantıklı bulmadığı için reddetmek zorunda kaldım. Burada çok yalnızım ailem, arkadaşım yok. Eşimin çalışma hayatı çok yoğun şu pazar gününde bile bütün gün çalıştı yüzünü görmedim. 2 işte birden çalışıyor bir kurumsal bir kendi işletmesi. Tek yaptığım aktivite haftada bir pilatese gitmek orda da kimseyle sohbet kuramadım. Ev işlerinden gına geldi. Biraz bütçe olsun diye kurabiye vs yapıp satmayı bile denedim çünkü eşimden para almak istemiyorum. Evet o istediğim her şeyi yapıyor ama ben kendi paramı kazanıp harcamak istiyorum. Evimiz 3+1 bir odayı kiraya verdik parasını ben alıyorum onu da yeni yaptık. Şu an 2 kiracı var 3.de gelicek ve mutfağımı ortak kullanıyorum. Eşime göre burda herkes böyle yaşıyor. Yani bu bir sorun değil. Bu arada Dubai'ye yakın bir şehirdeyiz. Çok mutsuz ve umutsuzum hayatta ne amaçlasam olmuyor gibi. Bu kadar katlanıyorum o güzel villalarda ben de yaşarım diye hayal kuruyorum. Evimde bazı eşyalarım bile 2.el. Başkalarına bakıyorum mis gibi yepyeni evlerde oturuyorlar. Bu evin çöl kumu, nemden rutubeti bitmiyor. Ben mi bahtsızım bilmiyorum gerçekten. Regl dönemim yaklaştı eşime de sinirlenicek yer arıyorum. Bazen kişisel bakımımı filan aksatıyorum acaba ben depresyonda mıyım? Herhangi bir öneriniz olursa sevinirim.